Лига на Шампиони 2009-2010

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Море да видиш како се радуваа сите кога ја тепавме Севиља сите беа за Реал а сега види ја ситуацијата кога изгубивме сите јадат гомна
ХАхахаха колку не се радувале. Секогаш сум за "послабиот" така да никогаш не би бил за Реал

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Шо сте запнале сите да јадете гомна за Реал?

Повеќе се радувате на туѓиот неуспех отколку на вашиот успех.

Балканчишта
Другар таков е менталитетот во овие народи и со самиот боллд се ти е кажано:toe:..Според мене Кај Реал се чуствуваше исцрпеност и уморност од натпреварот со севиља бидејќи таму веќе ги истрошија силите и осуството на алонсо(се виде дека гути и диара неможат да го заменат во срцето на средината со пасовите(иако гути беше солиден сепак не беше подвижен дотолку))) си го направи своето само никој не ги спомна овие тези туку сите ги колнат и навредуваат пелегрини ,игуаин и кака:toe:...исто така овај резултата може да се гледа како добар за Реал со тоа што комплетно ќе се насочат во Примера НО треба да го задржат пелегрини а не веднаш клоците:toe:...За милан очекувано беше,иако беа големи оптимисти пред натпреварот:toe:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Другар таков е менталитетот во овие народи и со самиот боллд се ти е кажано:toe:..Според мене Кај Реал се чуствуваше исцрпеност и уморност од натпреварот со севиља бидејќи таму веќе ги истрошија силите и осуството на алонсо(се виде дека гути и диара неможат да го заменат во срцето на средината со пасовите(иако гути беше солиден сепак не беше подвижен дотолку))) си го направи своето само никој не ги спомна овие тези туку сите ги колнат и навредуваат пелегрини ,игуаин и кака:toe:...исто така овај резултата може да се гледа како добар за Реал со тоа што комплетно ќе се насочат во Примера НО треба да го задржат пелегрини а не веднаш клоците:toe:...За милан очекувано беше,иако беа големи оптимисти пред натпреварот:toe:
Беше очекувано 1-1 или 1-0 не 4-0 :smir:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Мислев за испаѓањето:helou:
Нашиот фан клуб со тоа се крепи ама многу беа в небо мислеа Манчестер ќе игра како тогаш кога беа во криза епа.. тоа е тао следни пут појќе среќа :).

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853
Alvaro Arbeloa:20 milions,Kaka:65 milions,Cristiano Ronaldo 90 milions.Watching Real Madrid lossing 1/8 finals 6 years in a row-PRICELESS!! -There is some things money cant buy!For everything else there is Mastercard! :)

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Незнам за кој ми е повеќе мерак што испадна дали Милан,дали Реал :pos2:
Леле прекрасна вечер :tv:
:drk:

F

fantomX

Гостин
ХАхахаха колку не се радувале. Секогаш сум за "послабиот" така да никогаш не би бил за Реал
И јас така, уште ми е криво шо Виола отпадна вчера. :icon_mrgr

Беше очекувано 1-1 или 1-0 не 4-0 :smir:
Беше очекувано Милан да нападни, што значи или ќе дај голови, или ќе ги прими - обете во значајна количина. Со оглед на „јачината“ на Милан, сепак стана второто. :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom