Леле, колку се засрамив кога...

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
Пред некој ден се возам со колата и застанувам на семафори и една девојка од спротивен правец се залетала накај мене со велосипедот и дали и одкажаа кочниците или пак нешо и се случи се плесна кај мене во кола и излегувам од кола и ја гледам девојкава целата исплашена зашо кога ме виде колкав сум (за разлика од нејзе) гарант си помисли дека ќе ја тепам! И и се приближувам и таа тогаш почна да се тресе и ми вика не немој да ме удираш извини не беше намерно а јас ја гледам и ја прашувам дали е во ред да не треба до болница да ја однесам или до најбликата амбуланта а таа уплав фати и си се качи на точакот и фати магла! Си помислив дали сум до толку Голем или Грозен па девојкава се исплаши иако беше одприлика едно 5 години помала од мене!?!?!?

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Кога брат ми ме фати како се работам со девојката, он е помлад па така мене многу глупо ми падна.

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
burn84 напиша:
Кога брат ми ме фати како се работам со девојката, он е помлад па така мене многу глупо ми падна.
Абе немај гајле !!! Верувај ми јас од искуство ти зборам!!!
:pos::pos::pos: Јас братучет ми кога го фатив со снаата се направив наудрен и си излегов од соба. После некое време доаѓа братучет ми и ми вика ако те праша нешо жена ми за тоа шо не виде кажи дека не си не приметил!!! А он забележа дека влетав во соба и кога ги видов постепено си се свртев и си излегов :pos::pos::pos: Али ние се згазивме од смеење:pos:

Член од
3 јуни 2006
Мислења
45
Поени од реакции
1
koa se lupnaf u bilbord u sred centar, koa padnaf u sred ramstore, i koa se lupnaf od staklo i go skrshif na een rodenden...ama ne se zasramif be smeshno mi beshe se gazef od smeenje:je:

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
tea sk напиша:
koa se lupnaf u bilbord u sred centar, koa padnaf u sred ramstore, i koa se lupnaf od staklo i go skrshif na een rodenden...ama ne se zasramif be smeshno mi beshe se gazef od smeenje:je:
jas te imam videno potocno jas bev tamu

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
Кога се акнав со глава во стакло во Тинексот во Карпош 3 мислејки дека тука нема стакло, не гледајки каде е вратата. После таа случка им текна да стават хоризонтални ленти на стаклата до влезот.:pos:

^SaW^

^K^B^
Член од
2 јуни 2006
Мислења
892
Поени од реакции
1
Iam edna komsika i e malce debelka nakaj 22 god ima,a decko i e eden slab toj ne go znam .I ednas vecer jas idam u prodavnica,sve temno samo dvajca luge idat nakaj mene.I taa zenskata mi zalice na mojata komsika i rekov "Kaj si be Moni",i ovaa koa pocna da se kezi.Mene mi idese da ja mavam so kamen:icon_redf:pos:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Кога последен пат сте се избрукале?

Е луѓе дојде време да се "пофалиме" за нешто што сме го направиле и ни доаѓало да пропаднеме в земја... Па повелете...

Член од
10 мај 2006
Мислења
47
Поени од реакции
1
Pred dve nedeli :lol: :lol: si pocnav ja po moe.. stignav skoro do kraj i znaete sho mi kaza ? " IMAM DECKO" ... si vikam sho ne kazes porano... ama okey e zasto saka da i se javam :)

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
пффф... мене МИЛИОН пати ми се има случено, све ке напрам ко шо требит, и таман да ја ќарам, ми вика имам дечко

F

FrAnKEnsTEiN

Гостин
Е ме фати малце срам кога беше една бивша девојка кај мене и нешо почнавме ваму таму со некои предигри ама мене ми се мочаше ми се плачеше а ме мрзеше до ве-це да идам и џабе тие предигри кога мене не ми се дига:(!!И девојкава се исплаши вика што се деси!!!И викам чек да идам до ве-це и средив работа и после све супер испадна ама сепак ми беше малце незгодно!!!

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
FrAnKEInsTEiN напиша:
Е ме фати малце срам кога беше една бивша девојка кај мене и нешо почнавме ваму таму со некои предигри ама мене ми се мочаше ми се плачеше а ме мрзеше до ве-це да идам и џабе тие предигри кога мене не ми се дига:(!!И девојкава се исплаши вика што се деси!!!И викам чек да идам до ве-це и средив работа и после све супер испадна ама сепак ми беше малце незгодно!!!
Си вика отишол овој до веце да удри една партија со десанка,да се олесни малце:kez::kez::kez:

S

Stef Bachatero

Гостин
Eden moj drugar na pretstava mrtva tisina se ispruzi i na cel glas rece na eden drug:Mater ke ti ebam.Celo orce padna na smea

S

Stef Bachatero

Гостин
Na polu matura koga go skrsiv stakloto i site moi drugari platija za mojat nesmasnost

Kajgana Shop

На врв Bottom