Да да, баш како лани, само месо Ливерпул тука е Арсенал сега:smir:И пак 3 англиски и Барцелона.
Aх бе да беше манчестер на местото од челзи ќе кажев :и пак англиско финале. Вака не сум сигурен.И пак 3 англиски и Барцелона.
Аууу колку сте дигнати еј...ццц зашто не ни паднавте во 1/4 финале.Со порто едвај поминавте пичкарски уште ке кажуваш да игравте со Барса ке бевте сигурни.Ај ке видиме ако поминеме во финале и ние и вие.Aх бе да беше манчестер на местото од челзи ќе кажев :и пак англиско финале. Вака не сум сигурен.
Може(ше) и Лион да освои до пред неколку недели...Интересни дуели..3 англиски екипи 1 шпанска а може и таа да го освои.
Да беше Манчестер на местото на Челси немаше да стигне до Барселона :smir:Aх бе да беше манчестер на местото од челзи ќе кажев :и пак англиско финале. Вака не сум сигурен.
можам да замислам колкава ќе беше посетеноста на темава во случај да отпаднеше манчестер. затоа до сите хејтери ( а ги има МНОГУ) специјален поздрав од оној што го цените највеќе. enjoy:back:
Може(ше) и Лион да освои до пред неколку недели...
Незнам кој има потежок противник:
Челси -> разиграната Барса
Арсенал -> актуелниот шампион Манчестер Јунајтед (неразбудениот лав)
Жрепката не ги посака Челси, и за да дојдат до финале треба да одиграт 2 финалиња (со Ливерпул и Барселона) ама ќе видиме, во фудбалот ништо не се знае...
Овие фанови на Барса многу летаат ама, имаме годинава искуство од спуштање на летечки екипи :smir:
Да беше Манчестер на местото на Челси немаше да стигне до Барселона :smir:
Последната со Ливерпул ви беше 1:4, не заборавај :helou:
Мислам дека ова не е момент, не е фаза во која треба да се потценуваат екипите. Секоја од овие 4 може да биде шампион, и нема да е нити малку незаслужено.
Пак ќе спомнам жрепката, некој имаа посилни некој послаби противници али тоа е, per aspera ad astra
И пропаднаа сите планови дека Јунајтед ќе испаднеAх бе да беше манчестер на местото од челзи ќе кажев :и пак англиско финале. Вака не сум сигурен.
можам да замислам колкава ќе беше посетеноста на темава во случај да отпаднеше манчестер. затоа до сите хејтери ( а ги има МНОГУ) специјален поздрав од оној што го цените највеќе. enjoy:back: