M
MrzaRules
Гостин
Нема за тебе 500-кицццццццц
забораив да напраам check in од пред влада за да видат од партија дека сум бил
Нема за тебе 500-кицццццццц
забораив да напраам check in од пред влада за да видат од партија дека сум бил
Ти текнува Коце - "Абе еби законот"?Едно не ми е јасно, како ги заобиколија амандманите и го донесоа буџетот. Некој нека ми објасни?
На сила, со тепање.Едно не ми е јасно, како ги заобиколија амандманите и го донесоа буџетот. Некој нека ми објасни?
Сите сеирџии навиваат „отепајтесе отепајтесе“ а Шкорпи „уште боксерките уште боксерките“Еве го херојот
Што има лошо во сликата? Нека се види бе ? Јас другар ти се извинувам што ја ставив сликата. Подобро е сега? Иди шетај бе .Добро бе напна со таа слика више, што не имаше пред собрание...
Си решија дека не важи тоа за нив.Тоа и е најголемиот проблем што никој не разбира каков преседан е ова.Сега секоја следна власт може да си кажува што важи и што не важи за нив.Едно не ми е јасно, како ги заобиколија амандманите и го донесоа буџетот. Некој нека ми објасни?
Затоа реков дека ова не е демократкса држава, не ебат ни Устав, ни закон ни деловник, бркаат опозиција и новниарни и за 15 минути си носат буџет, како да се само нивни и само за нив.Едно не ми е јасно, како ги заобиколија амандманите и го донесоа буџетот. Некој нека ми објасни?
Има луѓе кои се партиски определени(без разлика ВМРО или СДСМ), е сега неутрални има не да нема но и неутралните граѓани имаат свој став и тие се луѓе, тој став може да биде во одредена ситуација или провладин или проопозициски, зависи за што се работи ............... еве јас на пр. сум неутрален граѓанин, на форумов ги имам напаѓано и ВМРО и СДСМ ....... но за жал имаме огромен број на безкичмењаци кои се апла или за Грујо или за Бранко !Важи бе, двете партии се виновни. Чудно како никој на форумов не е партиски определен и сите плукаат по двете партии. Чудно како и во државава никој не е партиски определен а уствари државава функционира по партиска линија. Пичкарски народ сме биле не сме се бунеле, излезе сега народот одма платени биле вакви биле такви биле................одлучете се еднаш шо сакате ебаве бескичмењаци.
Alex The_Great; од темата на влијателните се префрлив на твитер, кога гледам муцето ти се запењавило денес, пренеси импресии како беше денес на фронт?