Лоши искуства со банки

Член од
14 ноември 2008
Мислења
151
Поени од реакции
12
Параглајдер ни го пренесе своето лично искуство со таа банка и како изреволтиран нормално малку погрубо го направи тоа, додека ти (како незасегнат од тоа, што тешко дека е вистина) улета како џокер и одма почна во множина буквално сите да не пцуеш и да држиш лекции, дури и по историја....
И што..... каква реакција очекуваше?!?
А за во таа банка дека нешто не е во ред со односот кон странките со чии пари всушност и работи, не е во ред и тоа многу, мала земја сме горе доле се познаваме па лесно се шират работите.
Незнам зашто си се пронашол ти или било кој друг во моите постови?
Прочитај назад што сум напишал и мислам повеќе од јасно е дека коментирам за постот на параглајдер и начинот на кој дечкото го изразува револтот! И тоа демек сум пцуел во множина незнам кај го виде! Немам ништо против тоа некој да сподели искуство негативно или позитивно, но искрено смачено ми е кога ќе наидам на некои искомплексирани типови што паламудат без осет и после продаваат култура!
 

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
не знам конкретно за твојов случај ама знам мене шо ми се деси...
преку стопанска уплаќав некои си 70 долари (ми се чини) во америка...
си платив провизија исто ко ти шо имаш пишано и се останато...

и од фирмава америка ми пишат дека им стигнале само 35 долари...
бев во стопанска се малтретирав таму и на крај ми објаснаа дека американската банка си зела 35 долари провизија и затоа им стигнале само 35...

јебига... такви се, ем не ќе завршиш работа, ем ќе се изнервираш, ем пари ќе ти заминат упм...

потоа во истата фирма плаќав со картичка преку интернет... денар не ми земаа ни за провизија ни за ништо...
картичката ми е виза електрон од про кредит (и многу сум задоволен од про кредит засега)

За праќање девизи во други држави обично наплаќаат (знам за Про Кредит 100%) цена за до 1000 еура, а после таа сума ако се надмине некој процент или share провизија како што има во Про Кредит плаќаш ти тука 10 еура и тие кога ги подигаат парите банката им зема 10 еура. Во Про Кредит имам праќано и за да платиш целата сума од тука до кај 1000 евра плаќаш провизија 35 евра или share провизија 10 евра тука 10 евра таму (без разлика дали сакаш ти да пратиш 5 евра или 1000 ти плаќаш исто).
Така да изгледа не те информирале убаво кај што си праќал другар, секогаш прво убаво распрашај се што како.
 
Член од
14 ноември 2008
Мислења
151
Поени од реакции
12
Ѓоле види сега вака...

Во форумот за eкономија и бизнис горе долу сме сите возрасни луге, така да рачунај дека нема кој да лажеш дека не си вработен во Уни Банка, или дека немаш директен интерес од таму. Во спротивен случаj како што кажа Бедлакгај не би скокал овде како попарен.
Абе брат ти несакаш или неможеш да сфатиш некои работи?
Бидејќи викаш дека сме возрасни нема да ти повторувам како на мало дете, прочитај си погоре дали бранам некој или ги напаѓам твоите безобразни коментари!
Друга работа, ти мислиш дека сите треба овде да се согласат со тебе и да плукаат по се и сешто само затоа што ти си се изреволтирал? И ако некој ти каже дека се глупираш, тогаш тој мора да е директно засегнат во тоа ти што го плукаш без грам култура?
Или си запнал вработен па вработен??? Види си кога сум ти постирал и прашај кога ќе одиш во некоја од банките дали на работно место имаат интернет и сурфаат луѓево по форуми и во колку саат навечер си легнуваат!


Мене ми зедоа пари 7 месеци по извршување на трансакцијата без да ми кажат дека ми земале или дека ке ми земат... А и пред 7 месеци никој не ми спомна дека ке ми земаат. И сега ми скинаа.

И?

Треба да се преправам дека не се случило ништо ли? Не брат. Само што стигнав дома, едвај чекав да седнам на компјутерот, додуша не се ни пресоблеков, сакав да знаат лугето какво искуство имав со твојата љубена банка, и не се штедев во зборови. Далеку од тоа.

Поради сево ова што ми се случи имам право да бидам изнервиран, и додуша имам право и да ги отерам во три п.м. Само што немам намера да се тепам таму во банката. Се што мислам ке кажам овде, да читаат сите.

Инаку бев денес, поднесов барање за детален извештај за трансакцијата, па ке видиме што ке се случи.

Ке ви кажам :)

п.с. Ми го смениле насловот.... Ајде Ѓоле насмеј се сега. Ајде Ѓолееее
Ете гледаш што убаво си кажа! Ти згрешиле луѓето, да! И кој ти вика да ќутиш да не си ги бараш парите? Ќе си ги побараш, работа им е да ти го решат проблемот!
Нормално секој човек различно преживува проблеми, ете ти си со понестабилна психа, одма кога си дошол дома не си се ни пресоблекол него си си отворил тема на форум и се утепа од јадење г.
Пцуеше, плукаше, се колнеше дека нема да им стапнеш таму никогаш повеќе, а еве како попче пак отиде!

И така некој како мене си чепкал по форуми да си го пополни слободното време и си наишол на твојата тема. Прочитал екстремно провокативен наслов и се заинтересирал што се случува! Гледа, плука параглајдер по банкарите, мајките шајките .... и си вика што му е бе на типчево се напна како демек животот му го сјебале! А искрено кога го прочитав насловот ми падна жал мислејќи дека некого ептен гадно го сјебале банкариве па сакав да прочитам! Но кога ти го прочитав постот и енергијата со која пцуеш по луѓето од Унибанка, жал ми падна за нив. И кога ми текна дека комплекс како тебе јаде бурек за луѓе од таму кои што лично ги познавам и ги ценам, бидејќи се тешки ферчини и искрени пријатели кои на никого не му мислат лошо, ми се згади од тебе! И нормално еве ти враќам на ист начин! Со плукање и пцуење без грам култура, затоа што тоа си го бараш бе братче!

П.С. Да, ти го смениле насловот! Нема што јас да бидам среќен и да се насмеам. Тебе треба да ти биде срам!
 

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Прво, имаш ли некаков доказ дека си ги платил 15те евра за трансферот на пари?
Доколку имаш, супер.
Второ, тие многу лесно можат да видат уназад година дена на пример како влегувале и излегувале пари од твојата сметка. Онака, до детал. Така точно да утврдат зошто ти се земани 960 денари.
Бацил, ние сите знаеме дека на УНИ Банка не им е дојдено до 960 денари на параглајдер, ама помножи ја таа цифра со 100 или 1000. И не се работи овде за xxx денари, туку се работи за принцип. Ако мојата банка ме краде, макар и во дени, јас не гледам поента зошто би ги користел нивните услуги.
Џоле, намали невроза :icon_lol:
Дефиниција за кражба е одземање на нешто од некој без дозвола или право.
На параглајдерот му е направено тоа. Значи тие се крадци, говеда и арамии. Нека не крадат од клиентите ако сакаат да не се :toe:
Принц јас сум сигурен дека тоа не се случува толку често, но ако толку многу се случува тоа би требало да значи дека многу луѓе ќе си идат од банката, ама ситуацијата покажува дека УНИ банка има растечки тренд како на корисници така и на капитал, што укажува на тоа дека има далеку повеќе задоволни од незадоволни корисници.
Така да времето ќе покаже, која банка многу краде а која не.

jas sum bankar...nemora da se znae koja banka...ama UNI BANKA e naj katastrofa banka na svet...eve primer od pred nekolku dena povrzana so UNI BANKA:

doadja covek kaj nas i vika penzijata da ja prefrli kaj nas za da si zeme kredit, itno mu trebale parite za lekovi ( covekot navistina bese ocaen, mu trebaa lekovi za srce na tatko mu). I nie mu kazavme da zeme odjava od UNI BANKA za da moze da go prijavime kaj nas i da mu dademe kredit. 15 min rabota vo UNI za odjava i 15 min rabota za kredit kaj nas i tolku- na covekot nema da mu se prodadat lekovite. Otisol on u UNI BANKA i pobaral odjava itno, a oni ne mu dale zasto imale GUZVA???? Vrtam jas da reagiram kaj niv, a ona mi vika: "Da be, ja sega ke mu davam odjava, a imam rabota i guzva..nemoze sega"...LELEE.... I go pratile da mu dademe kredit bez odjava, a tie posle ke go odjavele ( breee koi pametnjakovici ) a covekot vrska nema sto se desava i kaj e problemot... . UNI ne kreditira i sega nema nacin da gi zadrzi ludjeto koi zemaat penzija kaj niv i znaat deka im begaat ludjeto i ne im davaat odjava...ne se normalni ej!!!

I jas go sovetuvav da otide tamu i da napravi edna galama u smisla " sto e ova ne mi davate odjava kakva banka ste ova ona... " :) i posle pola saat se vraca ovekot so odjava i nie mu zavrsivme rabota...

mala zabeleska: uste pogolema sramota e sto covekot bese rom po nacionalnost i mislele deka mozat da go zaebavaat i da ne mu dadat odjava....i posle sve ova, cpvekot zadovolen vika " e sega na site ke vikam deka UNI banka e najlosa, site romi sto gi znam ke im izbegaat i ke dojdat kaj vas" .....ete toa pravi UNI banka, od iskustvo vi kazuvam, i ova ne e izoliran slucaj, toa e najtragicno. Koj e vo UNi banka...
Во последниве неколку години исповработија многу млади на шалтер во уни, така да ако ова почесто се случува очигледно дека не се сите баш погодни за работа на шалтер па може да добијат и отказ, се што треба да направите е да бидете поупорни за објаснување каде ви се парите, и ако имате време а не ви се даде услуга само запишете го името на тој што не ве услужил, и одете во централа и пријавете го.
Ко ќе почнат да летаат ќе им текне на другите подобро да се однесуваат.
Како и да е ме чуди таквиот однос како што ти го опиша, пошто кога вработуваа една од најбитните критериуми им беше покрај стручното знаење и како личноста комуницира со околината точно ради задоволство на клиентела, како и да е се случуваат сигурно во сите банки разно разни случки.

Баце.:)
Да не работиш во УНИ, не би скокал како попарен овдека.:)
Принц ти кажа убаво.
А да имаш малце мозок, би дискутирал квалитетно, ама пошто немаш, мрсиш муда бе бачко.
За информации немај гајле, не чекам ти да ми кажиш, се што треба да знам-си знам.
А ти...ти си тој што лечи комплекси овдека изгледа....судејќи по бројот на постови што ги имаш...може и специјално за дрвен адвокат се имаш регистрирано.:icon_lol:
Пиши малце покултурно и не мрси муда. Може прочите претпоставениот да види што си направил на форумов, па да ти кине 15% од плата.:)
И да...парите си ги чувам во банка...ама не во таа каде работиш.
Не давам пари јас во бугарска банка.:helou:
Уни банка беше бугарска додека бешеш балканска банка, но таа бугарската банка под која беше балканска беше купена од европска банка па со таа промена на сопственост се смени и името и веќе не е бугарска банка.
 

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Ednas ..odamna..zabelezuvajki deka na salterite..t.e. vo "prviot red" sekogas se MLADI, NASMEANI, LJUVBEZNI,UBAVI Lugje, koi se trudat....naivno prasav sto stanuva so niv koga malku ke"podostarat" :) kaj isceznuvaat, nigde gi nema...!!!
Odgovorot bese: odat vo vtoriot red i ponataka ..duri do vrvot, komu kako mu dal Gospod..:)
Normalno se raboti za Germanija...kade dijalekt se zbori samo doma i na kafanska masa popladne...... :)

.dobro de toa vo vremeto koga uste se odese po salteri...vo banka...
 
Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Ednas ..odamna..zabelezuvajki deka na salterite..t.e. vo "prviot red" sekogas se MLADI, NASMEANI, LJUVBEZNI,UBAVI Lugje, koi se trudat....naivno prasav sto stanuva so niv koga malku ke"podostarat" :) kaj isceznuvaat, nigde gi nema...!!!
Odgovorot bese: odat vo vtoriot red i ponataka ..duri do vrvot, komu kako mu dal Gospod..:)
Normalno se raboti za Germanija...kade dijalekt se zbori samo doma i na kafanska masa popladne...... :)

.dobro de toa vo vremeto koga uste se odese po salteri...vo banka...
:pos2::pos2:Стручно подебаваш по малку:pos2:
 
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.776
Поени од реакции
1.473
Абе брат ти несакаш или неможеш да сфатиш некои работи?
Бидејќи викаш дека сме возрасни нема да ти повторувам како на мало дете, прочитај си погоре дали бранам некој или ги напаѓам твоите безобразни коментари!
Друга работа, ти мислиш дека сите треба овде да се согласат со тебе и да плукаат по се и сешто само затоа што ти си се изреволтирал? И ако некој ти каже дека се глупираш, тогаш тој мора да е директно засегнат во тоа ти што го плукаш без грам култура?
Или си запнал вработен па вработен??? Види си кога сум ти постирал и прашај кога ќе одиш во некоја од банките дали на работно место имаат интернет и сурфаат луѓево по форуми и во колку саат навечер си легнуваат!




Ете гледаш што убаво си кажа! Ти згрешиле луѓето, да! И кој ти вика да ќутиш да не си ги бараш парите? Ќе си ги побараш, работа им е да ти го решат проблемот!
Нормално секој човек различно преживува проблеми, ете ти си со понестабилна психа, одма кога си дошол дома не си се ни пресоблекол него си си отворил тема на форум и се утепа од јадење г.
Пцуеше, плукаше, се колнеше дека нема да им стапнеш таму никогаш повеќе, а еве како попче пак отиде!

И така некој како мене си чепкал по форуми да си го пополни слободното време и си наишол на твојата тема. Прочитал екстремно провокативен наслов и се заинтересирал што се случува! Гледа, плука параглајдер по банкарите, мајките шајките .... и си вика што му е бе на типчево се напна како демек животот му го сјебале! А искрено кога го прочитав насловот ми падна жал мислејќи дека некого ептен гадно го сјебале банкариве па сакав да прочитам! Но кога ти го прочитав постот и енергијата со која пцуеш по луѓето од Унибанка, жал ми падна за нив. И кога ми текна дека комплекс како тебе јаде бурек за луѓе од таму кои што лично ги познавам и ги ценам, бидејќи се тешки ферчини и искрени пријатели кои на никого не му мислат лошо, ми се згади од тебе! И нормално еве ти враќам на ист начин! Со плукање и пцуење без грам култура, затоа што тоа си го бараш бе братче!

П.С. Да, ти го смениле насловот! Нема што јас да бидам среќен и да се насмеам. Тебе треба да ти биде срам!
Види Ѓоле....

Ти си брат со нај нестабилна психа :) од сите присутни на оваа тема. Ти се виде и по постовите и по Тито и по се :)

Не ме терај пак да ти пуштам слика од Тито, да ти се дигне адреналинот па да го сокршиш мониторот и тестатура и се.

И кажано ти е се што е и како е во предходните работи, се работи за принцип, не за сума. А додуша ако си ти чорбаџија и ако за тебе 900 денари се пи*кин дим Ѓоле, за многу луге не се. Така да за некои луге многу значат 900 денари Ѓоле. Има Ѓоле, дечки што излеваат навечер по кафиќи со 200 денари, го знаеш ли ти тоа? Има некои што немаат ни за леб и немаат пари да сврзат крај со крај.

Но за тебе Ѓоле, 900 денари е сума за која што не треба да се крева галама. Оди да им го кажеш тоа на синдикалците што штрајкуваат секој втор месец. Оди Ѓоле. Ти како особа со нај стабилна психа.

Ти Ѓоле само продолжи да навредуваш тука по форумот... Кај и да е ке го јадеш стапот (банот), Мистичниот си кажа убаво. Ти како дечко со нај стабилна психа треба и да разбереш нешто од тоа што ти се пишува.

Се вратив како "попче" за да си ги земам парите Ѓоле. Можеби ти како дечко со нај стабилна психа не би се вратил да си го подигнеш долгот од некого.... Па незнам Ѓоле, ако за тебе е чудно и смешно тоа (ти како дечко со стабилна психа) за некој не е...
Јас поради горе наведеново сепак мислам дека нема да згрешиш ако отидеш на психијатар за консултација околу преценување на некои ситуации Ѓоле... Ти како дечко со нај стабилна психа...

И друго Ѓоле - ТЕ МОЛАМ немој да ни зборуваш за култура. Се виде колку имаш култура ти Ѓоле. :) За извоз култура имаш.

А бе Ѓоле... Интересна личност си ти. Доста за тебе ајде незнам што да ти кажам - таков си скроен-таков ке се сокинеш. Како опинок.

Сеуште чекам на одговор од банката инаку...
 
Член од
12 декември 2008
Мислења
5
Поени од реакции
6
Параглајдер vs Ѓоле - 0 : 3
Победник во дебатава е Ѓоле:vozbud::vozbud:
 
Член од
14 ноември 2008
Мислења
151
Поени од реакции
12
Види Ѓоле....

Ти си брат со нај нестабилна психа :) од сите присутни на оваа тема. Ти се виде и по постовите и по Тито и по се :)

Не ме терај пак да ти пуштам слика од Тито, да ти се дигне адреналинот па да го сокршиш мониторот и тестатура и се.

И кажано ти е се што е и како е во предходните работи, се работи за принцип, не за сума. А додуша ако си ти чорбаџија и ако за тебе 900 денари се пи*кин дим Ѓоле, за многу луге не се. Така да за некои луге многу значат 900 денари Ѓоле. Има Ѓоле, дечки што излеваат навечер по кафиќи со 200 денари, го знаеш ли ти тоа? Има некои што немаат ни за леб и немаат пари да сврзат крај со крај.

Но за тебе Ѓоле, 900 денари е сума за која што не треба да се крева галама. Оди да им го кажеш тоа на синдикалците што штрајкуваат секој втор месец. Оди Ѓоле. Ти како особа со нај стабилна психа.

Ти Ѓоле само продолжи да навредуваш тука по форумот... Кај и да е ке го јадеш стапот (банот), Мистичниот си кажа убаво. Ти како дечко со нај стабилна психа треба и да разбереш нешто од тоа што ти се пишува.

Се вратив како "попче" за да си ги земам парите Ѓоле. Можеби ти како дечко со нај стабилна психа не би се вратил да си го подигнеш долгот од некого.... Па незнам Ѓоле, ако за тебе е чудно и смешно тоа (ти како дечко со стабилна психа) за некој не е...
Јас поради горе наведеново сепак мислам дека нема да згрешиш ако отидеш на психијатар за консултација околу преценување на некои ситуации Ѓоле... Ти како дечко со нај стабилна психа...

И друго Ѓоле - ТЕ МОЛАМ немој да ни зборуваш за култура. Се виде колку имаш култура ти Ѓоле. :) За извоз култура имаш.

А бе Ѓоле... Интересна личност си ти. Доста за тебе ајде незнам што да ти кажам - таков си скроен-таков ке се сокинеш. Како опинок.

Сеуште чекам на одговор од банката инаку...
Оф леле, сега ми е јасно зашто неможеле тебе да ти помогнат во банката! Па тебе човек ништо неможе да ти објасни! Прво мислев дека несакаш да сфатиш ама изгледа неможеш!
Ајде цитирај ми еден мој пост каде што сум ти рекол дека не треба да си ги бараш парите! Напротив во неколку ти пишав дека треба и дека тоа им е работа!
Еве ти твој пост
Ама ајде. Нека си еб*т матер со моите 15 евра нека им служат за честа. Да му се плукнам на 15 евра. Само криво ми е кога ме краде некој и кога ме прави малоумен - макар и за 2 евра.

Само мене веке нема да ме крадат.
Бидејки никогаш повеке нема да стапнам таму.
Никогаш.
Ти се откажуваш од парите и потоа ме обвинуваш мене дека сум ти рекол да не креваш галама за 900 ден??? Па сигурно сум со постабилна психа од тебе! :icon_lol: Читај малку пред да напишеш нешто! Соблечи се, раскомоти се, прочитај, размисли и потоа пиши! Така можеби ќе придонесеш на овој форум да има квалитетни постови од кои луѓето можеби и ќе научат нешто, а не да се расфрлаш со глупи текстови и да се чудиш потоа кога некој ќе помисли дека си нестабилен.
И немој да ми глумиш жртва и да ми спомнуваш чорбаџии или синдикалци и да ми објаснуваш колку сиромашни луѓе има во државава! Додека ти студираше во Бугарија 4-5 години, некој овде си ја пробал среќата, си го потел газот на нашиве факултети и се дружел со луѓе кои и неможеле да си дозволат да излезат во град! Така да те молам, не ја врзувај таа тема со оваа! Барем не ти!

Ти Ѓоле само продолжи да навредуваш тука по форумот... Кај и да е ке го јадеш стапот (банот), Мистичниот си кажа убаво. Ти како дечко со нај стабилна психа треба и да разбереш нешто од тоа што ти се пишува.
ц ц ц ТИ најде да коментираш вака???
Човекот што навреди цела група на луѓе кои не ги ни познава со најодвратни пцовки?? Тема со наслов "TOJ I TOJ - говеда и арамии"?!
И мислиш дека јас треба да добијам бан??? Размисли пак!

За култура, дечко, можам лекции да ти држам! А овде ми е јасно дека се спуштив на твое ниво, да докажувам поента на прост и безобразен начин, притоа навредувајќи те САМО тебе! Се додека модераторите ти го дозволуваат тоа на тебе ќе ми го дозволуваат и на мене!:tapp:
Ако јас добијам бан ти леташ како партал од овде бе бато! :icon_lol:
А можеби тогаш форумот ќе се исчисти од такви како тебе, па ќе може некој на оваа тема, сега културно преименувана, да си ги каже своите маки и да побара решение на најдостоинствен начин, не навредувајќи никого!

И за крај другарче, каков сум скроен си знам јас и тие што лично ме познаваат! Ти мисли му ја за тебе, зашто имаш многу за мислење! :wink:
 
Член од
12 декември 2008
Мислења
5
Поени од реакции
6
Параглајдер, другар, секој може да ја разбере твојата револтираност. Меѓутоа ова не е место каде ти можеш да ја искажуваш твојата исфрустрираност и да правиш антиреклама на една од најсигурните банки во Македонија. Искрено јас сум голем комитент на оваа банка и досега немам ниедна замерка, бидејќи оваа банка ги исполнила сите мои барања и пропишани услови. Ме иритира фактот што јас како презадоволен комитент на оваа банка, слушам, како, некој човек како тебе отворил ваква тема со навредливи и погрдни зборови за една институција на која сигурно не и е до твоите 900 денари, за да ти да ја навредуваш по форуми и слично... Братче ако имаш некој проблем, среди си го сам. Зарем стварно мислиш дека некој овде може да ти помогне. Досега во мојот живот се имам сретнато со многу поголеми заебанции од 900 ден. долг, па никогаш се немам пожалено на форум. Стварно е смешно:pos2::pos2:.
Искрено дали мислиш дека банка што работи со милиони евра, би и било неопходно до твоите 900 денари.Сигурно е некоја грешка што тие не ја евидентирале при трансакцијата.За тоа постои жалба, а не јавен форум каде што ти ќе изразуваш револт и ќе бараш од луѓето некој си вид на сочуство. Срамота е другар:toe::toe:. Па што треба да направат пола стечајци од Македонија...да се жалат по форуми како тебе, и да се јачаат на подршка преку форум. Другар секој проблем си се решава на подискретен начин. Искрено јас имам многу поголеми главоболки од твоите 900 ден, во приватната работа што јас ја работам,и нормално е дека јас нема да се жалам по форуми за тоа кои фирми мене ми платиле иле не.:vozbud:. Ова беше само моето мислење.. се надевам дека нема да го сватиш на негативен начин.
 
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.776
Поени од реакции
1.473
Повеке нема да се објаснувам на дебили зошто сум изнервиран од банката наречена Уни Банка бидејки нема потреба да го правам истото.

Тие што го разбираат мојот револт го разбраа уште во првиот пост, така да ако има некој што мисли дека поради тоа што Уни Банка ми украде 900 денари не треба да дигам врева може да дојде и да ми го ... :pusk:

Ако некој мисли дека треба да цимолам како виолина на форумот, а не да ги кудам Уни Банка исто така може да дојде и да ми го ... :pusk:

Ако некој мисли дека Уни Банка е "една од нај сигурните банки во Македонија" комотно нека оди таму :tapp: Нека му летаат парите насекаде како комарци :toe: Јас предпочитам банка каде што ке имам контрола врз моите пари, а не да ги барам под дрво и под камен кај ми отишле....

Поздрав до сите, а најмногу до Фиќо Мк што се регистрира на форумот специјално за оваа тема :)

п.с. Сеуште чекам одговор од банката.

 
P

Princ

Гостин
Фиќо Мк што се регистрира на форумот
специјално за оваа тема :)
И djole. И после кај ти отишле парите... па треба ли овие вработени во уни банка да плаќаат интернет???
Пиши ни кога ќе се реши проблемов.
 

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Какви луѓе хараат по дуњава чудо едно.

Значи пазете логичка конструкција - некој тип со име Џоле е гневен на друг затоа што мисли дека вториов нема причина да се лути кога е ебан од банката и му се украдени пари, додека сосема е ОК да се лутиш на некој што ти нема ништо згрешено во животот. Џоле легендо!
И ДА ТИ ПОЈАСНАМ ТРОА ПОЈЌЕ - НЕМАМ ПРОБЛЕМ СО ТОА ДАЛИ НЕКОЈ ЌЕ ГИ САКА УНИБАНКА ИЛИ НЕ, НО ИМАМ СО ГОМНАРИ НА КОИ ШТО РЕШЕНИЕ ЗА СЕКОЈ ПРОБЛЕМ ИМ Е ДА ЈАДАТ Г*МНА!
Да, чувај боже луѓето да имаат право на говор.
П.С. Ја немам проблем со банките, парите ќе си ги чувам во банка, така да ти со параглајдер под рака и ...друже тито ми ти се кунемо...
Немаш проблем ти со банките, да, со глаата си имаш.
 

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
ebave belja..komedija ste ..popara se napraivte za dzabe..:)
bankive ni se toa sto se !!!...znaci kupcinja na drumski razbojnici i nisto poveke....nema ni edna banka vo MKD koja e "partner" so svoite komintenti od site vidovi i podvidovi...:)
...tie za bankata se samo GUSKI ZA SKUBENJE...:)
 
Член од
14 ноември 2008
Мислења
151
Поени од реакции
12
Значи пазете логичка конструкција - некој тип со име Џоле е гневен на друг затоа што мисли дека вториов нема причина да се лути кога е ебан од банката и му се украдени пари, додека сосема е ОК да се лутиш на некој што ти нема ништо згрешено во животот. Џоле легендо!
:pos2::pos2::pos2::pos2: Е ја мислев дека Параглајдер не сфаќа ама овој е врвот! Не се мачи со логички конструкции, прочитај уште 5-6 пати што се напишало овде и можеби ќе ти стане јасно!

Хехехе параглајдер кудачот се откажа од дебатата! Го собра опавчето! И да си одиш од Унибанка, а ја им пратив линк на другариве што работат во Унибанка од темава и да видат со какви дебили си имаат работа и ги замолив ако можат и никогаш да не ти ги вратат парите! :vozbud: Интересно ми стана да те читам по форуми, едвај чекам да ти згреши уште некој па ќе почнеш цела нација да ја вреѓаш! Можда кога ќе се скараш со девојка ти цела фамилија и ја пцуеш :pos2: .... на форум :pos2:

ebave belja..komedija ste ..popara se napraivte za dzabe..:)
bankive ni se toa sto se !!!...znaci kupcinja na drumski razbojnici i nisto poveke....nema ni edna banka vo MKD koja e "partner" so svoite komintenti od site vidovi i podvidovi...:)
...tie za bankata se samo GUSKI ZA SKUBENJE...:)
Интересно е бе да се чујат повеќе мислења! :icon_lol: Можда и во право си за банките, но ја уживам да реплицирам на ист начин како и параглајдер, дечкото си бара ремет :baeh: фаца е :kesa:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom