- Член од
- 16 ноември 2005
- Мислења
- 52
- Поени од реакции
- 5
3PiO напиша:Navistina ne e organceto ne e sapun, pa ke se potrosi, ama sepak licno bi sakal da pominam nekoja takva so kilometraza, no da bidam so nea, ne blagodaram. Kurva ednas, kurva zasekogas. Ova ne se odnesuva na brojkata na maski so koi spiela tuku nacinot na koj sto go pravela toa. Ako spiela i so 20 mazi so koi bila vo vrska podolgo vreme, OK normalno, ama ako gi menuvala kako corapi sekoe izleguvanje...
Мене навистиона не ми е јасно зошто вака размислувате, мене навистина ќе ми биде по драго ако јас сум и прв на девојками но верувајте нема да направам никаква разлика и ако сум со некоја девојка која имала 1000000 партнера. Знам бидејки и сум имал девојки кои навистина имале супер живот исполнет со сексуално задоволство што и самите не знаат со колку партнери биле, и сме биле заедно подолго време(се сакавме), не можам никако неа да ја наречам ниту курва ниту ороспија.
ВИДИ ВАКА, ЉУБОВТА Е НЕШТО ДРУГО, А СЕКСОТ Е ЗАДОВОЛСТВО. ЗОШТО ГИ ОСУДУВАМЕ ОНИЕ КОИ САКААТ ДА ИМААТ ЖИВОТ ИСПОЛНЕТ СО ЗАДОВОЛСТВО, ТОА Е НАВИСТИОНА ШОВИНИСТИЧКО СЕБИЧНО ОДНЕСУВАЊЕ!!!
П.С.
Затоа драги мои пријатели со вакво однесување ке си останеме само западен балкан:lud:,
и патем, кога ке побараш некогаш секс од девојка, таа ке те одбие, бидејки ти и тие што размислуваат исто како тебе правите девојката што доживеала интимно задоволство што е најдраго од се, да се чуствува дека направила грев!!!!
ЗАСРАМЕТЕ СЕ!!!!!!!!:pishtoldz