Мислам дека е нормално да му солзат очите, можеби има некоја алергија, на моето кога му солзеа му ги промивавме со млак чај од камилица и му поминуваше.Абе луѓе дај помогнете имам куче пинч две години стар. Стално му солзат очите. Исто како да плачело
Кој има вакво куче нека каже дали ги има истите проблеми, шо му е на кучето?
фалаМислам дека е нормално да му солзат очите, можеби има некоја алергија, на моето кога му солзеа му ги промивавме со млак чај од камилица и му поминуваше.![]()
Да во СК е.Епа супер само дај кажи кај се наоѓа тој Војо у СК е или ??
Опаа ,колку е стар ?
Осум месеци на 22 Август девет.Опаа ,колку е стар ?
И да те прашам ова чудово што го гризе колку го зема отприлика ? Во ветринарна кај мене за такво најголемо ми бара 1200 денари ,нездрава работа со кучињава ,ЗМАЈ да чувам поефтино ќе поминам.
Кажи им дека се ретардирани.Јас мојата комплетно ја опремив за околу 3 000.Градник 1600,маска 600,поводник 400,и околувратник 400,играчката си ја изгуби а ја земав за 300 денари.Опаа ,колку е стар ?
И да те прашам ова чудово што го гризе колку го зема отприлика ? Во ветринарна кај мене за такво најголемо ми бара 1200 денари ,нездрава работа со кучињава ,ЗМАЈ да чувам поефтино ќе поминам.
Во сите пет шопови се горе доле слични цените.Епа ајде кажете некој добар пет-шоп ,нормално со не пренабилдани цени . Барам огрлица со боцки кожна ,некоја играчка за були-раси ,значи за тегнење ,како оваа на bucio.
Кучето што е на мојот аватар - ДоберманКои се најдобри територијалци? (само да не се териери)
п.с. Германски овчар колку чини со педигре?
Чичко ми ме прашуваше а јас врска си неам![]()
A за овие другиве цени нештоКучето што е на мојот аватар - Доберман
Брз, интелегентен и секогаш спремен за акција.
Ротвајлерот е исто така одличен територијалец, Ротвајлерите се малку потромави и пофлегматични но сепак се одлични чувари на домот.
Белгиски овчар - Малиноа е како бомба ... атомска бомба, но имаат многу остар карактер и треба уште од малечко правилно да се воспитува и социјализира.
Исто и Германскиот овчар е одличен чувар.
Инаку Германски овчар со педигре просечно кошта од 200 до 400 во зависност од леглото.