Ливадарки

Член од
3 ноември 2009
Мислења
7.046
Поени од реакции
42.074
На почеток ми беше смешно но кон крајот веќе језиво ми стана.

Буквално истава љубов може да ја даде и кон свое дете, со тоа што ќе му биде возвратена милион пати, од колку некое животно кое те гледа само како извор на храна, не разбира зашто го затвараш во тој простор со еден куп непознати предмети, и што си ги лиже јајцата и шупакот и после доаѓа и те лиже тебе. :pov:

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.676
Поени од реакции
10.080
Првиот знак дека доаѓа пролетта, ливадарки со кучиња низ улици и паркови.
Па после тие со моторите голубарите.

Член од
12 март 2024
Мислења
470
Поени од реакции
868
Љута, брза и решителна ливадарка го шеташе својот пес вечерва. Одејќи по патот низ населбата, ја забележав и ја застанав прашувајќи: "Може ли и мене да ме врзеш на ланец како песот, ќе ти бидам верен чувар, верен пријател, ќе спијам дури на чергичето пред врата."

На тоа ливадарката злобно се изнасмеа, и само брзо продолжи да врви со песот. Тажен и поразен се вратив дома, липајќи.

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.972
Поени од реакции
25.607
Љута, брза и решителна ливадарка го шеташе својот пес вечерва. Одејќи по патот низ населбата, ја забележав и ја застанав прашувајќи: "Може ли и мене да ме врзеш на ланец како песот, ќе ти бидам верен чувар, верен пријател, ќе спијам дури на чергичето пред врата."

На тоа ливадарката злобно се изнасмеа, и само брзо продолжи да врви со песот. Тажен и поразен се вратив дома, липајќи.
Јас не сум ливадарка, ама сум љута, брза и решителна и барам пес да ми спие пред врата. Пиши ми.

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.676
Поени од реакции
10.080

Жал ми е за твоето искуство. Сигурно си и во шок зошто не очекуваше таков однос од ливадарка. Немој да липаш, има многу жени кои ќе те врзат на ланец, ќе најдеш една таква ти ветувам. Расположи се.

Член од
12 март 2009
Мислења
21.148
Поени од реакции
17.361
Зошто толку мислите дека Ливадите се Асексуални , а има таму Комарци:D
1743323648659.jpeg
Sona Giudenian
16 март 2017 ·
Attention everyone! I just wanted to share our experience with all my fellow mothers and friends. My daughter Deanna was bit by a mosquito on Sunday night, we didn't think much of it until we noticed her knee was swollen, red and burning hot. Today Deanna was drowsy and can barely keep her head up. So I took her into the ER where we found out that there is a new kind of mosquito bite that causes an infection. If we waited any longer it would have been in her blood. Please don't ignore your mosquito bites if you notice it's getting swollen or red.

Kajgana Shop

На врв Bottom