МАКЕДОНИЈА - КАНАДА (14.11.2009) во Струмица

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Кој нема карти утре со мене на ВИП трибината "Ван Гог".
Цени поволни - важи само за ХЦ ајдуци, Мајмуни и Чкембари.

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
4 blok 9 red od 12 do 15 sediste...dobro li e tamu

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
има ли уште карти во продажба? ќе може ли да се најде во Струмица утре карта пред натпреварот?
Еден другар денеска поручок купи карта, изгледа има уште во продажба... Јас имам карта, имам знаме, спремен сум за утре :)

GIS

Член од
21 октомври 2007
Мислења
881
Поени од реакции
154
Sabota 14 noemvri vo 11:00 sobiraje na plostad GOCE DELCEV !!! APEL DO SITE AJDUCI DA SE SOBEREME VO STO STO STO POGOLEM BROJ ZA DA JA BODRIMENASATA REPREZENTACIJA !!!! TOJ STO NEMA DA DOJDE NE E PRAV MAKEDONEC!!! DA ZIVEE MAKEDONIJA,DA ZIVEAT MAKEDONSKITE NAVIVACI !!!!!

Член од
1 декември 2008
Мислења
1.043
Поени од реакции
182
Од 13:00 е натпреварот? Баш сега на сајтот на ФФМ пробав да најдам таква информација и нема. :toe:

Темава гледам се претвори во дискусија за влезници. Кој каде ќе седел. 5ти блок, 7ми блок, 15-то седиште, 10-ти ред, јужна северна ...
Прочитавте дека немало топла вода после вчерашниот тренинг? Ај некој ако знае нешто за тоа нека напише. Ова го прочитав во Спорт, па ме интересира колку е тоа точно.

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
Од 13:00 е натпреварот? Баш сега на сајтот на ФФМ пробав да најдам таква информација и нема. :toe:

Темава гледам се претвори во дискусија за влезници. Кој каде ќе седел. 5ти блок, 7ми блок, 15-то седиште, 10-ти ред, јужна северна ...
Прочитавте дека немало топла вода после вчерашниот тренинг? Ај некој ако знае нешто за тоа нека напише. Ова го прочитав во Спорт, па ме интересира колку е тоа точно.
Epa toa e...da nema topla voda stvarno mislam...ushte edna bruka za FFM

Член од
3 јули 2008
Мислења
63
Поени од реакции
0

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676

И јас истото го разбрав,ама сето тоа било грешка на домаќинот на Беласица кој не ја пуштил водата(изгледа заборавил).:tapp:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Добро де не е битно на која ке даваат вазно некој да пренесува,иначе очекувам подршка од трибините па да видиме како навиваат струмичани. Типувам победа на нашите се знае пандев дава гол кој мозе друг:toe:

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
Како да е утнат малку тоа флаерот а ?:toe:
Oфицијалниот плакат за овој натпревар од навивачката група Ајдуци е овај а не тој што е поставен , инаку собирот започнува во 11 часот , навивачите од централниот дел на градот ке се собираат пред ДОС кај споменикот пред Уни Банка , навивачите кои живеат од стариот кружен тек па се до крајот на градот ке се собираат во малото паркче кај кружен тек , во 11 и 30 двете групи ке се сретнат на улица Маршал Тито т.е стара чаршија , и заедно ке одат до плоштадот со што ке се спојат и со останатите навивачи од другите делови од градот и државата кои ке се собираат на плоштадот , а во 12 и 30 се тргнува накај стадион... Влезот за навивачите е БЕСПЛАТЕН !

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.368
Поени од реакции
8.472
Поздрав до сите што ќе одат на утакмицата со Канада и супер да си помините и знам дека одлично ќе ги бодрите посебно за Струмичани и како сите други што ќе отпатуваат на утакмицата голема чест и празник е на сите љубители и навивачи на фудбалот е да игра репрезентацијата во својот град и се надевам дека и еден ден и ние ќе ги пречекаме реперзентативците наши во Битола и уште еднаш СРЕЌНО НА СИТЕ МАКЕДОНЦИ
ps.мој тип МАКЕДОНИЈА 2-0 Канада
стојков и пандев стрелци
:smir:

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Поздрав до сите што ќе одат на утакмицата со Канада и супер да си помините и знам дека одлично ќе ги бодрите посебно за Струмичани и како сите други што ќе отпатуваат на утакмицата голема чест и празник е на сите љубители и навивачи на фудбалот е да игра репрезентацијата во својот град и се надевам дека и еден ден и ние ќе ги пречекаме реперзентативците наши во Битола и уште еднаш СРЕЌНО НА СИТЕ МАКЕДОНЦИ
ps.мој тип МАКЕДОНИЈА 2-0 Канада
стојков и пандев стрелци
:smir:
Нашите од федерација ПРОСТИ ПРОСТИ ПРОСТАЦИ..... Англичаните шо глупи да не се кога пуштат репрезентацијата да игра во различен град......

Имајки и кај нас, еден натпревар Струмица, еден Битола, еден Прилеп. еден Охрид, еден Скопје.... пеза

Kajgana Shop

На врв Bottom