- Член од
- 2 април 2023
- Мислења
- 417
- Поени од реакции
- 950
Како ѓаволи се жеништава хахахPa ne ja citaj![]()
Буквално истава љубов може да ја даде и кон свое дете, со тоа што ќе му биде возвратена милион пати, од колку некое животно кое те гледа само како извор на храна, не разбира зашто го затвараш во тој простор со еден куп непознати предмети, и што си ги лиже јајцата и шупакот и после доаѓа и те лиже тебе.На почеток ми беше смешно но кон крајот веќе језиво ми стана.
Јас не сум ливадарка, ама сум љута, брза и решителна и барам пес да ми спие пред врата. Пиши ми.Љута, брза и решителна ливадарка го шеташе својот пес вечерва. Одејќи по патот низ населбата, ја забележав и ја застанав прашувајќи: "Може ли и мене да ме врзеш на ланец како песот, ќе ти бидам верен чувар, верен пријател, ќе спијам дури на чергичето пред врата."
На тоа ливадарката злобно се изнасмеа, и само брзо продолжи да врви со песот. Тажен и поразен се вратив дома, липајќи.
Жал ми е за твоето искуство. Сигурно си и во шок зошто не очекуваше таков однос од ливадарка. Немој да липаш, има многу жени кои ќе те врзат на ланец, ќе најдеш една таква ти ветувам. Расположи се.Љута, брза и решителна ливадарка го шеташе својот пес вечерва. Одејќи по патот низ населбата, ја забележав и ја застанав прашувајќи: "Може ли и мене да ме врзеш на ланец како песот, ќе ти бидам верен чувар, верен пријател, ќе спијам дури на чергичето пред врата."
На тоа ливадарката злобно се изнасмеа, и само брзо продолжи да врви со песот. Тажен и поразен се вратив дома, липајќи.