Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кристијано среќен ли е вечерва, хороскопот наклонет ли му е, на која нога станал?

Ама биле бе,минато време:D.
Па тоа е и финтата.Реал во каква форма се не можат Бетис да го тепаат а ќе го уништеле шампионот на Англија.
Не дека ги хетјам Реал али се знаеше дека ќе биде тежок меч ова не знам што почнаа сите да скокаат како Реал ќе ги уништеле Сити.

Може по 5ти пат се поставува прашањето ама морам уште еднаш... на макс тв Аренаспорт ми врти промовидеото,,, чаре?

за многумина вечерва ќе биде “ме еба Милан дома“ :tapp:
Јас не сум од тие што ќе ги еба Милан дома али стварно што се дешава со Милан дома не можат гол да му дадат на Андерлехт?
Ако продолжат овие овака и групата тешко ќе ја поминат.
Некој што ја гледа нешто да каже за мечов?Се трудат ли барем или ?

П.С. 1-1. Моментот во кој пола Македонија што има играно ГГ колективно доживеа оргазам

Туре промаши 89% шанса, Марсело возврати со супер гол. Ајде сега да очекуваме world class фудбал. :D

Може по 5ти пат се поставува прашањето ама морам уште еднаш... на макс тв Аренаспорт ми врти промовидеото,,, чаре?
Ја како што разбрав треба да го ресетираш ресиверот
--- надополнето: 18 септември 2012 во 22:20 ---
Туре промаши 89% шанса, Марсело возврати со супер гол. Ајде сега да очекуваме world class фудбал. :D
Nope. Реал ќе напаѓа Сити ќе се брани.

супер гол :tapp:
--- надополнето: 18 септември 2012 во 22:21 ---
Јас не сум од тие што ќе ги еба Милан дома али стварно што се дешава со Милан дома не можат гол да му дадат на Андерлехт?
Ако продолжат овие овака и групата тешко ќе ја поминат.
Некој што ја гледа нешто да каже за мечов?Се трудат ли барем или ?

П.С. 1-1. Моментот во кој пола Македонија што има играно ГГ колективно доживеа оргазам
првото гледав Андерлехт везеа

да не праеше безвезна замена заба за маикон сега кун ќе можеше да го клај, ама голем тиквар е манчини, нека изгубат сега

Каков кун, ако се отворат уште малце не им бегаат уште два гола до крај, опсада прави Реал.

КОЛАРООООООООООООВ

Неверојатен играч!!!!11 :cuc: :cuc:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom