Лига на Шампиони 2012/2013

Статус
Затворена за нови мислења.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.551
Поени од реакции
22.239
Браво за Јуве, ме изненадија ама одлично играат. Можеа и повеќе да водат иако и Челзи имаше 2-3 добри шанси. Супер меч, се надевам второто ќе биде исто (y)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Каков гол дале Шахтар?
Фаул, повреден играч, овој Вилиан ја поткопува накај голманот од Норсјланд демек да им ја врати топката (фер плеј), Луиз Адриано ја зема и дава гол. :pos:

Туку им ги рикнаа сите стримови на русиве... :(

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Срамота голот што го даде шахтјор,а за играта на јуве немам коментар,доминираат:cuc::cuc:.

New Age

Lean Back
Член од
22 ноември 2010
Мислења
264
Поени од реакции
235
Vide nekoj kakov gol dadoa Shakhtar za 1-1:tapp: Se nadevam na pobeda na Nordsejland(zalam za tia sto gi imaat na sportska):D
Голот не беше фер ама ипак Shakhtar се подобра екипа и повеќе шансии имаа баш пред да примат гол Shakhtar промаши празен гол у торес стил.

Сеа второ ќе им дадат екстра и за тој.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.916
Поени од реакции
7.010
Е со ова црвените преку такво веќе :mad:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Браво за Јувентус одлично играат...инаку какво играчиште е овај Хазард:cuc:..секоја чест ,само уште да го научат со шутот малце ќе биди Кристиано Роналдо втор дел

H

HoT IcE

Гостин
Честитки за играта на Јуве овде до фановите, беа подобри на теренот во прво полувреме. Челзи влезе премногу пичкарски да не речам во мечов, без класичен шпиц со Азпи на крило, и заслужено го јаде бубрегот, се надевам на полувреме измена, и да влезе Мојсие животното и да почнат малце офанзивно, може да се вратат во игра, Јувентус не се толку јаки во одбрана, видовме во неколкуте шанси и контри на Челзи.
Како и да е, добар меч, нека биде исто и во второ полувреме па се читаме.(y)

H

HoT IcE

Гостин
Заборавив да пишам и за двата голмана, имаме прилика да гледаме на дело едни од најголемите во својата професија голмани, Чех и Буфон, и двајцата фантастични реакции имаа, секоја чест, многу ми е мерак ко ќе гледам вакви одбрани.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Слична ситуација имаше во холандско мислам пред неколку години, даде едниот тим гол обидувајќи се да ја врати. После испаднаа фер, бидејќи дадоа гол кој не беше Fair Play и ги пуштија овие гол да им дадат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom