МАКЕДОНИЈА - КАНАДА (14.11.2009) во Струмица

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
Доста бе не се глупирајте кој од каде бил како некој нафурани идиоти ... А ти naumdb кажи од кој град си да видеме кај вас какви се навивачите ако воопшто ги имате...

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Ремо, слаби беете бе што тии слики ставаш тука зберале сте маленките деца ќе навивате ка заврши првото полувреме живи ве немаше:tapp:

filipmakedonski

Македонец
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.278
Поени од реакции
31
Skopjani koj ke se drugi:pop:
Човек доста патиш од СК-комплекс....Имавте една шанса да се докажете на навивачки план за репрезентацијата и таа ја пропуштивме..Искрено очекував по толку години во Струмица на репрезентативен натпревар да грми , но тоа е...

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
ајдуците запеза цццц как не ви беше срам ем ви дадее карти бесплатни и пак ништо од вас џабе и на слики и на се и на крајта од јужна трибина арно ви викааа ајдуци педери

Член од
11 февруари 2009
Мислења
546
Поени од реакции
78
Мене па најмизерно ми е што ги мразат т.н. скопјаништа кои дошле до Струмица да навиваат додека никој не ги пцуе во Скопје што дошле струмичаните да навиваат.
Nikoj ama bas nikoj ne gi pcuese "skopjanista" sto dojdoa da navivaat.Bese pcuena cela juzna tribina vo koja imase luge od site gradovi na Makedonija ZATOA STO NE VIKAA I NE NAVIVAA ,na forumot bea pcueni zosto tie prvi pocnaa so toa deka bilo MIZERNO deka publikata bila za nikade ....:toe:

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Човек доста патиш од СК-комплекс....Имавте една шанса да се докажете на навивачки план за репрезентацијата и таа ја пропуштивме..Искрено очекував по толку години во Струмица на репрезентативен натпревар да грми , но тоа е...
Па грмеше:vozbud:

ајдуците запеза цццц как не ви беше срам ем ви дадее карти бесплатни и пак ништо од вас џабе и на слики и на се и на крајта од јужна трибина арно ви викааа ајдуци педери
Ќути ќути !
Отепаа народо, само јави се јужна јави се северна и на тии скисна им веќе и почнаа педери да ги викат:haha::xD:

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
Па грмеше:vozbud:

Ќути ќути !
Отепаа народо, само јави се јужна јави се северна и на тии скисна им веќе и почнаа педери да ги викат:haha::xD:

абе нигде ги немаше тка се праат тука на форумо да имаше 30 комити или чкембаре повеке ке викааа од них

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
абе нигде ги немаше тка се праат тука на форумо да имаше 30 комити или чкембаре повеке ке викааа од них
Абе немат организација шо не е и до них се деца кат нас се зберале треба некој повозрасен и поискусен да ги организира и да викат 95 минути не 90, а они првото полувреме само после живи ги немаше ама тоа тее:toe:

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Не планирав да одам, но ме разбудија во 15 до 12 со гратиси од Ти Мобајл, баш лепо е да си имаш прави луѓе на право место :icon_lol: .. Прв ред блок 4, слабо место !!! Еден куп заебанции и пцости кон Гладна Африка, посебно на тој што се загреваше цело прво полу-време.

Иначе од мечот сум задоволен. Во првиот дел ги ставивме во џеб, али ништo не влезе - Голманот Мачка:toe:. Убаво отворивме во второто со брз гол, па пенал за нив кој заврши у ***** и веднаш потоа 11 м. за нас - Горан сигурен :aplauz:. Во продолжение Пача го спаси нашиот гол и од втор пенал .. По што падна играта и ние си заминавме 5-6 мин. пред крајот.

Убаво издание на нашиве, ЧЕСТИТКИ !!! :oeoeoe::oeoeoe:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Nikoj ama bas nikoj ne gi pcuese "skopjanista" sto dojdoa da navivaat.Bese pcuena cela juzna tribina vo koja imase luge od site gradovi na Makedonija ZATOA STO NE VIKAA I NE NAVIVAA ,na forumot bea pcueni zosto tie prvi pocnaa so toa deka bilo MIZERNO deka publikata bila za nikade ....:toe:
Како и да е сигурно најбројни беа домаќините Струмичани. Колку и да биле очајно мирни тие пак ако беа струмичаните гласни и вистински навивачи ке се слушнеа на преносот. Вака ние слушнавме аплаузи на головите и на замените и ништо друго. Кога успеавме на ТВ да слушнеме како едно дете се смее за нешто неповрзано со утакмицата тоа значи дека ни пеење ни ништо имало. Можда и имало али тогаш мора тоа да било ултрасонично зашто ама баш ништо не слушнавме. А очекував многу од струмичаните како еден од најфудбалските градови, град од кој потекнуваат половина првотимци на репрезентацијата, град кој не видел репрезентативен фудбал повеќе од 10 години, град кој ја има Беласица како клуб со традиција. Очекував фешти и громогласно пеење а ме видовме чичковци кои седеа со прекрстени нозе и грицкаа семки и на головите аплудираа.

Член од
11 февруари 2009
Мислења
546
Поени од реакции
78
JAs ne patam od Sk-kompleksi samo kazuvam toa sto e oti od juzna vikaa skojani.A za natpravarot kako prvo bese sabota i mnogu luge bea zafateni so rabota kako vtoro atmosferata bese dovolna za 4 iljadi publika i za natprevar so Kanada i dosta veke so toa ne ve biva ednas vi dadovme sansa ne ja iskoristivte sto e toa? -Znaci vie so toa se zamarate vo koj grad koj kolku navival koj sto kazal.Pa pisete veke ednas za reprezentacijata kako izigrala za igrata ne samo se karame koj kako navival i koj sto rekol.

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Браво за фудбалерите! очекувана победа:toe:
На навивачки план:kesa: искрено очекував повеќе ова ептен слабо беше разочараа а по пишувањето на форумов си викав кој знае што ќе биде :tv: треба некои утакмици од репрезентацијава да се играат и во другиве градови....Струмичани имаа шанса ама не ја искористија според мене :(

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
Абе немат организација шо не е и до них се деца кат нас се зберале треба некој повозрасен и поискусен да ги организира и да викат 95 минути не 90, а они првото полувреме само после живи ги немаше ама тоа тее:toe:
Лош термин беше , сите повозрасни бее на работа , а и долго време се бојкотире на беласица , не сме навивале мош година дена , и пак постооме , пак се зберааме +100 , и тва на пријателска утакмица , шо на запад (италија , германија , англија ) тва е едно големо срање и не ни се собират на пријателски утакмици навивачите ... ама тии тука сите шо јадат гомна , врска немат од навиване а најного јадат гомна ама ке си го добиит сите , па после ке видаме кој се биле деца кој не , кажах му јас убаво на тимчето ...

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Лош термин беше , сите повозрасни бее на работа , а и долго време се бојкотире на беласица , не сме навивале мош година дена , и пак постооме , пак се зберааме +100 , и тва на пријателска утакмица , шо на запад (италија , германија , англија ) тва е едно големо срање и не ни се собират на пријателски утакмици навивачите ... ама тии тука сите шо јадат гомна , врска немат од навиване а најного јадат гомна ама ке си го добиит сите , па после ке видаме кој се биле деца кој не , кажах му јас убаво на тимчето ...
Абе јасноо тава знааме го ама шо јадаме гома кажуваме как шо беше оти слабо навиваате са за вас ак беше јако тава тугај у ред не пишам веќе:toe:

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
чим се се зберале значи се биле организирани ама работата е шо не се слушаа ка навиваа... не беше как шо навиваа за струмица 2005...

Kajgana Shop

На врв Bottom