Лажни и погрешни пророштва за месијата

• Креатор на темата Креатор на темата Let 3
  • Време на започнување Време на започнување
Само да ти кажам, тргни го Ѓурџи од игнор и така нека остане. Не се пропушта ваква журка, верувај ми. :D
Го тргнав привремено. За последиците ти и Никола ќе одговарате.

Ohohohoho...i matematika si znael....obicno ciganite do 4odd ama ti si bil shkoluvan.
1+1+1=1 .....ova matematika e?

па гледам равенката ти е како да ја решавал циган од 3то оделение

Совршениот БОГ подеднакво ги сака сите луѓе, без разлика дали тие се македонци, власи, грци, турци, албанци, роми, бугари, срби, евреи ...!

.

Совршениот БОГ подеднакво ги сака сите луѓе, без разлика дали тие се македонци, власи, грци, турци, албанци, роми, бугари, срби, евреи ...!

.

А, атеисти сака ли ?

.

I jas gi sakam site...dodeka ne pochnat da pluvaat po verata moja.
E posle toa...rendanje..

Ohohohoho...i matematika si znael....obicno ciganite do 4odd ama ti si bil shkoluvan.
1+1+1=1 .....ova matematika e?

А дали ти вака го објаснуваш Тројството,тоа што си го навел е против сите закони.Подобро и поточно би било 1*1*1=1.Е овоа е нешто друго ама вака не ви одговара на вас верниците,вие со алгебарско собирање сакате да си го објасните ова таканарешено 3 во 1.(А кога ќе се додаде и Богородица во Тројството како што веруваат православните и католиците тогаш не се три особи):tapp:

I jas gi sakam site...dodeka ne pochnat da pluvaat po verata moja.
E posle toa...rendanje..

плување?? кај гледаш ти плување? овде се изнесуваат факти и стават цитатаи , зарем толку не знаеш што е е тоа факт, цитат, дискусија??
И ти ги имаш сите права да изнесеш аргументи да цитираш да објасниш....

.
А, атеисти сака ли ?
.

Па вистинските чеда БОЖЈИ се по правило атеисти, а само во еден единствен исклучок - кога се работи за Совршениот БОГ во Христа Исуса - тие се теисти! (y)

Ними, најпојќе ги сака! :)

.

samo za tebe....i za Usain normalno

ова ти е од религијата?? Исус пее ?? :D
--- надополнето: 16 ноември 2013 во 23:02 ---
.

.

Па вистинските чеда БОЖЈИ се по правило атеисти, а само во еден единствен исклучок - кога се работи за Совршениот БОГ во Христа Исуса - тие се теисти! (y)

Ними, најпојќе ги сака! :)

.

спиро!! камо дете со срце бе !!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom