Кучиња (грижа, општи дискусии)

• Креатор на темата Креатор на темата mkdpro.AceBoy
  • Време на започнување Време на започнување
Naletal na gnezdo, ne mora da znaci deka ne stiti. Ne mozes ds gi sprecis da ne setaat po nego. Neka mu ja kaiskata, samo mozes da pojacas so ampula

Naletal na gnezdo, ne mora da znaci deka ne stiti. Ne mozes ds gi sprecis da ne setaat po nego. Neka mu ja kaiskata, samo mozes da pojacas so ampula
Лани што ја носеше каишката , заборавив кој бренд беше , цело лето нема каде не шеташе и не закачи ни болва ни крлеж . Оваа година немаше од истите , па земав друга , ама некако не е исто ефикасна … Ставивме и ампула сабајлево , па ќе видиме …

Здраво, дали познавате некој што чува кучиња на неколку дена, а да не треба да платам како да ја праќам 7 дена у Кушадаси all-inclusive?

Се работи за женка Малиноа година ипол стара, стерлизирана.

Здраво, дали познавате некој што чува кучиња на неколку дена, а да не треба да платам како да ја праќам 7 дена у Кушадаси all-inclusive?

Се работи за женка Малиноа година ипол стара, стерлизирана.
Мислам дека најефтино што се наоѓа во МК (Скопје) беше 15€ од ден, што и не е така скапо да бидеме реални.

Мене ми излегува видео од женска као демек си ги соблака гаќите, тоа не сме го правеле у маало...
се смени адресата на клипот... се работеше за парење, едно поголемо куче и една помала кучка, па се залепија, па едно 10-на минути нема мрдање... порано тоа беше честа сцена по маалата, сега џукелите се стерилизирани, не знам како е со миленичињата ???

се смени адресата на клипот... се работеше за парење, едно поголемо куче и една помала кучка, па се залепија, па едно 10-на минути нема мрдање... порано тоа беше честа сцена по маалата, сега џукелите се стерилизирани, не знам како е со миленичињата ???
Не знам од кај си, ама во Струмица на секој чекор имаш залепени кучиња, и тоа не мало со големо, туку две големи. Не може да се најде мало куче скитник, сите се 60+ кг.

Ako znae nekoj da mi kaze dali ima u skopje negde za duvanje vlakna dur se mitarat kucinjava ?

Go ceshlam kucevo 5 dena vishe po 2 kesi vlakna sobiram, zal mi e vishe

Сакам да земам куче (Сум немал претходно) и се одлучив за Ретривер. Од каде препорачувате во Скопје да земам?

Сакам да земам куче (Сум немал претходно) и се одлучив за Ретривер. Од каде препорачувате во Скопје да земам?
Имаш повеќе видови на ретривери, ама кај нас нај застапени се Лабрадор ретривер (кратко влакно) и Златен ретривер (долго влакно).
Ако не ти е проблем да платиш малку повеќе, барај да земеш од одгледувач со добра репутација, да не излезе на крајот дека ти продале куче кое повеќе ќе личи на џукела отколку на ******* ретривер.

Ми треба препорака/предлог за раса на куче. Се работи за населба надвор од градско подрачје, со голем двор. По можност да биде раса поволна за чување на имот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom