Мажите немаат п.о.т.р.е.б.а од жените

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.861
Поени од реакции
20.385
Дај боже никад жена да не ви треба, колку можете со свој раце толку.

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.175
Поени од реакции
9.670
Дај боже никад жена да не ви треба, колку можете со свој раце толку.
Има мало недоразбирање на темава....за секое грне има капаче и тој е основниот постулат во машко женските односи. Модерни жени ќе си наоѓаат мажи кои ќе пеглаат, ќе готват и ќе чистат. А сељачана ќе бара некоја што на крај од работата нема да се пожали и масажа да му даде после една партија селски секс на домаќинот.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.276
Поени од реакции
23.888
Има мало недоразбирање на темава....за секое грне има капаче и тој е основниот постулат во машко женските односи. Модерни жени ќе си наоѓаат мажи кои ќе пеглаат, ќе готват и ќе чистат. А сељачана ќе бара некоја што на крај од работата нема да се пожали и масажа да му даде после една партија селски секс на домаќинот.
A ti vo koj se gledas, vo modernite mazinja ili seljacanata :cautious:

Z

zmej gorjanin

Гостин
Ти сигурно ради тоа не се даваш, пошто не можеш глава да дигнеш од жени?

Член од
12 март 2009
Мислења
20.459
Поени од реакции
16.668

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.175
Поени од реакции
9.670
Ти сигурно ради тоа не се даваш, пошто не можеш глава да дигнеш од жени?
Скап спорт е тоа, жени се вртат со пари...ја немам такви амбиции да си го трошам златото за пички.

Z

zmej gorjanin

Гостин
Скап спорт е тоа, жени се вртат со пари...ја немам такви амбиции да си го трошам златото за пички.
Зашто да не, ако ти е ќеиф, за ќеиф не се жалат пари. А по постовиве ептен делуваш така.

Иначе на шо го трошиш друже? :)

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.175
Поени од реакции
9.670
Зашто да не, ако ти е ќеиф, за ќеиф не се жалат пари. А по постовиве ептен делуваш така.

Иначе на шо го трошиш друже? :)
Болест е тоа, бетер од коцка и од дрога. Ја не сум платил никад за пичка директно, ама сум имал прилика да прошетам две три по хотели покрај обала. Доволно за да не ми лета толку паметот, бетер од дрога и коцка е тој спорт да повторам. Иначе парите се за работа, ги вртиме...и по нешто тргам на страна за животот покрај плажа у пензија.

Z

zmej gorjanin

Гостин
Болест е тоа, бетер од коцка и од дрога. Ја не сум платил никад за пичка директно, ама сум имал прилика да прошетам две три по хотели покрај обала. Доволно за да не ми лета толку паметот, бетер од дрога и коцка е тој спорт да повторам. Иначе парите се за работа, ги вртиме...и по нешто тргам на страна за животот покрај плажа у пензија.
И ја така би напраил, плажа место некоја да ми го дига притисокот и све на гардероба за нејзе да потрошам.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.861
Поени од реакции
20.385
Не викам не, ама авторот мисли дека жениве денес се исто ко порано, каков сака да е само маж да е, сменети се работите бааги, ни умреа бабите кои не учеа да ги почитуваме мажите нели глава на куќа, сега ни за секс не требаат покрај толкав избор на играчки за ефтини пари. И нејсе назад на темата и јас верувам дека некој мажи можат подобро сами него со жена, ако не знаеш како да почитуваш и сакаш женско батали не земај на душа нечија ќерка или сестра.

Kajgana Shop

На врв Bottom