Лига на Шампиони 2009-2010

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.744
Поени од реакции
43.914
Mancester gi pominuvame sigurno ali ponataka neznam zavisi koja ekipa ke padne, neznam kolku Milan moze da izigra protiv Celzi,Barselona,Real, so igraci kako Ambrozini,Kaladze,Boriello tesko da i da stigne do polufinale, dokolku ne se zeme nekoj igrac u odbrana i sto ke moze da nastapuva u LS niso ne praj Milan
A по што заклучи дека Манчестер ќе го поминете сигурно??:jaj:

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
Шо се слу4ва6е бе? Баптиста даде гол на среќа и толку...Да те потсетам навива4ите ко му се поклонваја на Роналдињо 0-3:pos2:

Fear In Madrid

Hala Madrid ! ! !
Член од
26 ноември 2009
Мислења
332
Поени од реакции
37
зарем толку глупи фанови има на фарса..па да неможат да објаснаат што е работа со таа димензија...или го викате кројф во моментот тој да направи јузер и да ни објасни што е со таа димензија ...:pos2::pos2:

Fear In Madrid

Hala Madrid ! ! !
Член од
26 ноември 2009
Мислења
332
Поени од реакции
37
нема со да кажиш и трескаш глупости:pos2:
хахахахахахахаххаха :pos2::pos2::pos2: ЈА ТРЕСКАМ ГЛУПОСТИ...ИЛИ ВИЕ НА КУРОТ СЕ КАЧИВТЕ СО ТАА ВАША ДИМЕНЗИЈА...има ли некој "паметен" од фан клуб фарса да објасни ..... бидејќи сите знаеме..не малтретиравте со таа димензија...и нас и навивачите на интер..манчестер...и тн и тн...

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Кој ке му одговори на типов над мене е поголем идиот од него.... фала, чао :wink:

Fear In Madrid

Hala Madrid ! ! !
Член од
26 ноември 2009
Мислења
332
Поени од реакции
37
Кој ке му одговори на типов над мене е поголем идиот од него.... фала, чао :wink:
е да у право си...кој ќе ми одговори ќе е најголем идиот на светот..бидејќи таква димензија не постои..го читате таму кројф по весници...и доаѓате на форум серете...а немате појма за што серете....
димензија...хаха лигуши....и сте ја покориле европа а ...а ние(реал) милан..манчестер..што ја покоруваме европа 80 години... па никој збор не кажа...вие дојдовте една година..и сте ја покориле европа...на цела европа само може гз да и излижете....

толку од мене...не се најде никој да ми одговори...очигледно нема таква димензија...

модератор извини..ако треба да се избришат овие постови..избриши ги ...само сакав да ги убедам луѓето да не веруваат во никаква "ДИМЕНЗИЈА" :pos2::pos2::duel:

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
Шо димензија бе бегај онаму криво ти е сега шо знајш дека Реал пак се послаби од Барса и покрај толку засилувања и фрлени пари в бунар

B

boki10messi

Гостин
и потоа велат дека сакале реал да им се падне во 1/4 финале...ххаахаха се усрале ко мечка да виделе,па го исфрлаат реал од лион :P хахаха..овој акси да не е ...не би доаѓал на форум...
уште еден збори ви фали...КОМПЛЕКС :) ...:pos2:
Имате среќа што испадна Лузерпул, инаку повторно ќе ве пере 5-0. хахаха

P

pepito*

Гостин
е да у право си...кој ќе ми одговори ќе е најголем идиот на светот..бидејќи таква димензија не постои..го читате таму кројф по весници...и доаѓате на форум серете...а немате појма за што серете....
димензија...хаха лигуши....и сте ја покориле европа а ...а ние(реал) милан..манчестер..што ја покоруваме европа 80 години... па никој збор не кажа...вие дојдовте една година..и сте ја покориле европа...на цела европа само може гз да и излижете....

толку од мене...не се најде никој да ми одговори...очигледно нема таква димензија...

модератор извини..ако треба да се избришат овие постови..избриши ги ...само сакав да ги убедам луѓето да не веруваат во никаква "ДИМЕНЗИЈА" :pos2::pos2::duel:
Или кај тебе нешто не ваља или незнам што е работата, напишани се многу постови за тие работи кои очигледно ти не можеш да ги разбереш

Незнам што чекаат модераториве! Избришете го и мојов пост само..

Да не одам оф топик

Задоволен сум од ждрепката поради релативно лесниот противник на Барса и бидејќи гигантите кои се најголемите конкуренти на тимот за кој навивам ќе играат меѓусебе и од 4 ќе останат 2

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Секој си има право на свое мислење...ама не претерувајте за да ви се смее цел форум. Срамота...
Ај прочитај што пишав на крај,ама ти очигледно не знаеш што значи тоа „мое мислење“ него мислиш секој мисли како тебе.

Барам бан барем од темата.

И како е да се гледа и ужива додека ја покорувавте Европа во 80 години?

Што ти прават комплекси...
Ти прават да се*еш на секој лош збор за Реал Мадрид.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ај прочитај што пишав на крај,ама ти очигледно не знаеш што значи тоа „мое мислење“ него мислиш секој мисли како тебе.

Барам бан барем од темата.

И како е да се гледа и ужива додека ја покорувавте Европа во 80 години?

Ти прават да се*еш на секој лош збор за Реал Мадрид.
Ај прочитај и ја што пишав...не трескај само.

Fear In Madrid

Hala Madrid ! ! !
Член од
26 ноември 2009
Мислења
332
Поени од реакции
37
Ви реков дека не се замарам веќе со вас ФАНОВИТЕ НА ДИМЕНЗИЈАТА !!! ... никој незнае да објасни..никој....да барем еден од вас беше паметен и да не го слушаше кројф што зборува по весници :))) димензионаши...:baeh::helou::helou:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Ај прочитај и ја што пишав...не трескај само.
Што пиша?Дека е смешно тоа што сум го напишал,ај објасни зошто е смешно?Зашто станавте пациенти на Лион?Зашто немате пројдено 5 години 1/8 финале и испаѓавте од екипи како Рома...

Kajgana Shop

На врв Bottom