RebelMk
₪ ₪ ₪
- Член од
- 18 октомври 2010
- Мислења
- 1.755
- Поени од реакции
- 1.153
Искрено и ФК Сан Сити и Македонија ЃП го ископирале до некаде амблемот на Барселона
Искрено и ФК Сан Сити и Македонија ЃП го ископирале до некаде амблемот на Барселона
Imas li nekoj sliki od F.K. Mavrovsko ezero???Ако има луѓе од тој крај, можеби ќе помогнат да се докомплетира листава доколку имало и други клубови, во Ростуше, Гари, Жировница, Маврово, Осој .....
Бистрица (Галичник)
Кочо Рацин (Лазарополе)
Мавровски Езеро (Маврови Анови)
Селце (Селце)
Тресонче (Тресонче)
ФК Кочо Рацин (Лазарополе)
ФК Тресонче (Тресонче) во 196и некоја
Поздрав пријателе! Не заборавив на темава , мојот дедо некогаш играл утакмици против тимот Мавровско Езеро , не мислам дека би се сетил но сепак че го прашам доколку се сечава на детали за тој тим , потрагата продолжуваИ јас одамна го барам амблемот на ФК Мавровско Езеро, ама ништо досега.
Ф.к. "Добра Вода" с. Железна река (не верувам дека имаш нивни амблем но ако имаш прати ми)Немам од ФК Маврово лого. Колку што знам, Гостивар се викал и Силика, а и Братство едно време. Најраниот амблем што го имам од Гостивар е од 90тите, кога се викал Гостивар Авторемонт.
А, кај играл дедо ти?
Штотуку ти пратив приватна поракаФ.к. "Добра Вода" с. Железна река (не верувам дека имаш нивни амблем но ако имаш прати ми)
Верувам дека играл и во Сретково но треба да го прашам да се осигурам.
Sent from my SM-A405FN using Tapatalk