- Член од
- 6 април 2009
- Мислења
- 6.147
- Поени од реакции
- 2.988
Заслужена победа за Баерн. Но има уште еден натпревар, а еден гол предност е сосем малку, така да се може да се очекува.
Јас денес видов само еден тим, освен еден насреќа удар во ПП немаа ништо Лион, посед лопта 75%-25%, ударци у гол 14-1.„Баварците“ му покажаја кој е кој на Лион
E што толку им покажаа жити мајка, ти и*ам експертите у фудбал
Ќе ви честитам победа, залужена 100%, нема да се вадам на умор и слични срања, али реваншот се игра на Жерлан, така да ќе видиме што ќе биде...:wink:Боби[Мкд];3498335 напиша:Јас денес видов само еден тим, освен еден насреќа удар во ПП немаа ништо Лион, посед лопта 75%-25%, ударци у гол 14-1.
И поштено ќе го изедете од ИнтерБоби[Мкд];3498305 напиша:ЕБЕЊЕ НА ЛИОН ДЕНЕС, 10% посед на топка второ полувреме, не ни треба французинот, а ни Прањиќ, капитенот се враќа за наредниот натпревар.
А се гледа колку сте експерти, за директен црвен картон 3 натпревари.
И да му дадат два ќе се жалиме и ќе игра у финале.
Абе заеби ти проценти, тоа е минлива работа, јас барем не видов дека нешто од нешто направи Баерн Минхен, џабе им е посед на топката и притисокот, ко со само еден гол одат на реваншот во Лион, а таму знаеме дека паѓале и поголеми екипи од Баерн Минхен.Боби[Мкд];3498335 напиша:Јас денес видов само еден тим, освен еден насреќа удар во ПП немаа ништо Лион, посед лопта 75%-25%, ударци у гол 14-1.
А шо да направиме, кога 10 души седат у шестнаесетник, без најдобриот играч. Задоволен сум иако по сите шанси можеше 3:0 да биде.Абе заеби ти проценти, тоа е минлива работа, јас барем не видов дека нешто од нешто направи Баерн Минхен, џабе им е посед на топката и притисокот, ко со само еден гол одат на реваншот во Лион, а таму знаеме дека паѓале и поголеми екипи од Баерн Минхен.
Али како навивач на Баерн те сфаќам дека ќе си ја браниш екипата :wink: