Ама биле бе,минато време.А да и тие што викаа дека Реал ќе ги уништи Сити и дека Реал биле 3 класи бољи од Сити
Па тоа е и финтата.Реал во каква форма се не можат Бетис да го тепаат а ќе го уништеле шампионот на Англија.Ама биле бе,минато време.
Јас не сум од тие што ќе ги еба Милан дома али стварно што се дешава со Милан дома не можат гол да му дадат на Андерлехт?за многумина вечерва ќе биде “ме еба Милан дома“
Ја како што разбрав треба да го ресетираш ресиверотМоже по 5ти пат се поставува прашањето ама морам уште еднаш... на макс тв Аренаспорт ми врти промовидеото,,, чаре?
Nope. Реал ќе напаѓа Сити ќе се брани.Туре промаши 89% шанса, Марсело возврати со супер гол. Ајде сега да очекуваме world class фудбал.
супер голТуре промаши 89% шанса, Марсело возврати со супер гол. Ајде сега да очекуваме world class фудбал.
првото гледав Андерлехт везеаЈас не сум од тие што ќе ги еба Милан дома али стварно што се дешава со Милан дома не можат гол да му дадат на Андерлехт?
Ако продолжат овие овака и групата тешко ќе ја поминат.
Некој што ја гледа нешто да каже за мечов?Се трудат ли барем или ?
П.С. 1-1. Моментот во кој пола Македонија што има играно ГГ колективно доживеа оргазам
Не треси бе глупости. Милан се далеку од добри, ама дека Андерлехт везеле... сеј мирен.првото гледав Андерлехт везеа