Летни Олимписки Игри - Лондон 2012 [генерална дискусија]

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Интересни се сите спортови бе, навечер се знае пливање и атлетика ама би сакал и осанатите спортови да ги гледам, може на некој ке му се бендиса па ке реши да го спортува:)))))

Јас на пример секогаш најголем предизвик ми бил пентатлон ли беше она...трчање, велосипед и пливање, врвот на кондицијата ама тогаш почнав да пушам и толку:)
Триатлон е тоа, модерен пентатлон е пливање, јавање коњи, стрелање, мечување, и крос кантри трчање :) Поразноврсен спорт од ова амин.
--- надополнето: 28 јули 2012 во 14:52 ---
Inaku da dokumentiram uste edna informacija:
London 2012 Olympics: Great Britain rowing men’s eight lose out to World Champions Germany at Dorney Lake

:icon_lol:
Ovie nema nieden zlaten medal da osvojat.
Ќе освојат, Мо Фара, Марк Кавендиш, Бредли Вигинс, Сер Крис Хој, Ребека Адлингтон, Пола Редклиф, нема шанси некој од овие да нема злато :)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Овој Фетел ќе освои златен медал а?

V1kTo.Or

Талкач
Член од
16 август 2011
Мислења
504
Поени од реакции
304
Интересни се сите спортови бе, навечер се знае пливање и атлетика ама би сакал и осанатите спортови да ги гледам, може на некој ке му се бендиса па ке реши да го спортува:)))))

Јас на пример секогаш најголем предизвик ми бил пентатлон ли беше она...трчање, велосипед и пливање, врвот на кондицијата ама тогаш почнав да пушам и толку:)
Тоа ти е триатлон :D

Член од
14 октомври 2009
Мислења
431
Поени од реакции
295
Dark King Ilumious
Едноставно некои спортови се поатрактивни од другите, па затоа и ќе бидат позастапени на ТВ.
Никој не рече дека индивидуалните спортови се подосадни од тимските, баш напротив има некои доста интересни индивидуални споротви.

И не , не ми е ова прва олимпијада, само претеравте со жалењето за (не)емитувањето на ТВ на некои "безвезни" спортови.:)

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.761
Поени од реакции
7.593
Dark King Ilumious
Едноставно некои спортови се поатрактивни од другите, па затоа и ќе бидат позастапени на ТВ.
Никој не рече дека индивидуалните спортови се подосадни од тимските, баш напротив има некои доста интересни индивидуални споротви.

И не , не ми е ова прва олимпијада, само претеравте со жалењето за (не)емитувањето на ТВ на некои "безвезни" спортови.:)
и ти си до некаде во право, ама
http://www.eurovisionsports.tv/london2012/index.html
користете firefox на Хром заебава.
П.С.
На 6-иот канал има џудо:D

R

Rigel Kent

Гостин
За да гледате кој спорт сакате користете го официјалниот сајт на BBC http://www.bbc.co.uk/sport/olympics/2012/live-video. Таму има до 24 стримови во секој момент за сите настани. Е сега, проблемот е што ова е достапно само за Британците. Но јас ќе ви помогнам со едно мало програмче, т.е. ова - http://www.expatshield.com/. Ова ви дава британска IP адреса и може да гледате без проблем. Многу лесно е за користење, труп да си за компјутери ќе се снајдеш. Башка се наоѓа и во други ситуации кога сакаш да сурфаш анонимно или ако си онлајн бељаџија.
:cuc: Thanks
--- надополнето: 28 јули 2012 во 15:05 ---
Da se pofalam gledam badminton :D

N

Nicky Santoro

Гостин
Сигурно поинтересно ќе ви биде да гледате бадминтон или триатлон од колку отепаната кошарка што е даваа себајлево или ракометот кореа

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.523
Поени од реакции
2.663
Почна и пинг-понг на BBC :)

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.749
Поени од реакции
1.008
Кој сака да гледа мечување жени , моментално даваат тоа на 2DF ( германски тв канал ) .

Kajgana Shop

На врв Bottom