Болдирај го клучниот збор, мене ми се прочита "свиркате", осеќам и на други ќе им се деси тоа.Дали и колку ве пали да му сквиртате на дечкото во фаца![]()
Што значи болдот?Дали и колку ве пали да му сквиртате на дечкото во фаца![]()
Не сум мома, ама ќе кажам. Оти не им се работе на нива, да не кажам, мрзеливи се.Зашо момите ги е страх од земјоделци?
..
www.youjizz.comШто значи болдот?
Аман немој сега пак да почнете дрти донки, санчо и не знам какви гадости. За такви работи, девојката прашај си ја.
Јас не те прашав тебе лично, си прашав на темата а девојка ми си ја имам прашано ич да не се секираш. Ти праша што е тоа јас ти дадов линк ако ти е гадно оди во религија џиззззАман немој сега пак да почнете дрти донки, санчо и не знам какви гадости. За такви работи, девојката прашај си ја.
......
Мразам (не го користам често овај збор, ама у оваа конотација праве смисла) да ми плаќат сметката... Ретко давам и на другари да ми плаќат сметката... И ќе се инатам до последно... Едноставно не можам... Од дома сам така научен.........
Иако те цитирав, и моето не се однесуваше на тебе лично. Си знаат кој си се протагонистите на приказнатаЈас не те прашав тебе лично, си прашав на темата а девојка ми си ја имам прашано ич да не се секираш. Ти праша што е тоа јас ти дадов линк ако ти е гадно оди во религија џизззз![]()
Добро тета, ќе си ќутам...Иако те цитирав, и моето не се однесуваше на тебе лично. Си знаат кој си се протагонистите на приказната.
И не се пали толку де. Одма у религија да сум одела. Да знаеш какви се религии има, не би ме праќал таму.
Ај чао![]()
Тета, не ви се мешам, само најавете дека содржината што следува не е за родени пред 1980.Добро тета, ќе си ќутам...![]()
јас во мажите одговаарат че те прашам дали ова не ти е гнасно да ги испијаш ?Дали и колку ве пали да му сквиртате на дечкото во фаца![]()
ti imas probano a ama ne te bendisa kakov vkus imaseјас во мажите одговаарат че те прашам дали ова не ти е гнасно да ги испијаш ?
само магарината и ти се јавувате од страна , досаден си ко прдеж на дијареа , да ми ја пијаш менструацијата и да ми кажиш какоф фкус имаti imas probano a ama ne te bendisa kakov vkus imase