- Член од
- 10 јули 2009
- Мислења
- 1.543
- Поени од реакции
- 197
Aj stonaprae eve i edno BRAVO za tebe:img:Ааа еве го и Боби се појави со неговата колекција од фашизмот... ајде едно големо БРАВОООооо за Бобиlee:
Aj stonaprae eve i edno BRAVO za tebe:img:Ааа еве го и Боби се појави со неговата колекција од фашизмот... ајде едно големо БРАВОООооо за Бобиlee:
Има бе...1-2 повеќе:pos2:Демек Баерн повеќе има.:tv:
"хахахаха"Има бе...1-2 повеќе:pos2:
За тимот да е спремен не мора многу фанови да има..еве Јувентус е трета екипа во светот по најбројни фанови па видовме до кај стигаатБоби[Мкд];3510936 напиша:Абе, шо очекуеш од тим кој има помалце фанови од Подмочани.![]()
Па и не ми треба фанови, барем не такви како тебе, ја навивам за тимот што го сакам, а што мисли друг некој ме заболе уво :hh: :pusk:Боби[Мкд];3510936 напиша:Абе, шо очекуеш од тим кој има помалце фанови од Подмочани.![]()
Утре,утреБоби[Мкд];3510758 напиша:
Шо бе 7мо место малку да не им е???:nesvest::nesvest:За тимот да е спремен не мора многу фанови да има..еве Јувентус е трета екипа во светот по најбројни фанови па видовме до кај стигаат..
:smir:Шо бе 7мо место малку да не им е???:nesvest::nesvest:
И цитро не си само ти утре за Лион. И јас сакам Лион да мине. Желбата за Барса-Лион финале сеуште и тука и се е надежта![]()
Среда овоа време ќе правиме муабет:back::smir:
Па и ја навивам за Интер, не за друго него ради што е за нијанса полесен, а и ради ПандевУтре сакам да гледам подобар фудбал од минатата недела, кога имаше антифудбал од Лион. Баерн е во блага предност, но Лион е одличен ан домашен терен и мислам дека е можно да гледаме за прв пат продолженија сезонава, иако Баерн покажа дека постојано постигнува голови и тешко е да се задржи нивниот напад, или Робен попрецизно
Јас навивам за Лион, за сепак полесна работа за другиот финалист, каде играат 2 тима што ги сакам.