Легализирање на марихуаната?

Да се легализира Марихуаната во РМ ?

• Вкупно гласачи
    435

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.927
Поени од реакции
12.499
Само со слушалки! Во момент на Real High ситуација пуштете го ова :)

Член од
31 март 2008
Мислења
2.572
Поени од реакции
1.864
пушење без филтер, ами со картонче, ме залиса, не осеќав ништо, а беве тројца на кец.

е сеа, лошо е или нема врска?

плус, некни читнав дека со држење на димот во себе, само повеќе катран се оставало во дробовите, тоа демек не допринесувало за поголем хај. Точно или не?

P

parvati

Гостин
пушење без филтер, ами со картонче, ме залиса, не осеќав ништо, а беве тројца на кец.

е сеа, лошо е или нема врска?

плус, некни читнав дека со држење на димот во себе, само повеќе катран се оставало во дробовите, тоа демек не допринесувало за поголем хај. Точно или не?
Хеј брат
Па џоинт устфари и се пуши сс тој картонче што се вика фас, а не сс филтер од цигаре. Тројца на кец ? Зависи до мару
А дим мора да се задржи неколко секунде, не се фафа исто како цигаре, поголем хај да, јебеш катран, битно е количестфо на техаце

Член од
22 јануари 2013
Мислења
481
Поени од реакции
671
НЕ!!!
Ако другите држави ја легализираат, чим се луди нека прават што сакаат.
Ама тоа во Македонија неможе и неќам. Марихуаната е штетна и е отров.

Абе Бобче Бобче... :*

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Хеј брат
Па џоинт устфари и се пуши сс тој картонче што се вика фас, а не сс филтер од цигаре. Тројца на кец ? Зависи до мару
А дим мора да се задржи неколко секунде, не се фафа исто како цигаре, поголем хај да, јебеш катран, битно е количестфо на техаце

:pos:

Член од
26 ноември 2008
Мислења
18
Поени од реакции
12
Видов у продавница протеини од семе од коноп (hempseed proteins). На 100 грама 25-30 гр протеин. Дали вака обработено семе смее да се јаде да кажеме 50-100 грама, дали не предизвикува реакции слични на класично пушење марихуана?
И друго прашање ако знаете ми е -која е разликата од hash oil до cannabis oil, да кажеме за медицинска намена.
Каде има протеини од коноп? и која цена е... пошто вежбам ме интересира :)

Член од
23 октомври 2013
Мислења
817
Поени од реакции
170
mora ednas za sekogas da se legalizira. Pa treba da se plakjaat danoci. Baska i cenata ke se zgolemi za 18% DDV. politicarite ke imaat extra cash.

Член од
28 март 2006
Мислења
17.765
Поени од реакции
12.224
Каде има протеини од коноп? и која цена е... пошто вежбам ме интересира :)
Во Мар-вик на зелен пазар. Гледам имаат продавници и Ѓорче, Буњаковец и Бисер.
за цената не се сеќавам точно за кој препарат колку беше, на нивниот сајт пишува конопово масло 750гр за 700 денари. А ова "житарица коноп" не ми е јасно што е. Ако одам утре на пауза до таму за јадење може да ги прашам дали и што имаат и што им значи житарица коноп.

Еве и за Биокулт (таму мед барав така да за коноп не сум ги прашал лично, но може да провериш)
производи од коноп
http://sneisis.com/?page_id=714

продавници ГТЦ (од кај киното на втори спрат) и Тафталиџе
овие имале и шпагети со коноп :ROFLMAO:

Член од
26 ноември 2008
Мислења
18
Поени од реакции
12
Во Мар-вик на зелен пазар. Гледам имаат продавници и Ѓорче, Буњаковец и Бисер.
за цената не се сеќавам точно за кој препарат колку беше, на нивниот сајт пишува конопово масло 750гр за 700 денари. А ова "житарица коноп" не ми е јасно што е. Ако одам утре на пауза до таму за јадење може да ги прашам дали и што имаат и што им значи житарица коноп.

Еве и за Биокулт (таму мед барав така да за коноп не сум ги прашал лично, но може да провериш)
производи од коноп
http://sneisis.com/?page_id=714

продавници ГТЦ (од кај киното на втори спрат) и Тафталиџе
овие имале и шпагети со коноп :ROFLMAO:
житарица коноп немаат, баш пред скоро време прашував и во Марвик-Буњаковец и во Биокулт, a изобилуваат со протеини со висока биолошка вредност. Ретка житарка со комплетен аминокиселински профил.

Kajgana Shop

На врв Bottom