ООооо да многу! In fact само во менувањето не се менуваат! ....
секоја следна ситуација макар и најбаналната е промена и секоја наредна секунда е
грабење напред во искуството т.е. промена!!
Не значи дека се менуваме со брзина на светлина и дека промените се однесуваат на радикални реформи од корен ама животот е процес, процесот е дејство, дејството е случување.......случувањето е промена!
(да се разбереме!!:baeh

хахахааа
Ооооо најмила, па не баш многу!
Утре кога на терапија ќе ти дојде некој навидум успешен чичко во костим и актовка и ке ти каже дека ја легнал згодната 25годишна секретарка, се опил и ги претепал жената и децата, шо ќе го прашаш кога ке го легнеш на кожениот кревет со кутија марамици до него, пред секако да му ги собереш парите :baeh:
"Почнете од детството господине"!
И ке се отворат раните, ке бликне нечистата крв од под белата негувана кожа! А мислел се променил, ги фрлил кожната јакна, цигарите, алкохолот и промискуитетот позади себе, си го средил животот, се одомаќинил , успеал, нашол пристојна работа! А позади тоа мајка курва, татко шмокле или обратно, исто срање! Лесно е да се напише промена, 7 букви ебате, голема работа ке ги чкртнеш и 100 пати ако треба!
On the other hand, држи вода и она твоето животот е процес, процесот е дејство, дејството е промена ама не од корен точно!
Јас постојано учам, искусувам, создавам, созревам! Со тоа ми се прошируваат животни перцепции, ми се зголемува, зацврстува, стабилизира чекорот со кој се движам низ светот! Со лазењето одамна завршив, се кренав на нозе ама и на 20 години се тетеравев мајко му!
Сега може ке речеш дека тоа се промени!
Ама јас пак ке бидаам онаа Кате која те нервира зашто ги мрда прстите на нозете, остава дршки од јаболка кај ке и текне, не затвора врати, зјапа несвесно во луге и и се случува да одговори на прашање 5 минути покасно или да укопча виц исто така 5 минути покасно! И утре бе драга , кога ќе дипломирам и се со ред, пак ќе си ги носам овие банални особини во себе, без разлика на количеството искуство кое ми тежи на плеќи! ЈАС пак ќе сум онаа ЈАС на Ќ*** и С****** :back: