- Член од
- 19 септември 2008
- Мислења
- 730
- Поени од реакции
- 62
Не, колку?
Олку {барса 6 титули, реал мадрид 6 години 1/8 финале}
Не, колку?
ХАхахаха колку не се радувале. Секогаш сум за "послабиот" така да никогаш не би бил за РеалМоре да видиш како се радуваа сите кога ја тепавме Севиља сите беа за Реал а сега види ја ситуацијата кога изгубивме сите јадат гомна
Можат да му го сиснат малу.:baeh:Боби[Мкд];3385262 напиша:
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2::pos2: :pos2: :pos2: :pos2:
Другар таков е менталитетот во овие народи и со самиот боллд се ти е кажано..Според мене Кај Реал се чуствуваше исцрпеност и уморност од натпреварот со севиља бидејќи таму веќе ги истрошија силите и осуството на алонсо(се виде дека гути и диара неможат да го заменат во срцето на средината со пасовите(иако гути беше солиден сепак не беше подвижен дотолку))) си го направи своето само никој не ги спомна овие тези туку сите ги колнат и навредуваат пелегрини ,игуаин и кака...исто така овај резултата може да се гледа како добар за Реал со тоа што комплетно ќе се насочат во Примера НО треба да го задржат пелегрини а не веднаш клоците...За милан очекувано беше,иако беа големи оптимисти пред натпреваротШо сте запнале сите да јадете гомна за Реал?
Повеќе се радувате на туѓиот неуспех отколку на вашиот успех.
Балканчишта
Беше очекувано 1-1 или 1-0 не 4-0 :smir:Другар таков е менталитетот во овие народи и со самиот боллд се ти е кажано..Според мене Кај Реал се чуствуваше исцрпеност и уморност од натпреварот со севиља бидејќи таму веќе ги истрошија силите и осуството на алонсо(се виде дека гути и диара неможат да го заменат во срцето на средината со пасовите(иако гути беше солиден сепак не беше подвижен дотолку))) си го направи своето само никој не ги спомна овие тези туку сите ги колнат и навредуваат пелегрини ,игуаин и кака...исто така овај резултата може да се гледа како добар за Реал со тоа што комплетно ќе се насочат во Примера НО треба да го задржат пелегрини а не веднаш клоците...За милан очекувано беше,иако беа големи оптимисти пред натпреварот
Мислев за испаѓањето:helou:Беше очекувано 1-1 или 1-0 не 4-0 :smir:
Ама потајно си велевте сите дај боже да не примиме 4,како ке одиме во школо утре :tv:Беше очекувано 1-1 или 1-0 не 4-0 :smir:
Нашиот фан клуб со тоа се крепи ама многу беа в небо мислеа Манчестер ќе игра како тогаш кога беа во криза епа.. тоа е тао следни пут појќе среќа .Мислев за испаѓањето:helou:
И јас така, уште ми е криво шо Виола отпадна вчера. :icon_mrgrХАхахаха колку не се радувале. Секогаш сум за "послабиот" така да никогаш не би бил за Реал
Беше очекувано Милан да нападни, што значи или ќе дај голови, или ќе ги прими - обете во значајна количина. Со оглед на „јачината“ на Милан, сепак стана второто.Беше очекувано 1-1 или 1-0 не 4-0 :smir:
Ако не се видите,запали светлоИзјавата на Алонсо пред натпреварот
http://www.sportski.mk/statija/3904
si znael pred vreme covekot
1-1:pos2::pos2::pos2: