Јас се чувствувам сигурно за дуелот против Интер. Би се кладел со тебе, во шо сакаш, сеедно ми е, одбери шо сакаш да изгубиш.
Ако си и ти сигурен, повели.
Ти реков и на мсн, секаде каде што има кладба у последни 5-6 години се тргам, ебаго, за Интер - Бари одбив да се кладам не па сеа, мизерно ми е.
А за тоа колку сум сигурен, ваљда читаше мајкуму у фан клуб Интер
.
1. Тоа ок, лекции од историја не.
Интер освојуваше титули со (во последно време) партал екипи, кои тестирани на ниво на европа (оној вистинскиот тест, ЛШ) не поминаа ни 1/8 финале, а Челзи играше покрај еден Манчестер, еден Ливерпул, еден Арсенал.
2. Има веза познавањето на Мурињо, ама шо ке им каже: "Дрогба ко ке ти флезе у дриблинг ке го фатиш за к*р" ?
1. Проблемот кај вас, фановите на Челзи е ко оној што го имаше Алиса во земјата на чудата, а тој се вика импресија, и со тоа многу лошо се носите, ке ти одговорам и зошто.
Ко прво, немаат титула во последни 5 години во ЛШ, а со истото се мавате во гради како тоа сте имале успех пред Интер во тоа наптеварување иако епилогот е
лузерски. Ова на пример, од фан на Манчестер или Милан да го слушнам па да разберам, оправдано, им се може, али вие и вашата ипресија која наеднаш ве погоди по доаѓањето на Абрамович ве однесе у една друга димензија за која сеуште не сте дораснати, а тоа е да се фудбалски гиганти и да ги терате тие муабети ( читај, глумите лудило и мавате на бламажа ), зашто верувај, колку што Интер има направено во ЛШ, толку има и Челзи само разликата е во периоди, па јас на пример сеуште не сум го ставил тимот на рангот на моментална Барса или Јунајтед ( тоа во неколку наврати сум го потенцирал ), ама, верувам дека со континуитет, тренер - управа - играчи тоа ке се деси.
Али Интер да освоеле нула титули у последни 3 години, да освоеле нула титули у ЛШ, а да се смеам на нечија самодоберба од фан чиј тим пример освоил 4 титули по ред во Англија ( иако биле без успех у ЛШ ) е едноставно смешно, мижење пред очигледна работа.
2. Мурињо никогаш нема да каже '' Дрогба ке ти влезе во дриблинг '' зашто реално, Дрогба незнае да дрибла
.