P
Princ
Гостин
abe mt-net se carevi. vidi gi ti niv.. ja zgolemile brzinata za pobrzo da go napravite odredeniot transfer i pobrzo da mozat da vi ja usporat vrskata. ne be, ne moze nikoj so niv da si gi meri
ilefx напиша:limitot e nekade okolu 10 gb , ama ne e dovolno sepak treba da dadat flat paketi
toa ti se paketi bez limit na downloadMarlboro-light напиша:Sto se ovie flat paketi ? Ke moze nekoj da mi kaze..
за што збориш?ilefx напиша:limitot e nekade okolu 10 gb , ama ne e dovolno sepak treba da dadat flat paketi
Se misli na Online vremeto, nonstop internet, 24casa vo denot, nema vrska so limit na download.FLAT ama pod oderedeni uslovi koi ti gi kazuva operatorot.Marlboro-light напиша:Sto se ovie flat paketi ? Ke moze nekoj da mi kaze..
Само у Македонија има лимит на трансфер. Во светов тоа одамна не постои. Но ако стават flat rate пакети и тоа ке ни е малку, ке влечеме кабли и цел комшилук ке сурфа со една претплата. Затоа операториве треба да дадат брз интернет без лимити и за ниски цени и да може СЕКОЈ да купи и така ке заработат многу повеке поради бројот на корисниците. Ама тоа е.Strelec напиша:Flat rate is common in all the broadband access to the Internet.
vlatko напиша:Јас само што го поминав лимитот и се е исто!:je:
Po postovive sto gi imas napisano za poumen te mislev :lud:deXterche напиша:Едно прашање.
Имам кабелски и демек ми е 512/128 ама нема везе, појке од 10-25KB/sek не е мрднат, а плаќам 1400 ден (нема лимит за доунлоад). Сакам да ставам МАХ АДСЛ мислам дека со новиве цени е околу 2200ден. Се исплаќа да ставам? Држи брзина и врка стабилно и колку што пишува, или и кај нив е брзината напола И колку паѓа брзина кога ќе се надмине лимит?