Мажите прашуваат, жените одговараат

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.998
Поени од реакции
12.656
Дали и колку ве пали да му сквиртате на дечкото во фаца :D

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.752
Поени од реакции
11.655
Болдирај го клучниот збор, мене ми се прочита "свиркате", осеќам и на други ќе им се деси тоа. :pos:

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Што значи болдот?
--- надополнето: 1 март 2013 во 14:57 ---
Зашо момите ги е страх од земјоделци? :)
..
Не сум мома, ама ќе кажам. Оти не им се работе на нива, да не кажам, мрзеливи се.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.998
Поени од реакции
12.656
Аман немој сега пак да почнете дрти донки, санчо и не знам какви гадости. За такви работи, девојката прашај си ја.
Јас не те прашав тебе лично, си прашав на темата а девојка ми си ја имам прашано ич да не се секираш. Ти праша што е тоа јас ти дадов линк ако ти е гадно оди во религија џизззз :facepalm:

L

Luki Junior

Гостин
Мразам (не го користам често овај збор, ама у оваа конотација праве смисла) да ми плаќат сметката... Ретко давам и на другари да ми плаќат сметката... И ќе се инатам до последно... Едноставно не можам... Од дома сам така научен...
Не го сфаќам лично, или да ме навредува....
Финтата е шо со тек на времето, се контролирам и преќутувам да не се гужвам како бакшиш... Едноставно мора човек некојпат да се навикне и да пуште да му платат сметката..

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Јас не те прашав тебе лично, си прашав на темата а девојка ми си ја имам прашано ич да не се секираш. Ти праша што е тоа јас ти дадов линк ако ти е гадно оди во религија џизззз :facepalm:
Иако те цитирав, и моето не се однесуваше на тебе лично. Си знаат кој си се протагонистите на приказната :sneaky:.
И не се пали толку де. Одма у религија да сум одела. Да знаеш какви се религии има, не би ме праќал таму.
Ај чао :)

L

Luki Junior

Гостин
Иако те цитирав, и моето не се однесуваше на тебе лично. Си знаат кој си се протагонистите на приказната :sneaky:.
И не се пали толку де. Одма у религија да сум одела. Да знаеш какви се религии има, не би ме праќал таму.
Ај чао :)
Добро тета, ќе си ќутам... :D:D:D:D:D

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
ti imas probano a ama ne te bendisa kakov vkus imase
само магарината и ти се јавувате од страна , досаден си ко прдеж на дијареа , да ми ја пијаш менструацијата и да ми кажиш какоф фкус има

Kajgana Shop

На врв Bottom