Хеј братпушење без филтер, ами со картонче, ме залиса, не осеќав ништо, а беве тројца на кец.
е сеа, лошо е или нема врска?
плус, некни читнав дека со држење на димот во себе, само повеќе катран се оставало во дробовите, тоа демек не допринесувало за поголем хај. Точно или не?
Не се губиНЕ!!!
Ако другите држави ја легализираат, чим се луди нека прават што сакаат.
Ама тоа во Македонија неможе и неќам. Марихуаната е штетна и е отров.
Не се губамНе се губи
НЕ!!!
Ако другите држави ја легализираат, чим се луди нека прават што сакаат.
Ама тоа во Македонија неможе и неќам. Марихуаната е штетна и е отров.
Хеј брат
Па џоинт устфари и се пуши сс тој картонче што се вика фас, а не сс филтер од цигаре. Тројца на кец ? Зависи до мару
А дим мора да се задржи неколко секунде, не се фафа исто како цигаре, поголем хај да, јебеш катран, битно е количестфо на техаце
Каде има протеини од коноп? и која цена е... пошто вежбам ме интересираВидов у продавница протеини од семе од коноп (hempseed proteins). На 100 грама 25-30 гр протеин. Дали вака обработено семе смее да се јаде да кажеме 50-100 грама, дали не предизвикува реакции слични на класично пушење марихуана?
И друго прашање ако знаете ми е -која е разликата од hash oil до cannabis oil, да кажеме за медицинска намена.
Во Мар-вик на зелен пазар. Гледам имаат продавници и Ѓорче, Буњаковец и Бисер.Каде има протеини од коноп? и која цена е... пошто вежбам ме интересира
житарица коноп немаат, баш пред скоро време прашував и во Марвик-Буњаковец и во Биокулт, a изобилуваат со протеини со висока биолошка вредност. Ретка житарка со комплетен аминокиселински профил.Во Мар-вик на зелен пазар. Гледам имаат продавници и Ѓорче, Буњаковец и Бисер.
за цената не се сеќавам точно за кој препарат колку беше, на нивниот сајт пишува конопово масло 750гр за 700 денари. А ова "житарица коноп" не ми е јасно што е. Ако одам утре на пауза до таму за јадење може да ги прашам дали и што имаат и што им значи житарица коноп.
Еве и за Биокулт (таму мед барав така да за коноп не сум ги прашал лично, но може да провериш)
производи од коноп
http://sneisis.com/?page_id=714
продавници ГТЦ (од кај киното на втори спрат) и Тафталиџе
овие имале и шпагети со коноп