Леле, колку се засрамив кога...

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Ednas vozev tocak i na udolnica bese, posle toa trebase da svrtam, ama vo toj moment zakociv i bev pod los agol i zalizgav i se plesnav pred edni 2ca batki.I stanuvam, ja tresam prasinata i mi vika covekov poleka be dete, ke se iskrsese.Mu vikam ne be dobro mi e nemam gajle, a toj mi vika abe tesko tebe mozese raka, noga da skrsis, te vidov so golema brzina vozese.I jas togas zbrkan cel ne go sfativ toa, toj mi vikal mnogu brzo sum vozel a jas mu vikam ne be kako so golema brzina, 4ta bese:pos:

I uste ednas, vo park vo Skopje pred 2 godini koga se ucev da vozam roleri.Nemav uste nauceno da kocam i zabrzaa rolerkite i jas samo stojam ko statua i cekam da se strupolam i padnav pod klupata na eden par sto se baknuvaa:)
Stanav nekako, gi prekinav niv i deckoto mi vika ajde mali taka se uci:pos:

M

Mario Gómez

Гостин
Кога нашколо чантата ја заборавив:kesa::kesa:

Член од
1 мај 2008
Мислења
300
Поени од реакции
8
cccc abre so da vi kazuvam :D
ednas na patronat .. trebase nekoja pretstava da praime , tamu megu decata ..
nesto za bolen dojcin mislam ..
a mojte delce najmalo bese i izbivam na bina jas TRUP .. tuka gledat 300 luge se u mene ..
i jas takov , zabraiv recenicata i na cel glas na mikrofon vikam : abre so trebase da recam u picku mater :D:D
siteee dolee .. urme narodot od smeski :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Koга сакав да влезам во автобусот и ми се испушти кондурката од ногата и остана на вратата:kesa:тогаш дури и возачот ме зезаше:)

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.971
Поени од реакции
143
Кога бев за прв пат на гости кај девојка ми за матурска :kesa:

Член од
21 декември 2008
Мислења
550
Поени од реакции
22
Кога првпат го гледав интервјуто со Џоко д фиш :)

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.430
Поени од реакции
6.076
Во 6то ме турнаја нешо другариве и да се задржам ...фатив една од 8мо за ....цицка .Таа се насмевна а јас :kesa:.То е 6таче ко ке си ни на крај памет немаше да ми текнит дека нејзе и годело :)...него што цицка ке беше за 8моодделенка- цела рака :)

TheKoksi

[K]oksi
Член од
7 декември 2010
Мислења
139
Поени од реакции
22
Кога бев за прв пат на гости кај девојка ми за матурска :kesa:
Е шо се обрука тамо море :D

--- надополнето ---

Еден другар во диското кај нас у Кочани, пред влезот имаше многу гужва и сите се буткаат за да купат карта, и тој зема карта и влага у диското, а на влезот има степеници удоле.. И таков се сопнуе ама да не падне надолу се брца на една женска у цицка и он прае таква фаца мислејќи дека ќе го зашамаре али она таква смее се вика -Ееее, ништо, ништо.. и другаров си продужи даље :D

V

Vollstandig

Гостин
Леле, колку се засрамив кога... ......прднаф на час :icon_eek::icon_redf
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

E jaс сеа ќе си ја искажам мојата трагедија, во средно бевме долу на пракса, и јас излегов ме стегна серката и заминав во клозетиве да се олеснам и сеа тие беа со затварање вратите и само влегов се олеснувам и таман завршив работа, зазвона звончето ја набрзина да се облечам не бе кај има време и се напукаа 50 души во клозетите на цигари палење и само сеа срам ми е да излезам а кој влезе вклозет вика “Бооо смрдење бе со гуштери да не го ранеа некој дома“ и мене незгодно ми е да излезам, и ќутам 5 минути внатре се гушам од чадот, поминуват 10 никако, и по некое време 15 минути можи поминаа ја се здрвив над тоа продуктите мој, и на крај ко излеога сите дојде редот па за ја да излезам :pos2: :pos2:

• Ми се допаѓа
Reactions: Џ.
Член од
12 декември 2010
Мислења
10.406
Поени од реакции
11.287
минатата година во гтц се лизнав и паднав пред катаљарда луѓе лелеее и кога ѓетав по боксерки во парк ама тоа ради кладба кај е таа кесата хехе:kesa:

Член од
16 март 2010
Мислења
330
Поени од реакции
204
4та средно, мал одмор, одење од една училна во друга...
Симнувајќи се по скалите кои што беа тазе бришени, се слизнав на најгорната и по гз до доле...све пред мене исчистив :) цело школо мислам дека ме виде тогаш пукнав од срам :kesa:

I

IBIZA SOUND

Гостин
ednas na edno devojce mu vikam
abe vie lakiranite nokti so citron li gi cistite :)
i ona se pukna od smea,ne be toa e aceton
a jas go pomesav citron i aceton, citron bese ona slicno na limon sho se jade :)

Kajgana Shop

На врв Bottom