Луди жени..лудиииии

Член од
13 април 2021
Мислења
3.444
Поени од реакции
11.317
Да не се сфатиме погрешно, и кај мажите има доста дегенски трендови и можеме на долго да ја влечеме темата, само не е самата тема за тие трендови. Може дури и поглупи да се тие трендови ама во некоја друга прилика би ги разглабале
Не. Јас сум свесна дека мојот пол е полуд кога се во прашање вакви работи. :D

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.339
Поени од реакции
10.210
Оваа селфи генерација стана и ботокс ПАТКА генерација, која оди како да е сосема нормално на козметичар за да им се вбризгаат филери или ботокси, исто како кога одат на фризер за фарбање на коса или правење фризура...чудни генерации се овие, да не може човек да ги дефинира, но на жалост, ова е излезено оддамна од рамките на нормалното.
Од секогаш постоел нормален страв, никој не чезнее да остари, но оваа трчаница, паника и ужас, опседнатост за вечен младалачки изглед, за затегнато лице без бори веке е ненормална работа, подобро кажано, треба да се загрижиме(посебно родителите со женски деца).
Разбирам млада девојка да направи корекција поради некој комплекс, но неможам никако да разберам ШТО Е ТОА ШТО ГИ ТЕРА МЛАДИТЕ ДЕВОЈКИ БЕЗ НИКАКВИ ВИДЛИВИ НЕДОСТАТОЦИ, ЕСТЕТСКИ ИЛИ ФУНКЦИОНАЛНИ, ДА СЕ ПОДВРГНАТ НА ЕСТЕТСКИ ОПЕРАЦИИ, ЗАФАТИ, СВЕСНИ ЗА ОПАСНОСТА ПО СОПСТВЕНОТО ЗДРАВЈЕ, ЗА ДА ПОСТИГНАТ НЕКОЈ ИДЕАЛ ПРЕД СВОЕТО ОПКРУЖУВАЊЕ ИЛИ НА ИНСТАГРАМ.....

Збеснитис :facepalm:

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.481
Поени од реакции
9.221
Јас не знам што се глупираат овие со изопачениве усни, тие кај мене не поминват, воопшто не ме интересираат.

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.484
Поени од реакции
18.108
Има убави млади сестрички на пластична хирургија, почнаа со филери да се шибаат, од убави млади станаа како маскуларизирани во фаците. Не само усните, туку во вилиците како Шварценегер се. Грда работа.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.904
Поени од реакции
42.601
Оваа селфи генерација стана и ботокс ПАТКА генерација, која оди како да е сосема нормално на козметичар за да им се вбризгаат филери или ботокси, исто како кога одат на фризер за фарбање на коса или правење фризура...чудни генерации се овие, да не може човек да ги дефинира, но на жалост, ова е излезено оддамна од рамките на нормалното.
Од секогаш постоел нормален страв, никој не чезнее да остари, но оваа трчаница, паника и ужас, опседнатост за вечен младалачки изглед, за затегнато лице без бори веке е ненормална работа, подобро кажано, треба да се загрижиме(посебно родителите со женски деца).
Разбирам млада девојка да направи корекција поради некој комплекс, но неможам никако да разберам ШТО Е ТОА ШТО ГИ ТЕРА МЛАДИТЕ ДЕВОЈКИ БЕЗ НИКАКВИ ВИДЛИВИ НЕДОСТАТОЦИ, ЕСТЕТСКИ ИЛИ ФУНКЦИОНАЛНИ, ДА СЕ ПОДВРГНАТ НА ЕСТЕТСКИ ОПЕРАЦИИ, ЗАФАТИ, СВЕСНИ ЗА ОПАСНОСТА ПО СОПСТВЕНОТО ЗДРАВЈЕ, ЗА ДА ПОСТИГНАТ НЕКОЈ ИДЕАЛ ПРЕД СВОЕТО ОПКРУЖУВАЊЕ ИЛИ НА ИНСТАГРАМ.....

Збеснитис :facepalm:
тетке, оваа хијалуронска киселина е бетер од дрога, иако биџомс вика све било природно.

Член од
4 август 2018
Мислења
1.538
Поени од реакции
3.313
Голем процент од жениве као не сакаат мажи и јадат трици против нив опседнати од овие феминогомнарски причи кои се вртат по интернет а исто толкав процент само на qr мислат...И после ти доаѓа мислата(прашањето) "праисториска" која гори во тренд и ден денес-Што навистина сакаат жените?:coffee:

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.339
Поени од реакции
10.210
тетке, оваа хијалуронска киселина е бетер од дрога, иако биџомс вика све било природно.
Zapoznaeni se oni so site nesakani efekti i so site mozni komplikacii opasni po nivnoto zdravje...ima na ovoj, pust da ostane,l internet, za se da se informiraat, no pobiten im izgledot od zdravjeto.
Fileri se za podmladuvanje na liceto, a sto li podmladuvaat 18, 19 i malku postari devojcinja?
Lesno dostapni inekcii, ne mnogu skapi i gledam deka edna ampula ja delat dve tri devojcinja...pusta moda ili sto e, pojma nemam, no vo oravo si, kako droga im pravi zavisnost, koga ke pocnat da se pumpaat, ne sopiraat veke...prvo ednas na 6 neseci, pa na tri, pa potoa redovno sekoj mesec se bockaat.

Член од
4 август 2018
Мислења
1.538
Поени од реакции
3.313
Zapoznaeni se oni so site nesakani efekti i so site mozni komplikacii opasni po nivnoto zdravje...ima na ovoj, pust da ostane,l internet, za se da se informiraat, no pobiten im izgledot od zdravjeto.
Fileri se za podmladuvanje na liceto, a sto li podmladuvaat 18, 19 i malku postari devojcinja?
Lesno dostapni inekcii, ne mnogu skapi i gledam deka edna ampula ja delat dve tri devojcinja...pusta moda ili sto e, pojma nemam, no vo oravo si, kako droga im pravi zavisnost, koga ke pocnat da se pumpaat, ne sopiraat veke...prvo ednas na 6 neseci, pa na tri, pa potoa redovno sekoj mesec se bockaat.
Да ти кажам право ич не ми чуе qr-от дали се запознаени или не со несакани ефекти,ако свесно го прават тоа нека сносат последици за нивните постапки...Некои за мене викаат дека сум фаца а ја сум им кажал директно и индиректно-Јебеш тело и фаца тоа може да пропадне за кратко време,гледам да сум чист во душава и да ја одржувам што е можно почиста пошто таа е алфа и омега во животот на еден човек...

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.325
Поени од реакции
7.076
Има убави млади сестрички на пластична хирургија, почнаа со филери да се шибаат, од убави млади станаа како маскуларизирани во фаците. Не само усните, туку во вилиците како Шварценегер се. Грда работа.
све за нимфоманија

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.607
Поени од реакции
37.558
Ovie so anus pod nos se posimpaticni :pos:

...баш ме интересира како ја џвака храната, невозможно да мрда со усните или може се храни преку сламка, таман за дупчето во средина :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom