gata salvaje
matufa
- Член од
- 2 декември 2011
- Мислења
- 6.882
- Поени од реакции
- 10.440
Zatoa sto mazite se tolku prosti , pa nekoj mora da bide kompliciran , za da ima nekoja sredinaзошто се жените толку комплицирани?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Zatoa sto mazite se tolku prosti , pa nekoj mora da bide kompliciran , za da ima nekoja sredinaзошто се жените толку комплицирани?
Без навреди, може ли.Zatoa sto mazite se tolku prosti , pa nekoj mora da bide kompliciran , za da ima nekoja sredina![]()
Ако се фанеш на орото ќе гледаш да се фанеш до асална момичка.Така викат сите, додек не се фане човек на орото. Фана ли се, и одма почнуват со ѓурултиите...
Пс. Зашо мора да е се под конец? Зашо ги е страх момите од малко недефинирана неизвесност?![]()
Taman rabota deka ne go svativ bukvalno, samo mala salapearl gata salvaje
Тава е само израз, не мислеех на буквално да ми побелува некој косата..
Иначе гледам се у огледало и почнах да наваѓам бели влакна и низ мојта четка...
Така викат сите, додек не се фане човек на орото. Фана ли се, и одма почнуват со ѓурултиите...
Пс. Зашо мора да е се под конец? Зашо ги е страх момите од малко недефинирана неизвесност?![]()
PrifatenoБез навреди, може ли.![]()
Луки, мене никогаш не ми беше страв од недефинирана неизвесност, па заглавив у врска во која 5 години не беше ништо извесно.
Zatoa sto mazite se tolku prosti , pa nekoj mora da bide kompliciran , za da ima nekoja sredina![]()
Зошто просто кога може комплицирано. Изгледа по таа логика се водиме.зошто се жените толку комплицирани?
Мора некако да стави крај нали , од ко че си го напрај кево на дундетоАј додека се загреани жениве на темава
Вака сеа, често пати се случува женскиве да кажуваат "Ти уште не си доволно зрел за мене / брак..." итн... то уствари ви значи, дека не може да ви обезбеди ПОВЕЌЕ ОД ДОВОЛНО финансиски средства? Пари, стан, кола???
Демек со ова се оправдувате дека ние се понашаме ко деца? А вие као демек не се понашате? Дури повеќе се лигавате... ама нели вие женски, за вас оправдено.
Зошто просто кога може комплицирано. Изгледа по таа логика се водиме.![]()
Ај и јас да си прашам. Зошто повеќе се пуштате на зафатени или оженети отколку на слободни мажи?
проверена,башка нема да грака да се фали наоколу ко петел закланПроверена роба.
Дури и ако гаден и дебел???Проверена роба.
+ пари = плишено мече.Дури и ако гаден и дебел???