Лига на Шампиони 2009-2010

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Заслужена победа за Баерн. Но има уште еден натпревар, а еден гол предност е сосем малку, така да се може да се очекува.

M

Mario Gómez

Гостин
ЕБЕЊЕ НА ЛИОН ДЕНЕС, 10% посед на топка второ полувреме, не ни треба французинот, а ни Прањиќ, капитенот се враќа за наредниот натпревар.

А се гледа колку сте експерти, за директен црвен картон 3 натпревари.

И да му дадат два ќе се жалиме и ќе игра у финале.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Не сум нешто фасциниран од играта на лион, многу подобро изиграа против реал мадрид, очекував мног упоголем притисок да направат, ама ништо од тоа:toe: Ќе видиме во франција како ќе биде....

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
Баерн заслужено победи. А и немаат многу лош резултат. Ако дадат гол на гости , Лион ќе треба 3 да даде. Сега останува да видиме колку ќе отсуствува Рибери.

M

Mario Gómez

Гостин

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Заслужена победа на Баерн...останува да видиме колку ке го казнат Рибери...

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Боби[Мкд];3498335 напиша:
Јас денес видов само еден тим, освен еден насреќа удар во ПП немаа ништо Лион, посед лопта 75%-25%, ударци у гол 14-1.
Ќе ви честитам победа, залужена 100%, нема да се вадам на умор и слични срања, али реваншот се игра на Жерлан, така да ќе видиме што ќе биде...:wink:

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Боби[Мкд];3498305 напиша:
ЕБЕЊЕ НА ЛИОН ДЕНЕС, 10% посед на топка второ полувреме, не ни треба французинот, а ни Прањиќ, капитенот се враќа за наредниот натпревар.

А се гледа колку сте експерти, за директен црвен картон 3 натпревари.

И да му дадат два ќе се жалиме и ќе игра у финале.
И поштено ќе го изедете од Интер;)

Инаку искрено, сакав да влезе тој вториот шут на Робен. Воедно тој беше и еден од најдобрите поединци на теренот.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.942
Поени од реакции
16.259
Боби[Мкд];3498335 напиша:
Јас денес видов само еден тим, освен еден насреќа удар во ПП немаа ништо Лион, посед лопта 75%-25%, ударци у гол 14-1.
Абе заеби ти проценти, тоа е минлива работа, јас барем не видов дека нешто од нешто направи Баерн Минхен, џабе им е посед на топката и притисокот, ко со само еден гол одат на реваншот во Лион, а таму знаеме дека паѓале и поголеми екипи од Баерн Минхен.

Али како навивач на Баерн те сфаќам дека ќе си ја браниш екипата :wink:

M

Mario Gómez

Гостин
Немислам за финалето сега, имаме добар резултат, одлична игра. Се надевам дека Рибери ќе се смири, он беше исфустриран од скандалите и доби заслужен црвен картон. Ван Бомел се враќа, имаме добар резултат, и одиме во Лион, се надевам со авион.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Заслужена победа на Баерн.Заслужен црвен картон и на Рибери и на Тулалан.1-0 не е предност ама баш никаква...Предност е ама не е комотна предност.Очекувам неизвесност во вториот меч.

M

Mario Gómez

Гостин
Абе заеби ти проценти, тоа е минлива работа, јас барем не видов дека нешто од нешто направи Баерн Минхен, џабе им е посед на топката и притисокот, ко со само еден гол одат на реваншот во Лион, а таму знаеме дека паѓале и поголеми екипи од Баерн Минхен.

Али како навивач на Баерн те сфаќам дека ќе си ја браниш екипата :wink:
А шо да направиме, кога 10 души седат у шестнаесетник, без најдобриот играч. Задоволен сум иако по сите шанси можеше 3:0 да биде.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Иако ќе имаме негатива 1-0, Баерн не е екипа која е непобедлива... на Жерлан паднале и поголеми тимови, а не па Баерн... све ќе зависи од психичката подготвеност на екипата... и да.. дај боже вулканот уште една недела да е активен :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom