CuCeNcE
perfectly imperfect
- Член од
- 19 јуни 2006
- Мислења
- 1.878
- Поени од реакции
- 7
Pa moze saka da vii so mislime za nego :pos2: jea:SteF напиша:neeeeeeee !!,
bar ja mislam deka ne e do tolku pameten :poss:
Pa moze saka da vii so mislime za nego :pos2: jea:SteF напиша:neeeeeeee !!,
bar ja mislam deka ne e do tolku pameten :poss:
чим темата е во :cds:CuCeNcE напиша:Pa moze saka da vii so mislime za nego :pos2: jea:
Е ајде де и ја тоа се прашувам:lud:Toreador напиша:како може мако на 14 мислења да има супер репутација?
Кххмм...се испофали сеа.Ја прееска ко бев на кафе со Билбилов ми рече дека он е член на форумов и ја прати темава најсмешна му билаDimitarc напиша:Нопе, ок е мајка му. Прееска се видов со ламбе. Си купил веспа. Иначе он учеше до трета во битола а заврши во скопје. Го има и на двете таблоа мислам.
Katarina Ivanovska. Pobedi na nekoj od izborite za modeli vo stranstvo.Никола напиша:За Љамбе нишчо, но она чупено кое му е на спотон, ногу убо е...
Знајт некој нешчо за неа?
Ми кажаа 16 дека имала не им вервам.
Да Катарина Ивановска на фешн тв ја има некадНикола напиша:За Љамбе нишчо, но она чупено кое му е на спотон, ногу убо е...
не навистина..има некој информации за девојката од море од солзи спотот.
Ти кажаа како се вика..само да дополнам има 17 години учи во Корчагин и сега ќе биде 4-та!Никола напиша:За Љамбе нишчо, но она чупено кое му е на спотон, ногу убо е...
Za Kiki zboris garant,da 17god ima,zivee vo aerodrom,go sheta svetot,manekenka e za italijanska agencija,pred 2 ili 3 god pobedi na Ellite look, and you dont have a chanceНикола напиша:За Љамбе нишчо, но она чупено кое му е на спотон, ногу убо е...
Убаа работа да имам желба со 17 годишна да бидам..мој опсег се 22-24 годишни_ZlObNiCa напиша:Za Kiki zboris garant,da 17god ima,zivee vo aerodrom,go sheta svetot,manekenka e za italijanska agencija,pred 2 ili 3 god pobedi na Ellite look, and you dont have a chance
Да, само инфо, без никакви задни намери..))_ZlObNiCa напиша:Pa sto prasuvash togash,cisto radi info demek
Kako beshe ona,volkot krznoto go menuva ama naravot ne,ili nesto slicnoНикола напиша:Да, само инфо, без никакви задни намери..))