Мажите прашуваат, жените одговараат

Shakti

The blue-lidded daughter of Sunset
Член од
6 ноември 2012
Мислења
918
Поени од реакции
3.372
Така викат сите, додек не се фане човек на орото. Фана ли се, и одма почнуват со ѓурултиите... :sneaky::sneaky::sneaky::sneaky:

Пс. Зашо мора да е се под конец? Зашо ги е страх момите од малко недефинирана неизвесност? :)
Ако се фанеш на орото ќе гледаш да се фанеш до асална момичка.
Луки, за да фунционира врска/брак мора да има разбирање (на таков конец мислев:icon_lol:). А ништо страшно не е ако има неизвесност понекогаш, тоа дополнително ќе докаже дали ќе биде нешто од врската/бракот или њет.;)

gata salvaje

matufa
Член од
2 декември 2011
Мислења
6.882
Поени од реакции
10.440
pearl gata salvaje
Тава е само израз, не мислеех на буквално да ми побелува некој косата..

Иначе гледам се у огледало и почнах да наваѓам бели влакна и низ мојта четка... :D:D:D:D

Така викат сите, додек не се фане човек на орото. Фана ли се, и одма почнуват со ѓурултиите... :sneaky::sneaky::sneaky::sneaky:

Пс. Зашо мора да е се под конец? Зашо ги е страх момите од малко недефинирана неизвесност? :)
Taman rabota deka ne go svativ bukvalno, samo mala sala ;)

Ali fino stoi proseda kosa na maz:)
--- надополнето: 27 февруари 2013 во 13:41 ---
Без навреди, може ли. :D
Prifateno:D samo se zezav:D

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Луки, мене никогаш не ми беше страв од недефинирана неизвесност, па заглавив у врска во која 5 години не беше ништо извесно.

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
Ај додека се загреани жениве на темава :P

Вака сеа, често пати се случува женскиве да кажуваат "Ти уште не си доволно зрел за мене / брак..." итн... то уствари ви значи, дека не може да ви обезбеди ПОВЕЌЕ ОД ДОВОЛНО финансиски средства? Пари, стан, кола???

Демек со ова се оправдувате дека ние се понашаме ко деца? А вие као демек не се понашате? Дури повеќе се лигавате... ама нели вие женски, за вас оправдено.
Мора некако да стави крај нали , од ко че си го напрај кево на дундето :pipi:

Член од
31 март 2008
Мислења
2.598
Поени од реакции
1.931
Зошто просто кога може комплицирано. Изгледа по таа логика се водиме.:icon_lol:
или изгледа сакате да си играте со нас. тоа веројатно ви прави некое задоволство, или едноставно ви е фетиш

Македонеро

Домаќин
Член од
15 декември 2008
Мислења
3.511
Поени од реакции
1.900
Ај и јас да си прашам. Зошто повеќе се пуштате на зафатени или оженети отколку на слободни мажи?

Kajgana Shop

На врв Bottom