Курва или фраерка?

Член од
1 декември 2005
Мислења
6
Поени од реакции
0
kurva e kurva ne moze da bide nevina casna sestra, o kurva

so samiot naslov ce razberete so mislim! ja sum musko i sakam da seksam jaki picke ama toa e toa site muski toa go sakaa na negovata zenska za seriozno so ja racuna da i bide PRV ttake e? a kurva e zena so se cepi so sekogo bez razlika dali ja privlekue ili uopste ama vazno i e da se iscepi!

[Едитирано од Д бич - внимавај само малку на речникот, те молам. И кога сакаш нешто да потенцираш не прави го тоа со фонт 12, туку само болдирај.]

Член од
14 јули 2005
Мислења
2.128
Поени од реакции
41
Терапијо, мој прв совет овде ќе ти биде озбилно да си го сфатиш никот.

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
Kurva e onaa devojka koja e e*e za pari i legnuva so sekoj onoj so ke ja vikne.
A fraerka e onaa koja si legnuva so onoj decko so koja ona si saka(priota ne zima pari:)).

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
На почетоков темата беше за девојки што се ебат често, па тие дали се курви или фраерки. До што дотеравме....

Офчар

The Bite of The Mamba [81]
Член од
24 април 2005
Мислења
3.717
Поени од реакции
57
Пак ќе повторам еден став погоре - ФРАЕРКА НЕ ПОСТОИ.

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
Bas me interesira sto mislite okolu sterotipot: ako eden maz ima mnogu zeni e jako bate i golem e..c, a ako edna zena ima mnogu mazi e ku*va? Ili ako sakate da go preformuliram prasanjeto: STO EDNA ZENA JA PRAVI KU*VA?
ако една жена има многу мажи викаат дека е лесна!
а курва е ако таа жена се е*е за пари!
на твоето прашање-што една жена ја прави ку*ва?мојот одговор е-парите!

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
ако една жена има многу мажи викаат дека е лесна!
а курва е ако таа жена се е*е за пари!
на твоето прашање-што една жена ја прави ку*ва?мојот одговор е-парите!
Се фокусираш на непотребен муабет. Прашањето всушност гласи, зошто жените што се промискуитетни, или подобро кажано, слободни и паметни, да ги нарекуваме курви? Зар не е шовинистички?
Јас велам Е!
Но проблемот го создаваат самите жени. Тие се тие кои една девојка ќе ја етикетираат а не мажите. Плус, има два вида на “такви“ девојки. Оние кои се паметни и кои го прават “тоа„ затоа што сакаат така, и оние кои се прости и го прават тоа затоа што мислат дека со тоа ќе добијат нешто(најчесто статус)...
Спред темата, првите се за мене фраерки, вторите курви...

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Курва за мене е само онаа пред јавна куќа што стои и чека некој очаен дечко да ја собере,да ја носи у соба и после да и плати за услугата...Таа што ја нарекуваат курва зашто легнала со повеќе мажи зашто таа така сакала е исто што и тој што би го нарекле фраер ако легне повеќе зенски зашто тој така сакал...Тоа ги прави само ЛЕСНИ!
Само не знам зашто во ваква ситуација мажите ги величат,а жените ги прават подоле од гомно...:toe:
Ама сепак,нема да им се крене репутацијата ако сакаат со секој втор,нели?
А фраерка е таа што ЕБАЧОТ од случајот погоре ќе го закопа со НЕ!

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
Се фокусираш на непотребен муабет. Прашањето всушност гласи, зошто жените што се промискуитетни, или подобро кажано, слободни и паметни, да ги нарекуваме курви?
прашањето е што една жена ја прави курва?никој не спомена дека слободните и паметните жени се нарекуваат курви!

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
kurva e onaa sto se p[leska so sekogo i koga saka i koga ne saka... a fraerka e onaa sto se pleska samo koga taa saka

Dark Angel

Unfaithfull to life...
Член од
14 јули 2006
Мислења
1.081
Поени од реакции
6
Момче со 100 девојкиш-фраер
Девојка со 100 момчиња-курва
Типично малограѓанско и заостанато размислување.

Значи курвата ја разбирам како типка која се ебе без љубов и без кеиф, само колку да се изебе, или од некоја корист. Тоа е мое мислење.

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Девојка што се секса со кој стигне-курва.
Момче што се секса со која ќе стигне-мушка курва.

Нормално, современо размислување. Captain Caveman филозофија.:)

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
kurva e onaa sto se p[leska so sekogo i koga saka i koga ne saka... a fraerka e onaa sto se pleska samo koga taa saka
Единствено овој пост до сега ми привлече внимание.
Ова е 100% точно. Цела тма е уствари за ова.

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Курва е личност што си ги наплаќа сексуалните услуги.
Се останато се личности кои уживаат во сексот.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Момче со 100 девојкиш-фраер
Девојка со 100 момчиња-курва
Типично малограѓанско и заостанато размислување.

Значи курвата ја разбирам како типка која се ебе без љубов и без кеиф, само колку да се изебе, или од некоја корист. Тоа е мое мислење.
Да...се согласувам...
Сексот е потреба и уживање, некој сака помалку, некој сака повеќе.
Се сексала девојката со 10-20 или 100 и била курва, а на маживе ни е гордост да се курчиме дека сме биле со што повеќе? Не е баш логично нели?
Курва е само онаа која се ебе за пари, без задоволство, без чувство кон партнерот, туку за да заработи. Стриктно бизнис.
Оние другите кои уживаат да менуваат често партнери, па и генг-бенг, тројки, четворки штознам ли ти какви се не ситуации, се сосем ОК девојки, кои на тој начин го наоѓаат сексуалното задоволство.

Kajgana Shop

На врв Bottom