Леле, колку се засрамив кога...

*P|nK_G|rL*

~Pretty in Pink~
Член од
21 мај 2006
Мислења
761
Поени од реакции
5
Koga otidovme na ekskurzija u Ohrid, prvata vecer site bea drvo pijani(vkucuvajki gi i nastavnicive). I drugiot den posle pojadokot, sedime nadvor i ja neso ja imitirav nastavnickava po likovno kako im vikase prethoniot den na maskite" Abeeeeee NIkolaaaaa, daaaaajjjj miii go siiiseetooooo. Abe Nikolaaaaa znammm deka go kriiiesss". I samo drugarka mi pozadi mene me tapka po ramo i mi vika tivko" Vesna, Vesna ma", a ja fino lepo si prodolzuvam. KOga sto da vidam nastavnickava pozadi mene. Lele ke propadnev u zemja. I samo onaka bledo ja gledam, ali aj ona poise se zasrami od mene i si kidna u hoteloot.....

Ann.

Queen of Nature
Член од
27 април 2006
Мислења
504
Поени од реакции
50
Еднаш на школо трчав по ходникот по еден другар,не видов дека директорот е пред мене,не можев да застанам од што бев залетана и удрив во директорот и после и јас и тој бевме на земја...си реков готова сум сега ама директорот почна да си се смее,ми вика колку време работам во гимназијава ова не сум го доживеал и си стана човекот и ми вика пази кај одиш друг пат,зошто не се сите како мене,можеш да леташ од тука заради ова.
А за другите што видоа да не правиме муабет...се знае се смееја како ненормални:)

Член од
24 јуни 2006
Мислења
37
Поени од реакции
1
KohlBass напиша:
:eek:ftopic:

Nefer od nejzina strana. Sto i da pisuvalo vnatre, toa se privatni raboti, nesmeela da go cita pod nikakvi uslovi. (osven ako nemala dozvola od tebe... :) )
pa i jas vikam nefer od nejzina strana, ali dzabe bese se sto rekov, veke se znaese... :icon_redf zatoa sega dnevnicite mi se pod :locked:

Член од
1 февруари 2006
Мислења
380
Поени од реакции
17
eeeeeee
u malo imase dve sestri taze doseleni
lepotici
idam ja nakaj doma i gi gledam pred vlez si stojat
u toj moment se strkaluva lopta nakaj mene od nekoj klinci so igraat serva na parking i decava"batko batko sutni ja topkata" demek da im ja vratam
u toj moment curive se vrtat i me pratat so pogled kako ja toa ke sutiram a ja zimanje zalet so da ti kazam ko na marakana da sum za da se napraam fraer i koga ja nagaziv pa koga rekov pagam gz preku glaa......se ispruziv kolku sto sum dolg (metro i pol) tocno pred niv:)))))))))))))))))))))))))))))))))
da se cudis posle nekolku dena se fativ so postarata sestra????????od sozaluvanje izgleda:))))

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.480
Поени од реакции
598
хехе тоа не е ништо.... минатото лето 2008 ... си пливам на базен (со другарми ловеме риби) и тргнавме по едни....арно ама јас му ги оставив на другарми и тргнав лево...и видов една добра риба... со тоа опашката како мрда и ОП јас ја факам за опашката а таа се завртува и кога ке видам тоа да биде ПРОФЕСОРКАТА по АНГЛИСКИ...од догаш англискиот ми стана омилен предмет!!!! П.С првите 10 часа во годината ги киднував од страм :nesvest:

М

Мрак

Гостин
хехе тоа не е ништо.... минатото лето 2008 ... си пливам на базен (со другарми ловеме риби) и тргнавме по едни....арно ама јас му ги оставив на другарми и тргнав лево...и видов една добра риба... со тоа опашката како мрда и ОП јас ја факам за опашката а таа се завртува и кога ке видам тоа да биде ПРОФЕСОРКАТА по АНГЛИСКИ...од догаш англискиот ми стана омилен предмет!!!! П.С првите 10 часа во годината ги киднував од страм :nesvest:

хахаа!!Пред некое време на физичко нешто баскети замавме и кошарка божем ќе игравме ама машкиве ми киднаа и надвор фудбал играа:(И јас како единствено од останатите суштества што вежба и носи опрема решив ќе шутирам од пола сала.Ооо кога шутнав,уствари не шутнав со сета сила го фрлив баскетот,се одби од таблата и право во главата на наставникот.:vozbud:Ми идеше да пропаднам во земја.Па и тој малку налудничав кога почна да вика да ми зборува глупости ми идеше да избегам од час.Ееее,барем си начуив нешто:никогаш не шутирај од пола сала кога наставниците се во близина:helou:

zmijata

И ондак то...
Член од
2 јануари 2008
Мислења
95
Поени од реакции
3
Пред една година со мама и тато бев кај братучедами на име и седнувам јас на големата маса и еден куп гости.До мене седеше еден тип малку забеган а и малку пијан,нон-стоп кажуваше глупости.И пијам сеа јас сок и он кажува нешо,кога ми дојде една смеа кога поцнав да плукам од уста на масата и во руската салата абе..ЛОМ со трчање заминав во VC да се бришам и кога се вратив, Брука незнаев во кој ЌОШ да се пулам.Сите се смеат а јас се правдам демек типот до мене е крив што ме насмеа.

Член од
16 април 2008
Мислења
2.524
Поени од реакции
2.376
Се дешаваат грешки а една од тие е мојата доста запамтена.Памтам 1 септември 2007 година одиме школо сабајле и не пуштаат и ајде цел клас на кафе.Во кафичот кај што отидовме немаше внатре место и мораше да излеземе надвор али вратата беше толку чиста и девојките што седеа во близина толку убави што не ни ја приметив вратата и се лупнав во неа..Ми се смееа сите во кафичот али како за утеха после тоа се лупнаа уште двајца..:tapp::tapp:

Член од
27 март 2009
Мислења
1.051
Поени од реакции
112
Одам ја наставникоф ме прајча по коректор...и ом ја вучилница да побарам коректор и му викам...нз шо ми беше сигурно од то шо зборувафме со другарми на час ги емитирафме црнцине раперине и му влегувам ја ву4илница му викам..yo nigger..whats up imash kurektor лее колку сум се усрамилл...ептен..се вцрвениф

kod

Член од
2 април 2008
Мислења
1.113
Поени од реакции
86
За Василица оваа година беше ептен замрзнато. Со другарките издотерани одвај слеговме во кафичот и се симнуваме така и гледаме како летаат чизми и ташни. Паѓаат неколку девојчиња до нас. Одвај некако се симнавме и ај после некое време почнаа некоја тепачка во кафичот и се договоривме да си одиме. Тие што се тепаа излегоа надвор 15-20 луѓе беа и се качуваме по скали успеавме, непадна ниту една од нас. Горе каде што се тепаа другите се беше со мраз и јас фино како што одев се занесов во тепачката и се плеснав точно пред нив. Станав брзо и дирекно в кола. :kesa:
Барем ја прекинав тепачката... :pipi:
:pos2:

Smasher

Професионален молер
Член од
27 јуни 2007
Мислења
811
Поени од реакции
9
За Василица оваа година беше ептен замрзнато. Со другарките издотерани одвај слеговме во кафичот и се симнуваме така и гледаме како летаат чизми и ташни. Паѓаат неколку девојчиња до нас. Одвај некако се симнавме и ај после некое време почнаа некоја тепачка во кафичот и се договоривме да си одиме. Тие што се тепаа излегоа надвор 15-20 луѓе беа и се качуваме по скали успеавме, непадна ниту една од нас. Горе каде што се тепаа другите се беше со мраз и јас фино како што одев се занесов во тепачката и се плеснав точно пред нив. Станав брзо и дирекно в кола. :kesa:
Барем ја прекинав тепачката... :pipi:
:pos2:
Треба да се гордееш си ја прекинала тепачката не да се срамиш. :P

IronTrooper

The King of Cool
Член од
27 март 2007
Мислења
1.496
Поени од реакции
32

сред веро, случајно поткачив вакво, падна едно, паднаа сите...

В

Вори

Гостин
Се дешаваат грешки а една од тие е мојата доста запамтена.Памтам 1 септември 2007 година одиме школо сабајле и не пуштаат и ајде цел клас на кафе.Во кафичот кај што отидовме немаше внатре место и мораше да излеземе надвор али вратата беше толку чиста и девојките што седеа во близина толку убави што не ни ја приметив вратата и се лупнав во неа..Ми се смееа сите во кафичот али како за утеха после тоа се лупнаа уште двајца..:tapp::tapp:
Памтам!Ама се закачи в стакло..хехе

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
Најсрам ми е сум купил на пример еве паштета да е, од маалската продавница...ја носам дома и гледам расипана...абе ќе ја јадам ке се туфкам(лел шубава паштетава) ама никако да отидам да ја вратам од пусти срам:kesa:

Kajgana Shop

На врв Bottom