Let 3
The Nipple Erector
- Член од
- 13 јули 2008
- Мислења
- 30.896
- Поени од реакции
- 31.278
тоа не е равенствоDaleku si od toa da go razberesh ova ravenstvo....
тоа не е равенствоDaleku si od toa da go razberesh ova ravenstvo....
Ohohohoho...i matematika si znael....obicno ciganite do 4odd ama ti si bil shkoluvan.тоа не е равенство
Го тргнав привремено. За последиците ти и Никола ќе одговарате.Само да ти кажам, тргни го Ѓурџи од игнор и така нека остане. Не се пропушта ваква журка, верувај ми.
me uplashi sega...brrrr..se tresam celiotГо тргнав привремено. За последиците ти и Никола ќе одговарате.
па гледам равенката ти е како да ја решавал циган од 3то оделениеOhohohoho...i matematika si znael....obicno ciganite do 4odd ama ti si bil shkoluvan.
1+1+1=1 .....ova matematika e?
I taa li ne ja razbirash....da crtam dijagrami da ti bide pojasno?па гледам равенката ти е како да ја решавал циган од 3то оделение
Ohohohoho...i matematika si znael....obicno ciganite do 4odd ama ti si bil shkoluvan.
Совршениот БОГ подеднакво ги сака сите луѓе, без разлика дали тие се македонци, власи, грци, турци, албанци, роми, бугари, срби, евреи ...!па гледам равенката ти е како да ја решавал циган од 3то оделение
А, атеисти сака ли ?Совршениот БОГ подеднакво ги сака сите луѓе, без разлика дали тие се македонци, власи, грци, турци, албанци, роми, бугари, срби, евреи ...!
.
и црташ аууу па ти си бил свестран? сигурно и сам знаеш да се облечеш на сабајле!!!I taa li ne ja razbirash....da crtam dijagrami da ti bide pojasno?
I jas gi sakam site...dodeka ne pochnat da pluvaat po verata moja.Совршениот БОГ подеднакво ги сака сите луѓе, без разлика дали тие се македонци, власи, грци, турци, албанци, роми, бугари, срби, евреи ...!
.
А дали ти вака го објаснуваш Тројството,тоа што си го навел е против сите закони.Подобро и поточно би било 1*1*1=1.Е овоа е нешто друго ама вака не ви одговара на вас верниците,вие со алгебарско собирање сакате да си го објасните ова таканарешено 3 во 1.(А кога ќе се додаде и Богородица во Тројството како што веруваат православните и католиците тогаш не се три особи)Ohohohoho...i matematika si znael....obicno ciganite do 4odd ama ti si bil shkoluvan.
плување?? кај гледаш ти плување? овде се изнесуваат факти и стават цитатаи , зарем толку не знаеш што е е тоа факт, цитат, дискусија??I jas gi sakam site...dodeka ne pochnat da pluvaat po verata moja.
E posle toa...rendanje..
Toa мајсторе. Рендање !E posle toa...rendanje..
.А, атеисти сака ли ?
ова ти е од религијата?? Исус пее ??samo za tebe....i za Usain normalno
спиро!! камо дете со срце бе !!.
.
Па вистинските чеда БОЖЈИ се по правило атеисти, а само во еден единствен исклучок - кога се работи за Совршениот БОГ во Христа Исуса - тие се теисти!
Ними, најпојќе ги сака!
.