Ливерпул-Манчестер Јунајтед(23.09, недела, 14.30)

Прогноза за натпреварот?

• Победа на Ливерпул

Гласови: 50 33,1%
  • Победа на Манчестер Јунајтед

Гласови: 78 51,7%
  • Нерешено

Гласови: 23 15,2%

• Вкупно гласачи
    151
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Мизерна победа на United,тапа озбилно.
Статистички беа тука некаде а Ливерпул со играч помалце,пресврт со тапа пенал...тапа утакмица што иде во полза на Манчестер.

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
:pos:
Шта речи, ај после сакај мизерни тимови како Манчестер или барса.
Ливерпул :pos: немаат и немаат среќа.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Стварно не судеше толку лошо колку што ќе се пишува по темиве и по интернетов.
Црвениот позаслужен амин, ко живтоно беше Шелви од 1ва минута, и онака пред тоа два чисти фаула за жолт му ги прости.
За пеналот и не сум којзнае колку сигурен дека имаше контакт, изгледаше дека го удри, ама од ниедна камера не се виде за сигурно.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.284
Поени од реакции
26.164
Колку пари и плативте на Барселона за авторски права ме интересира, оти нели тие го воведоа трендот со судиите.
Јунајтед кога имаше судии на платен список Барселона со Ривалдо се бореше за пласман во Лига на шампиони.

П

Пепси_

Гостин
Од цела утакмица виа за евра и суарез се фативте пу ама сте плитки во тоа мозоците за греови.....па и почнавте самите да се вреѓате и кој ќе испаднел по "јак" ако подаде рака цццц

Секако манчестер ќе победе и ќе има по некој црвен картон овој судијата е тиња :P

Се кажав пред утакмица damn it ! :icon_mrgr:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Со еден удар две муви,победа над ливерпул мада ни тоа више не е дерби,и гол на ван перси,супер:).

S

Stivie G

Гостин
Педери, педери педери......
Како да им честиташ победа на ова?????

Gose007 чекам аватер
Eric The King престани со сликите и глупите изрази, ама баш на никој не си му интересен...јас до скоро мислев дека си 16-7 години а ти...........

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Подршка за Јунајтед и за судијата од кого ако не фановите на Барса:eek: :eek: .. Се ми е јасно,само хендикепирани,умрени луѓе можат да кажат дека судијава судел ок..
Оти ова е наменето за мене да ти одговарам <3
Голем хејтер сум на Јунајтед, одамна неможам психички да ги поднесам, ама ај со глава у ѕид да одиме и да викаме дека нешто не е како шо било.
Шелви беше како животно утакмицава, кој шо сака нека каже, го заслужи црвениот.
Имаше пенал и над Суарез, ама да плачеш за недосуден пенал врз него ти е исто како Јунајтед да плачат за недосуден пенал врз Јанг или Барса за недосуден врз Бускетс.
Си имаат репутација луѓето и ќе ги следи, сами си се криви за тоа.

Член од
22 мај 2011
Мислења
134
Поени од реакции
34
Кои тролови се некои членови тука на форумот ..ненормална работа..
прво ти ископува некои идиоти шо се радуваат на нечија трагедија .. и ги нарекува сите фанови на Јунајтед лицемери..момнтално на темава има еден куп такви муабет и зив го нема..
Како и да е ..Јунатед тепа и ко нема игра и ко се мизерни..дали со помош на ФА или Уефа..Фифа..и шотизнам кој други тамо организации..и тоа е тоа..
Интересен натпревар ..се исфорсираа у пм ливерпул...како и секогаш кога играат со Јунатед..

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.968
Само едно :cuc: за Шелви што не е класична пи*чка, стана и продолжи со игра и покрај тоа што изеде старт со две нозе!!!

Останатото е кажано од неутрални фанови на форумов.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Само едно :cuc: за Шелви што не е класична пи*чка, стана и продолжи со игра и покрај тоа што изеде старт со две нозе!!!

Останатото е кажано од неутрални фанови на форумов.
Кој 102% секогаш се против Јунајтед, така да не ни очекував поинаку да се произнесат:icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom