tajvanecot moze, alzirkata e samo ruznaАлжирецон има или нема ХY хромозоми? Више не ни пратам кој што изјавува.
(кур има очигледно)
истото прашање и за Тајванецот
Тајванецот има кур. Алжирката нема. За XY хромозом не знам, наводно правеле такво тестирање, ама не бил никаде објавен резултатот. Можно е да нема XY хромозом, но да и бил покачен тестостеронот. Била дисквалификувана од Светско првенство, само нема официјална потврда заради што. Како и да е, според мене, најголема жртва во целата ситуација испадна она. Немаше да биде толку страшно да ја дисквалификувале, колку што испадна со целиот тој bullying кон неа отпосле.Алжирецон има или нема ХY хромозоми? Више не ни пратам кој што изјавува.
(кур има очигледно)
истото прашање и за Тајванецот
Само ради шо цел свет се крена против неа сакам да освои злато. Татко му пред некој ден требаше да мавта со изводот како била жена, да ти ебам и хромозоми и свеТајванецот има кур. Алжирката нема. За XY хромозом не знам, наводно правеле такво тестирање, ама не бил никаде објавен резултатот. Можно е да нема XY хромозом, но да и бил покачен тестостеронот. Била дисквалификувана од Светско првенство, само нема официјална потврда заради што. Како и да е, според мене, најголема жртва во целата ситуација испадна она. Немаше да биде толку страшно да ја дисквалификувале, колку што испадна со целиот тој bullying кон неа отпосле.
Србија шут за 2 : 56%ne im ide shutot na amerikancive, a pak srbive sve pogodija. Na srekja ke ide utakmicava koj ima poise srekja ke tepa, na ti go daj mi go ide natprevarov samo na shut
Аврамович е MOTМ до сега.ne im ide shutot na amerikancive, a pak srbive sve pogodija. Na srekja ke ide utakmicava koj ima poise srekja ke tepa, na ti go daj mi go ide natprevarov samo na shut