Да ти подадам салфетки или имаш до себе за да се забришеш?Слабо Жерновски слабо
Always look at the bright side of life...
Прегледај го приврзокот 55114
Полоши работи има на море... и во Сирија.
И јас тоа викам каде беше сиот овој народ да излезе кога ги утепаа невините деца кај Смилковско езеро ?!!Овие дегениве политички кај беа да го мобилизираат народов на протести кога ги изрешетаа децана кај Смиљковско ? Двајца од егзекуторите уште се слободни.
Кога ги затворија Хашките случаи,малтретираните работници,масакрираните војници кај Вејце?
Меѓуетничка толеранција.Ма немој да ме хебете бре.
Хебао ги буџет,нека се заколе народов меѓу себе додека си пресмеуваат чии партиски е подолг.Од наредниот викенд ќе ги прчат по Грчко приморје,онака празнично.
Во гинисова книга на рекорди по партиски испрани мозочиња на метар квадратен.
Лешперски партиски .
Можеш ти и пониско да дискутирашДа ти подадам салфетки или имаш до себе за да се забришеш?
Оваа беше/е професорка по физичко у средното медицинско у Штип , глупа е ко кур со нив имавме заеднички часови среќа неми се погоди онаЕте го приказот на мнозинството. Тоа е тоа.
https://www.facebook.com/photo.php?v=10152353874875338&set=vb.691040337&type=2&theater
"Навистина оваа Влада треба да падни и да победи ВМРО."
Обожавам со неопределени ликови да разговарам, еве како со тебе на пример партиски неопределен.Можеш ти и пониско да дискутираш
Ако обожаваш со „неопределени“ ко мене да разговараш тогаш мора да се убиваш од муабет сама со себеОбожавам со неопределени ликови да разговарам, еве како со тебе на пример партиски неопределен.
Се лежи затвор за обид за државен удар на легално избрана власт на избори од народ.Бранко повика на граѓанска непослушност. Нели е тоа доволно за да го уапсат, говор на омраза?