А чекај има две движења кои организираат разноразни активности против одлукиве?Не знам за каква тужба зборуваш, планираме поднесување на граѓанска иницијатива, за која се потребни 100 потписи.
А зошто поставуваш прашања? Неможеш ти лично да ја поведиш борбата и да ни кажеш овде се точките по кои можеме да удриме? Ние појма немаме ни од закони ни од заштита на потрошувачи.Ја прегледувам темава, гледам дека од вчера нема никаков одговор. Ви се потребни правниците кои ги баравте или не?
На почеток од темава се зборуваше за граѓански иницијативи, тужби, судови. Баравте групно да се поднесе граѓанска иницијатива и заедно да направиме нешто во врска со проблемот.А зошто поставуваш прашања? Неможеш ти лично да ја поведиш борбата и да ни кажеш овде се точките по кои можеме да удриме? Ние појма немаме ни од закони ни од заштита на потрошувачи.
Кои две движења? Јас кога ја ставив темава на Кајгана, немаше никакво движење. Не ме интересираат движења организирани од невладини или некакви партиски полтрончиња. Иницијативата овде е чисто ГРАЃАНСКАА чекај има две движења кои организираат разноразни активности против одлукиве?
Извини, ти правник си? Јас јасно упатив апел ако има некој правник кој сака да се вклучи, да ми пише на ПП.Се пишуваа страници, празни зборови, а кога побарав од вас да ми го објасните начинот за спроведување на легална борба 17 часа настапи молк.
Значи организирајте се со идеи, изложете ги, потоа правниците ќе пронајдат начин и можност истите да ги спроведат.
A од кај знаеш дека другата иницијатива не е граѓанска или се бавиш со неосновани претпоставки?Кои две движења? Јас кога ја ставив темава на Кајгана, немаше никакво движење. Не ме интересираат движења организирани од невладини или некакви партиски полтрончиња. Иницијативата овде е чисто ГРАЃАНСКА.
Извини, ти правник си? Јас јасно упатив апел ако има некој правник кој сака да се вклучи, да ми пише на ПП.Да, ама вие оставате лош углед со тоа што не пишувате 17 саати. Ајде пиши.