Мажите прашуваат, жените одговараат

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Jas licno za mene mozam da ti odgovoram, deka materijalnoto od nikogas ne mi bilo prioritet, osobeno ne pred ljubovta. Si odbrav partner vodejki se spored cuvstvata , a ne parite i sekogas vikam money comes and goes....denes gi imas utre moze ne, bitno e site da sme zdravi i zivi , na broj.
Абе така си е, али не е на одмет ако има длабок џеб :) Многу полесно го правите изборот ако покрај убавината и паметот има и материјални добра. :)

gata salvaje

matufa
Член од
2 декември 2011
Мислења
6.882
Поени од реакции
10.440
Абе така си е, али не е на одмет ако има длабок џеб :) Многу полесно го правите изборот ако покрај убавината и паметот има и материјални добра. :)
Emi ne vikam deka ke e na odmet da gi ima site tri :) ako dal gospod zosto da ne, ne e grev neli?;)

Член од
22 август 2011
Мислења
326
Поени од реакции
346
Затоа и ги мразам таквите прашања, ако одговориш дека поважна ти е љубовта, лажеш, се преправаш, ако си кажеш дека си сакаш и да има нешто во џепчето ете, сите девојки такви се... Што и да кажеме вие на истото ќе си останете.
Јас за мене можам да кажам дека се омажив за човекот што секогаш бил покрај мене, за се ми давал поддршка, имаме огромно разбирање, можеби живееме под кирија, ама покрај се друго тоа не е ни битно.:)

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Затоа и ги мразам таквите прашања, ако одговориш дека поважна ти е љубовта, лажеш, се преправаш, ако си кажеш дека си сакаш и да има нешто во џепчето ете, сите девојки такви се... Што и да кажеме вие на истото ќе си останете.
Јас за мене можам да кажам дека се омажив за човекот што секогаш бил покрај мене, за се ми давал поддршка, имаме огромно разбирање, можеби живееме под кирија, ама покрај се друго тоа не е ни битно.:)
Ако мене ме прашуваш како машко добро познавам девојки на кои им воопшто не им е битна толку материјалната страна на својот дечко едноставно и е пред материјалнатра страна љубовта искрена и тоа каков карактер далеку од тоа дека ако кажеш дека љубовта ти е на прво место дека лажеш тоа е твое мислење или едноставно си го искажуваш своето мислење а друг како ќе го сфати тоа си е негов проблем мада само машко со огрначен мозок така може тоа да го сфати инаку предходно прашав дали ќе пише некоја девојка која ќе каже зошто материјалните работи ги става пред љубовта искреноста и тн. :) Не за друго да не се разбереме погрешно.

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.753
Поени од реакции
4.525
Кои јадења треба секоја модерна девојка/жена да знае да ги готви?

П.С Прашањево е инспирирано од :
Порано можеше да се најде жена што може да готви подобро од мама, а сега што може да испие повеќе од тато.:cool:
И љубовта оди низ стомакот:D

.Sky.

Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Би сакал едно прашања до вас девојките/жените ... на некој начин можеби нема да изгледа како прашање но би сакал да слушан мислење ... случајот е ваков ... ептен сакам романтични работи песни - слики - исто и да правам романтични работи е сега тоа е некако вродено во мене пред некое време една другарка ми рече абе ајде ти си лигуш со ти е роматични ствари ... :icon_mrgr: не дека се навредив него машко сум ама тоа вредено во мене и не можам да го сменам ниту пак сакам е сега и 1 другар истото ми го кажа роматинчи работи се за женски не за машко а чим ти толку сакаш такви работи = си лигуш :confused: е сега ме интересира ви е како гледате на случајот машко кое е романтично дали го гледате како маж или пак како машко = лигуш ? :)

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
Би сакал едно прашања до вас девојките/жените ... на некој начин можеби нема да изгледа како прашање но би сакал да слушан мислење ... случајот е ваков ... ептен сакам романтични работи песни - слики - исто и да правам романтични работи е сега тоа е некако вродено во мене пред некое време една другарка ми рече абе ајде ти си лигуш со ти е роматични ствари ... :icon_mrgr: не дека се навредив него машко сум ама тоа вредено во мене и не можам да го сменам ниту пак сакам е сега и 1 другар истото ми го кажа роматинчи работи се за женски не за машко а чим ти толку сакаш такви работи = си лигуш :confused: е сега ме интересира ви е како гледате на случајот машко кое е романтично дали го гледате како маж или пак како машко = лигуш ? :)
Чимси сакаш такви работи шо има да се одвикнуваш заради другите , баш убаво што сакаш да одадеш такво внимание ,за мене е лигуш онај шо ја зафркнал работата еднаш па оди кај бифшата да ја моли да се лигуши ....
--- надополнето: 26 февруари 2013 во 01:38 ---
Кои јадења треба секоја модерна девојка/жена да знае да ги готви?

П.С Прашањево е инспирирано од :
Порано можеше да се најде жена што може да готви подобро од мама, а сега што може да испие повеќе од тато.:cool:
И љубовта оди низ стомакот:D
Супа , манџа , тава , да лупи компири , треби ориз....да знај рецепти да гугла

.Sky.

Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Pinkie Pie

Океј фала на мислењето ... :icon_mrgr:

Се надевам и други ќе одговорат малце по опширно:)

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
дали сакате масажа ?
Да, многу.
--- надополнето: 26 февруари 2013 во 17:08 ---
се вреѓате ако некој по близок (пријател....др) ви каже на шала дека не ве бива за домаќинка ? :pos:
Ако го чујам ова, одма мавам со сукало или тава, а може и ножот да го употребам:sneaky:

П

Пепси_

Гостин
Да, многу.
--- надополнето: 26 февруари 2013 во 17:08 ---

Ако го чујам ова, одма мавам со сукало или тава, а може и ножот да го употребам:sneaky:
:pos: знам де....99.9 бев сигурен дека е така,целта ми беше од повеќе дали ќе го добијам тој одговор :icon_lol:

нема потреба да се тревожите толку.....со текот на времето ќе научите да готвите де,јас пошто сум скромен само барам торти да знае да праве :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom