МАКЕДОНИЈА - КАНАДА (14.11.2009) во Струмица

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Не ја гледав цела утакмица,Филип Ивановски влезе во игра или јок ???:toe:

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Ивановски и Глигоров не беа меѓу 18те играчи кои влегоа во официјалниот записник на овој натпревар.

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
На стадион некој викаше Ајдуци педери или мене не ми е нешо арно? :eek:fofof:
Да, викаа некој од јужна, бидејки прво Ајдуците и некои од северна викаа ЦЕЛА ЈУЖНА ПЕДЕРИ, затоа....

Ами педери се што се, зошто не навиваат ? :kesa:
Навиваа колку можеа, бидејки беа многу малко и не им е баш дојдено до Македонија.....

Никој не е крив за тоа. Картите беа во Струмица за продажба и ако струмичаните беа толку заинтересирани за фудбалот ке беа распоредадени порано а не пред утакмица да мислат да купуваат и да им бидат купени од т.н. скопјаништа.
Цел стадион скопјаништа, жими куров... :pusk: Не тресете зелени, колку само да истресете нешто против Скопје. Вчера кажувате дека ффм ги поделило картите на фирми и на гзолижачи што трчаат за ффм, а 99% од луѓето во ффм не се од Скопје. Така да неписмени едни, не серете за џабе кога немате 2 грама мозок
Ти имаш мозок писмен нееден.... Знаеш колку карти беа пуштени во продажба во Струмица???? 1500.... само за северна....... цела јужна беа за спонзорите и за фудбалерите со фамилииите.... затоа и толку празни места имаше од јужна, бидејки спонзорите мрза ги било да дојдат до Струмица.... А сите карти шо беа за продажба сите беа купени и затоа северната беше полна......

Не беше во составот.....

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.455
Поени од реакции
8.586
edno prasanke do ajducite koj bea tie vo 80 minuta sto vikaa ajduci pederi?

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Па неа беа тие де. Некои од јужна се испиздија 2-3 пати се извикаа.

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
После тоа почнаа Ајдуците да викаат Скопски педери:haha:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
А да се организираат натпревари во навредување помеѓу македонските навивачки групи. Толку мизерни навивачи сме, побитно ни е да се навредуваме меѓусебно, отколку да си ја бодриме репрезентацијата.

Член од
11 февруари 2009
Мислења
546
Поени од реакции
78
А да се организираат натпревари во навредување помеѓу македонските навивачки групи. Толку мизерни навивачи сме, побитно ни е да се навредуваме меѓусебно, отколку да си ја бодриме репрезентацијата.
Epa taka ti e toa ke se sluci nekoj ubav nastan i ete gi pravo za nikade sme bile,publikata ne navivala,ne bil poln stadionot..... :tapp::tapp:

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Не беше тоа. Ајдуците викаа јави се јужна и никој не викаше и почнаа да викат "цела јужна педери, цела јужна педери" И после некое време почнаа пак овие одтаму да викаат Ајдуци педери и нашиве возвратија, така да не гледам ништо страшно тука:toe:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Мене па најмизерно ми е што ги мразат т.н. скопјаништа кои дошле до Струмица да навиваат додека никој не ги пцуе во Скопје што дошле струмичаните да навиваат.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.860
Поени од реакции
5.716
оф мори мајко вие деца скрос сте заминати :pos: :pos: мајко мојаа само прочитајте се шо имате напишано во последниве 5 страни ц ц ц ц

Kajgana Shop

На врв Bottom