Логоа од Македонски фудбалски клубови

Член од
2 јули 2007
Мислења
465
Поени од реакции
39
Гиж ти го најдов логото од Горно Лисиче, денес/утре ќе биде ставено на форумов па после среди го во корел.

Член од
12 септември 2009
Мислења
71
Поени од реакции
5
тие се. лично ми го пратија амблемов. им викам: “абе ова е амблемот на Интер Милано!?“ а тие ми викаат: “па уште неаме наш, така да моментално го користиме овој. ќе ни направат наш кај и да е, а до тогаш ќе играме со овој бидејќи користѕиме дресови од Интер.“ иначе клубот игра со дресови од Интер така да и логично што овој им е амблемот :smir:
Во ова лого стои и едно М... па ако се од Мкалашлари ок :)) Бај д веј незнаеш само колку клубови играат со дресови од шведска репрезентација или од челзи (намерно мало ч)... па не им се тие амблемите. Кој ги *** и Интер и Калашлари!

Нема везе, малце забегав. Постирај го Златко амблемот, ќе го средам и постирам со другиве шо претходно ги ветив...

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
inaku ovie kalaslari (internacional) deneska zagubile so 14-1 od gemidzii od veles vo ramkite na ofl veles.

Harry Potter

Imperius
Член од
14 септември 2005
Мислења
2.553
Поени од реакции
1.548
и мене ми се глеа како 1964

Во ова лого стои и едно М... па ако се од Мкалашлари ок :)) Бај д веј незнаеш само колку клубови играат со дресови од шведска репрезентација или од челзи (намерно мало ч)... па не им се тие амблемите. Кој ги *** и Интер и Калашлари!
не ме интересира за Калашари, ама немој така за Интер! :nenene:

Член од
12 септември 2009
Мислења
71
Поени од реакции
5
izgleda pisuva 1964
Интересен штит, ако може така да се нарече ова. И незнам како воопшто ќе ја нацртам лисицава :))

Иначе, и мене ми изглеа како 1964, ама човекот го сликаше амблемот лично, претпоставувам он подобро знае што година стоело :)

Хари, што бе за Интер? Се што влегло таму асално не излегло...

deko82

Македонец
Член од
7 септември 2009
Мислења
115
Поени од реакции
4
Интересен штит, ако може така да се нарече ова. И незнам како воопшто ќе ја нацртам лисицава :))

Иначе, и мене ми изглеа како 1964, ама човекот го сликаше амблемот лично, претпоставувам он подобро знае што година стоело :)

Хари, што бе за Интер? Се што влегло таму асално не излегло...
neka go slika podobro logoto

Harry Potter

Imperius
Член од
14 септември 2005
Мислења
2.553
Поени од реакции
1.548
еве кои логоа мене ми фалат од третите лиги:

Исток:
Астибо
Василево
Злетовица
Зрновка
Карбинци
Мак Млин
Младост Муртино
Младост Оризари

Југ:
Бабуна
Велес Табак
Големо Коњари
Илинден Башино
Корзо
Партизан
Полет
Превалец

Запад:
Арсими
Вардар Форино
Градец
Камењане
Лирија
Пирок
Речица
Ринија Неготино
Ринија Чаље
Руфеја
Фљамуртари
Шар

Север:
Беса Слупчане
Госно Лисиче
Јустинијан
Кадино
Лојане
Марино
Нова Колонија
Сан Сити
Сопиште
Фортуна

Југо-запад:
Борец Вапила
Вардино
Велешта
Кравари
Мирче Ацев
Младост Добрушево
Младост Горно Оризари
МФК Битола
Порече
Прпарими
Работник
Хераклеа Нова

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23

ФК Руфеја - Милетино, Тетовско

ФК Фљамуртари - Седларце, Тетовско

ФК Ботун - Ботун, Охридско

ФК Ринија - Чајле

Член од
2 јули 2007
Мислења
465
Поени од реакции
39
Сликата со амблемот на Горно Лисиче е со резолуција 4000х3000, симнетеја, зумирајте и ќе видете дека пишува 1960.

И ФК Илинден од Башино Село, имаат група на ФБ, ама немаат ставено амблем. Да се исконтактира може да им се направи. Инаку клубот е оформен 1955 година.

Kajgana Shop

На врв Bottom