Змејко и
Гледачот Дуле од Велес
- Член од
- 10 април 2005
- Мислења
- 1.103
- Поени од реакции
- 1.419
Бах не е класика.Иначе добар избор на музика, Бах ми е еден од омилените кога се работи за класика
Бах не е класика.Иначе добар избор на музика, Бах ми е еден од омилените кога се работи за класика
Јасно ми е.a part of me died here.Ја немам мп3ки испод 320к, освен ако не се рипови од soundcloud кои сеуште не се искочени.Повеќето од колекцијата ми се 320ки бидејќи повеќе слушам хаус/електрохаус/транс слично, мн ретко е да има FLAC верзија од нив, затоа.
имам едни Sennheiser HD 457,не се најдобри, ама вршат работа.Моментално со SoundBlaster SB0222, наскоро со Audigy2 ZS.Појачало имам, звучници неам али и тоа ќе биде.
Ти кажав, само кажи ги групите/песните по пп, ќе треба само еднаш да кликнеш и ќе ја имаш таа музикаЈасно ми е.
Ама како што кажав, јас не ни знам како поинаку да симнувам илегално музика
Дури тажно звучат инструменталки вака, верувај.![]()
Договорено.Ти кажав, само кажи ги групите/песните по пп, ќе треба само еднаш да кликнеш и ќе ја имаш таа музика![]()
Нема гајле.Договорено.
Сега моментално правам кифли па немам баш време да размислувам што се сакам
Подоцна ќе ти пишам обавезно!!
И фала многу!
Ако ми веруваш,порано пред 5-6 години на "Бувљак" наоѓав одлично сочувани плочи,Леб и Сол,Pink Floyd,Beatles имаше добар избор,а да се кажи џабе да ги даваа.Нема гајле.
Ухх, секира у мед ти падналаАко ми веруваш,порано пред 5-6 години на "Бувљак" наоѓав одлично сочувани плочи,Леб и Сол,Pink Floyd,Beatles имаше добар избор,а да се кажи џабе да ги даваа.
Имав еден човек,кој цели купови носеше,повеќето од тој куп беа доста оштетени,но ако побараш убаво,се наоѓаа скоро нови плочи.Имаше и грамафон еден,но тој ни виша сила не го оправаше.
Исто и акустична гирата си купив еднаш за 100 денари,солидно сочувана.
![]()
Добра слушалка, доста добра и пред се удобна. За мастерингот, неможам да се сложам повеќе.............
Слабо буџето годинва, посебно после слушалките. И јас имав тешкоти да го изгласам. Негде да речиме 150 - 200 евра за пар. Ма да ако е некоја огромна разлика можам да се снајдам за додатни 50 евра.Добра слушалка, доста добра и пред се удобна. За мастерингот, неможам да се сложам повеќе....
За крај, само што продадов Adam A3x за многу добра цена, да знаев.....сега чекам A7x...за некои 3 недели треба да стигнат....колку ти е буџет да препорачам нешто, мониторите ги пратам ептен![]()
Ова е најмалце што би купил, не се кузнае што ама за парите не наоѓаш подобри.....ќе ти ги спуштат додатни 1000-1500 денари со гаранција...под нив незнам што би земал...и овака се ентри левел, но за парите се сосема на место.Слабо буџето годинва, посебно после слушалките. И јас имав тешкоти да го изгласам. Негде да речиме 150 - 200 евра за пар. Ма да ако е некоја огромна разлика можам да се снајдам за додатни 50 евра.
Пичка му матер во вавки ситуаци стално се мислам дали да почекам и да присоберам пари за поасолни некој или да зеам поефтини сеа. Од друга страна, си викам да зеам некој поефтини па понатаму можам да ги вклучам во 5.1 систем како 3 и 4 звучник шо и не би било лошо.Ова е најмалце што би купил, не се кузнае што ама за парите не наоѓаш подобри.....ќе ти ги спуштат додатни 1000-1500 денари со гаранција...под нив незнам што би земал...и овака се ентри левел, но за парите се сосема на место.
Според мене собери пари за овие, перверзија. Во комбинација со една звучна од 40 евра, ќе ти се деси ова.Пичка му матер во вавки ситуаци стално се мислам дали да почекам и да присоберам пари за поасолни некој или да зеам поефтини сеа. Од друга страна, си викам да зеам некој поефтини па понатаму можам да ги вклучам во 5.1 систем како 3 и 4 звучник шо и не би било лошо.
А треба и аудио интерфејс да земам. Ах, маки буџетски!