Кучиња (грижа, општи дискусии)

Член од
17 ноември 2008
Мислења
346
Поени од реакции
15
se prodavaat 2 zenki AST americki stafordi so pedigre vnuci na svetski sampion DON KING Of RING tatko ATOS KING OF RING 300 eur :) Poz 075 530 211 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

К

Кнез Мишкин

Гостин
Абе луѓе дај помогнете имам куче пинч две години стар. Стално му солзат очите. Исто како да плачело :)
Кој има вакво куче нека каже дали ги има истите проблеми, шо му е на кучето?
Мислам дека е нормално да му солзат очите, можеби има некоја алергија, на моето кога му солзеа му ги промивавме со млак чај од камилица и му поминуваше. :)

Tears

Мајмун
Член од
11 јули 2011
Мислења
65
Поени од реакции
9
Мислам дека е нормално да му солзат очите, можеби има некоја алергија, на моето кога му солзеа му ги промивавме со млак чај од камилица и му поминуваше. :)
фала :)

Д

Дамјан_Amstaff

Гостин
Опаа ,колку е стар ?

И да те прашам ова чудово што го гризе колку го зема отприлика ? Во ветринарна кај мене за такво најголемо ми бара 1200 денари ,нездрава работа со кучињава ,ЗМАЈ да чувам поефтино ќе поминам.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Опаа ,колку е стар ?

И да те прашам ова чудово што го гризе колку го зема отприлика ? Во ветринарна кај мене за такво најголемо ми бара 1200 денари ,нездрава работа со кучињава ,ЗМАЈ да чувам поефтино ќе поминам.
Осум месеци на 22 Август девет.

Играчката е 150 денари, огрлицата 400 денари плуз за алки за продолжување околу 500, и синџирот долг е 120, фризби има негово 50 денари, се што има помалку чини отколку тебе што ти бараат за играчката :icon_lol:.

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Опаа ,колку е стар ?

Кажи им дека се ретардирани.Јас мојата комплетно ја опремив за околу 3 000.Градник 1600,маска 600,поводник 400,и околувратник 400,играчката си ја изгуби а ја земав за 300 денари.

Бугарија е мајка за вакви работи,цените се 70 посто поефтини од нашиве.

Д

Дамјан_Amstaff

Гостин
Епа ајде кажете некој добар пет-шоп ,нормално со не пренабилдани цени . Барам огрлица со боцки кожна ,некоја играчка за були-раси ,значи за тегнење ,како оваа на bucio.

L

Lu

Гостин
Епа ајде кажете некој добар пет-шоп ,нормално со не пренабилдани цени . Барам огрлица со боцки кожна ,некоја играчка за були-раси ,значи за тегнење ,како оваа на bucio.
Во сите пет шопови се горе доле слични цените.
Само не стапнувај кај Мелита во Бруно дог шоп бидејќи цените се изгор.

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
момци да не знае некој Чау Чау кученца некој да продава , да чека легло , или да има и да сака да го пари у главном некој што би можел да продава ај ќе ве молам ако знаете да ми кажете , јас видов во купимиленик.мк ама кај е изгор па и не ми се свиѓа бојата сакам портокалово такво ова беше сиво а другото некако кафено ама не е тоа тоа мислам

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Кои се најдобри територијалци? (само да не се териери)
п.с. Германски овчар колку чини со педигре?

Чичко ми ме прашуваше а јас врска си неам :(

L

Lu

Гостин
Кои се најдобри територијалци? (само да не се териери)
п.с. Германски овчар колку чини со педигре?

Чичко ми ме прашуваше а јас врска си неам :(
Кучето што е на мојот аватар - Доберман (y)
Брз, интелегентен и секогаш спремен за акција.

Ротвајлерот е исто така одличен територијалец, Ротвајлерите се малку потромави и пофлегматични но сепак се одлични чувари на домот.

Белгиски овчар - Малиноа е како бомба ... атомска бомба, но имаат многу остар карактер и треба уште од малечко правилно да се воспитува и социјализира.

Исто и Германскиот овчар е одличен чувар.
Инаку Германски овчар со педигре просечно кошта од 200 до 400 во зависност од леглото.

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Кучето што е на мојот аватар - Доберман (y)
Брз, интелегентен и секогаш спремен за акција.

Ротвајлерот е исто така одличен територијалец, Ротвајлерите се малку потромави и пофлегматични но сепак се одлични чувари на домот.

Белгиски овчар - Малиноа е како бомба ... атомска бомба, но имаат многу остар карактер и треба уште од малечко правилно да се воспитува и социјализира.

Исто и Германскиот овчар е одличен чувар.
Инаку Германски овчар со педигре просечно кошта од 200 до 400 во зависност од леглото.
A за овие другиве цени нешто :)
Btw чичко ми има мали деца и како стојат горниве со тоа...Да не напаѓаат или што ти знам таму...Сепак ако јас му го набавам јас треба да си сносам одговорност :cautious:

Kajgana Shop

На врв Bottom