Околу темата...Све е тоа политика Владе,агенда која за жал е во завршна фаза...премногу жени се фатија на јадицата/мамецот кој им беше понуден во вид на социјални мрежи,колумни,текстови,триста чуда и све онаа на кое им "се топеше" срцето им беше доставено при рака и тие изабраа...изборот го гледаме секојдневно...Od kaj da znam, valjda instiktivno, iako muabetot vrska nema ni so pederi, lezbejki i nisto slicno na niv. Stanuva zbor najnormalni zeni so najnormalna seksualna orientacija. Nikade niti aludirav deka pravat nesto so milenikot osven sto si go cuvaat, setaat i itn itn itn.
Темава е...Temava e masa lol
Ne golemata slika, po pisanoto vie ne gledate poveke od dvorot na komsiite.Една комшика не менува баш, но менува ако еве гледаме дека станува тренд кај се повеќе "комшивки" ... ние мажите ја гледаме големата слика тука , прокреација и опстанок на човештвото, како тргнало белата раса се истиснува се повеќе и повеќе од жолтата и црната раса ... значи да , менува .
Tie uste se borat, uste se nemaat predadeno. Uste ne spagjaat vo kategorijata pisi propalo .А оние што се над 30 години, а не чуваат ни куче, ни маче...? Ваљда се намќорки, ни на живо се смеат, ни на мртво плачат.
To e, jbgКаква тема еј, ама ме остави во размислување, познавам 2 особи што се над 30 и чуваат кучиња, да не ја читнев темава немаше воопшто да размислувам за нив на ваков начин... Ми ја расипавте неделата
Jas pak deka cuva kuce .Цела година те читам, сега дознавам дека си женско
Malo ni e seloto, site si se znaeme. Ne e ova golemiot grad pa site stranci i otugjeni .Ne golemata slika, po pisanoto vie ne gledate poveke od dvorot na komsiite.
Папагалот за да ти писка ко жена а кучето...Мушко,30 години , папагал и куче .....
Nikoj Darklady ne im se mesa vo privatniot zivot, nivna rabota. Onaka si pravime muabet zosto e toa taka, a ne da im gi resavame problemite.Да ти е мерак да имаш вакви грижливи и душебрижни комшии. Оние што не си берат гајле за својот двор, туку ги интересира туѓиот, па така наместо да си се грижиш самата за себе, тие ти го берат гајлето.
Кој како шетал? Кој со кого шетал? Кој зошто шетал? Што им се вртело во главата?
Молам да се отвори посебна тема за тие што се 30+, а немаат ни куче, ни маче, ни риба, ни папагал.
Ич не е табу тема, баш напротив.Nikoj Darklady ne im se mesa vo privatniot zivot, nivna rabota. Onaka si pravime muabet zosto e toa taka, a ne da im gi resavame problemite.
Da umrev vcera nemase da znam deka toa da ti bilo taby tema.
Ete sega muabeti , ali vo moja odbrana ke recam toj sto nejki da i se kaci da umri .Владе, од 1 до 10, колку сакаш да ѝ се качиш на комшиката и колку си љубоморен на проклетото куче? Гарант е некоја чивава со розеви панделки.
Onie so gi znam jas so cuvaat milenici, obicno go pravat toa zaso sakaat milenici. I pred temava, muabetov de, nemav napraveno korelacija megu zeni nad 30 bez maz I deca, so cuvanje kuce.Malo ni e seloto, site si se znaeme. Ne e ova golemiot grad pa site stranci i otugjeni .
Tuku nejse jas ne rekov deka sum vo pravo ili deka e toa taka tuku ete prosta opservacija na nekolku sto gi znam i mi padnale vo oci od koi ednata slucajno mi e komsivka, drugite i ne bas, ali bukvalno istiot patern na odnesuvanje.
Ete mozi ti ke ne prosvetlis i ke frlis drugo svetlo na muabetot, mozi sme greska, mozi pogresni zaklucoci vlecime itn itn.
Si pravime muabet de, ne deka ke zemime kucinjata ke im gi zemime.