R
Runner
Гостин
Zaboravila da pise za argentinska doga (a mozebi i site dogi) deka posle 9 godini go napagjale gazdata i go ubivaleШта речи?
Zaboravila da pise za argentinska doga (a mozebi i site dogi) deka posle 9 godini go napagjale gazdata i go ubivaleШта речи?
xaxaхаха убава била бербатаima dva naviba fa se resi ova. Prvoto e da se kupuva meso koe e prohlaseno za covecka upptreba. Toa pominuva poayrogi proverki,a jatoto brojleri uste dodeka e zivo se testira kaj nas vo laboratorija za salmobela i ne sakas da znaes kajo mirisa vtoruot nacin e kako sto ti navede,da se zgotvi. Ali ne mora da se vari, dovilno e pet do deset min vo zovriena voda ali nema da se smeta za original raw...jbg.... sory za losoto pisuvanje,uvabo e vinoto godiva
а што ако има крлеж или болви ? ќе избегаат од ампулата или ?Ne se zamaraj so prasakot, stavi vednas ampula.
Да.а што ако има крлеж или болви ? ќе избегаат од ампулата или ?
150-200 евра можеби. Па ако нема снимка после поставувањето пожелно е, да се види дали е се како што треба.Што мислите,која би била цената на вадење штрафови и шипка од нога кај куче ? од прилика цена на таква интервенција ? и дали ќе има потреба од снимка на ногата ?
200 евра не кошташе цела операција со се штрафови анестезија слика...иста цена и за вадење ? и што би биле потенцијални проблеми доколку не се извади шипката ?150-200 евра можеби. Па ако нема снимка после поставувањето пожелно е, да се види дали е се како што треба.
Шобараш да му ја земап од уста ?Луѓе ми треба помош со моево куче, кога сакам да му извадам храна од уста, бидејќи не ја пушта, почнува да ржи и ме има и гризнато неколку пати. Совет некој ако може да ми даде?