Ќути и наведни глава тогаш, коалицирај со дуи и главата доле како Милошевски пред говорница кај шпонот.
...немој да бидеш изненаден да токму Левица во позадина е во „коалиција со бизниси со ДУИ“, полека не се залетувајте, штом носел маица со СЈО со се нивниот кандидат за претседател БВ, улогата на Тројанскаи коњ е веќе на повидок, но да видиме, одсекогаш се сомневав од бруталното вербално однесување на еден интелектуалец на јавно место секогаш и во сите случаеви како што е ДА лидерот на партијата Левица, со факти не со паушал муабет да ги видиме документите што се кажани јавно!
Ете, тоа што цело време го зборуваме, се јавија ботовите за да се оцрни Левица по не знам кој пат.
Добро кажано!
...ццццц еве јас не сум бот, а ја сакам вистинската вистина за ДА на Левица, зошто тоа ќе ја кошта Македонија, ако е Тројански коњ и играч во позадина против македонскиот народ, мене лично како граѓанин и апартиец ме засега и не носам розови наочари како партиските членови на било која партија!
....вакви можни фалс списоци може секој да испринта на компјутер, а и можен фотошоп ако добро погледнеш неправилноста на прв и втор дел, па споен, па одозгора напишан наслов „VMRO DPMNE„ со латинско писмо и сега ајде валиден документ, брееее идете малку во Велес да ве научат како се фалсификува како оригинали
, а може е оригинал не велам не, ама не го задоволува барем мојот критериум за вистинитост на списокот!
дај друго дете!