Лига на Шампиони 2009-2010

M

Mario Gómez

Гостин
Абе, шо очекуеш од тим кој има помалце фанови од Подмочани.:icon_lol:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Демек Баерн повеќе има.:tv:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Боби[Мкд];3510936 напиша:
За тимот да е спремен не мора многу фанови да има..еве Јувентус е трета екипа во светот по најбројни фанови па видовме до кај стигаат:pos:..

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.903
Боби[Мкд];3510936 напиша:
Па и не ми треба фанови, барем не такви како тебе, ја навивам за тимот што го сакам, а што мисли друг некој ме заболе уво :hh: :pusk:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
За тимот да е спремен не мора многу фанови да има..еве Јувентус е трета екипа во светот по најбројни фанови па видовме до кај стигаат:pos:..
Шо бе 7мо место малку да не им е???:nesvest::nesvest:

И цитро не си само ти утре за Лион. И јас сакам Лион да мине. Желбата за Барса-Лион финале сеуште и тука и се е надежта:)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Шо бе 7мо место малку да не им е???:nesvest::nesvest:

И цитро не си само ти утре за Лион. И јас сакам Лион да мине. Желбата за Барса-Лион финале сеуште и тука и се е надежта:)
:smir:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Оф леле... чил пил за сите :baeh:

Многу грдо ќе биде утре. Очекувам хард-кор ринтање по терен и брканица, убавини јок а може уште некој црвен да падне (како да ни е малку тој на Рибс и комплет повредената одбрана...:headbang:) и... спортски нормално очекувам „моите“ да поминат во финале :fcb::fcb::fcb:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Утре сакам да гледам подобар фудбал од минатата недела, кога имаше антифудбал од Лион. Баерн е во блага предност, но Лион е одличен ан домашен терен и мислам дека е можно да гледаме за прв пат продолженија сезонава, иако Баерн покажа дека постојано постигнува голови и тешко е да се задржи нивниот напад, или Робен попрецизно:)

Јас навивам за Лион, за сепак полесна работа за другиот финалист, каде играат 2 тима што ги сакам.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.903
Утре сакам да гледам подобар фудбал од минатата недела, кога имаше антифудбал од Лион. Баерн е во блага предност, но Лион е одличен ан домашен терен и мислам дека е можно да гледаме за прв пат продолженија сезонава, иако Баерн покажа дека постојано постигнува голови и тешко е да се задржи нивниот напад, или Робен попрецизно:)

Јас навивам за Лион, за сепак полесна работа за другиот финалист, каде играат 2 тима што ги сакам.
Па и ја навивам за Интер, не за друго него ради што е за нијанса полесен, а и ради Пандев :)
да си бидам искрен, страв ми е од Барселона, немам баш добри сеќавања :)

Kajgana Shop

На врв Bottom