Ливадарки

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.326
Поени од реакции
7.076
Zamena za dete, majcinski instikt. Toa prvo mi pagja na pamet iskreno.
Imam komsivka, isto 30+.
Zgodna, eblesta, nisto ne i fali.
Na nejzini 20+ abe i se iznaradvaja, kola nemozese da parkiras na rajat.
Ja zamina triesetkata, si zede kuce i tolku.
Celo vreme so nego, de go seta, de go moca, pa vaka bilo ,pa taka bilo. Da ja slusas, mislis za kjerka i pravi muabet.
Kola ne se svrti pokje vo ulica od togas , taka si venee bezveze :toe:.
значи нема радост поќе?

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.202
Поени од реакции
23.740
Владе душо, тебе струја да не те здрмало додека си и ја поправал пеглата на комшиката ?????
Темава ти вришти ..:pos::pos::pos:...гарант и кучињата се смејат :lolzz:
Sto, sakas da kazis deka ja nemas zabelezano ovaa pojava ?
Aj sedni razmisli malce kolku takvi gi znaes, licno ili u prolaz sto se veli, samo ete do sega ni si im pridala posebno znacenje.
Автоматски споено мислење:

Млад сум за тоа и не им љубоморам на кучињата на кучкарките :)
Nema vrska toa sto si mlad tuku za mazi zborame. Mazi mazi, me sfakjas :cautious:.
Baska ne e temata za tebe i za djipovite, otvori si nova tema i tamu razglabaj za toa.
Tuka drug e muabetot.

Последно уредено:
Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.604
Поени од реакции
6.388
Ja otvoram temata posto ne najdov soodvetna za ovaa moja zabeleska. Ako ima slicna moderatorot slobodno neka ja premesti.
Imeno od dosegasnoto moe iskustvo zabelezav eden sablon na ponasanje kaj zeni od 30+ godini koe e povrzano so nabavka na kuce.
Zabelezav deka zensko na 30+ godini na koe ne i odi ljubovniot zivot, nema maz, ebac redoven ili bilo kakov, nema deca itn itn obicno nabavuvaat kuce i celo vnimanie i energija, majcinstvo mu go posvetuvaat nemu. Toa stanuva centar na nivniot svet i gubat sekakov interes za mazi. Bukvalno.
Ne e bitno socijalen status, bogati ili siromasni, imaat kariera ili ne, ja zaminaja trieskata, kupija kuce, tolku od niv. Pisi propalo.
Znaci da ne se sfatime pogresno, ne site zeni na 30+ koi kupile kuce se takvi tuku naglasiv za koj tip na zeni stanuva zbor.
Dali i vie go imate zabelezano istiot sablon i ako go imate, dali imate mislenje zosto e toa taka. Sto im se mota niz glavata, kakva uteha im dava kuceto?
Јас имам слушнато орално ги задоволуваат кучињата. :icon_lol:

Дај инста од комшика ти. :D

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.202
Поени од реакции
23.740
Aj razbiram zenite se napnaa i toa pojma nemam zosto, ne deka za site zeni stanuva zbor generalno, tuku odredena specificna kategorija, no ne razbaram sto se napnaa pa pederite.
Nema vrska ova so LGBT, kulirajte, ne vi ja zaboraviv temata posvetena za vas.

Sabota u dvanaese vlade posle 5 caski i puna pepeljara

Zaso zenite ne davaat

:icon_lol:
don't kill the messenger :toe:

Член од
13 април 2021
Мислења
3.444
Поени од реакции
11.317
Цел живот сум опкружена со кучиња. Овој бушавиот сега што го имам, одма го покажа својот прекрасен какрактер. Уште како бебче сакаше да се мази, да се гушка, да си игра и да спие. Сега е веќе голем, а повеќе и накај стар иде <3, сака друштво, сака кучки, сака мачки, сака да се тркала по тревата, се го интересира, многу е љубопитен.

1.Љубов и лојалност што човек не може да ги замисли.
2.Толку е лесно да ги израдуваш <3 благодарни се за секоја ситница!
3. Секогаш слуша, а никогаш не поставува прашања <3
4. Ме испраќа на работа, ме пречекува од работа. <3
5. Секогаш е спремно за прошетка <3
6. Ме сака дури и во моментите кога сум најголем намќор <3

Задоволство е да се живее со него. Ситниците што ти ги правиш за нив, они ти ги возвраќаат со најголема љубов. Реагираат на вашата добрина. Тоа е хармонија која е несфатлива за просечен човек и може да ја разберат само луѓе кои ја доживеале истата. Вашата љубов кон нив ги држи на ваша страна засекогаш <3.

Никогаш нема да ми бидат јасни луѓето кои не ги сакаат животните, и не само тоа, туку и ги малтретираат, ги убиваат, чуваат заради профит или ги злоупотребуваат.

Член од
4 август 2018
Мислења
1.552
Поени од реакции
3.336
Aj razbiram zenite se napnaa i toa pojma nemam zosto, ne deka za site zeni stanuva zbor generalno, tuku odredena specificna kategorija, no ne razbaram sto se napnaa pa pederite.
Nema vrska ova so LGBT, kulirajte, ne vi ja zaboraviv temata posvetena za vas.

don't kill the messenger :toe:
Е заш'о напнаа бе Владе Крали Марков сине...ваљда имаат по некое фонд-че од страна кое капнуе по некое евро и мора да се "одработи" без зноење и работење физичка работа а не ко мене...и после викаат имаш бицепс да не идеш у теретана-каква црна теретана не знам кај се влегува а каде излегува...:coffee:

Последно уредено:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.202
Поени од реакции
23.740
Е заш'о напнаа бе Владе Крали Марков сине...ваљда имаат по некое фонд-че од страна кое капнуе по некое евро и мора да се "одработи" без зноење и работење физичка работа а не ко мене...и после викаат имаш бицепс да не идеш у теретана-каква црна теретана не знам кај се влегува а каде излегува...:coffee:
Od kaj da znam, valjda instiktivno, iako muabetot vrska nema ni so pederi, lezbejki i nisto slicno na niv. Stanuva zbor najnormalni zeni so najnormalna seksualna orientacija. Nikade niti aludirav deka pravat nesto so milenikot osven sto si go cuvaat, setaat i itn itn itn.
Автоматски споено мислење:

za drugoto vibratorot... lol

u italija nemate klubovi za nad 28 god ili slicno? ovde takvi tetki se rasturaat tamu
Kano ne deka nemozat da dojdat do partner, ebac, svaler ili sto i da e ili ne mozat da se rasturat od ebanje ako sakaat tuku gubat sekakov interes za toa i cela energija, ljubov, majcinski instikt go trosat na djukelata kako da im e rodeno dete ,namesto da si se potrudat da imaat svoe za koe niti se prestareni niti im fali nesto.
Za toa e temata, sto e pricinata za taa pojava koja site ja zabelezuvame kaj odredena kategorija na zeni.
Nikoj ne se zamara za zena na koja povekje ne i peci furnata pa kupila kuce i si se zanimava, ili zena koja pokraj decata cuva i kuce, edno ili cel copor.

Последно уредено:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.573
Поени од реакции
87.862
А оние што се над 30 години, а не чуваат ни куче, ни маче...?:unsure: Ваљда се намќорки, ни на живо се смеат, ни на мртво плачат.
Каква тема еј:pos:, ама ме остави во размислување, познавам 2 особи што се над 30 и чуваат кучиња, да не ја читнев темава немаше воопшто да размислувам за нив на ваков начин... Ми ја расипавте неделата :LOL:

Цел живот сум опкружена со кучиња
Цела година те читам, сега дознавам дека си женско :facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom