Курва или фраерка?

Член од
16 ноември 2005
Мислења
52
Поени од реакции
5
3PiO напиша:
Navistina ne e organceto ne e sapun, pa ke se potrosi, ama sepak licno bi sakal da pominam nekoja takva so kilometraza, no da bidam so nea, ne blagodaram. Kurva ednas, kurva zasekogas. Ova ne se odnesuva na brojkata na maski so koi spiela tuku nacinot na koj sto go pravela toa. Ako spiela i so 20 mazi so koi bila vo vrska podolgo vreme, OK normalno, ama ako gi menuvala kako corapi sekoe izleguvanje...

Мене навистиона не ми е јасно зошто вака размислувате, мене навистина ќе ми биде по драго ако јас сум и прв на девојками но верувајте нема да направам никаква разлика и ако сум со некоја девојка која имала 1000000 партнера. Знам бидејки и сум имал девојки кои навистина имале супер живот исполнет со сексуално задоволство што и самите не знаат со колку партнери биле, и сме биле заедно подолго време(се сакавме), не можам никако неа да ја наречам ниту курва ниту ороспија.

ВИДИ ВАКА, ЉУБОВТА Е НЕШТО ДРУГО, А СЕКСОТ Е ЗАДОВОЛСТВО. ЗОШТО ГИ ОСУДУВАМЕ ОНИЕ КОИ САКААТ ДА ИМААТ ЖИВОТ ИСПОЛНЕТ СО ЗАДОВОЛСТВО, ТОА Е НАВИСТИОНА ШОВИНИСТИЧКО СЕБИЧНО ОДНЕСУВАЊЕ!!!

П.С.
Затоа драги мои пријатели со вакво однесување ке си останеме само западен балкан:lud:,
и патем, кога ке побараш некогаш секс од девојка, таа ке те одбие, бидејки ти и тие што размислуваат исто како тебе правите девојката што доживеала интимно задоволство што е најдраго од се, да се чуствува дека направила грев!!!!
ЗАСРАМЕТЕ СЕ!!!!!!!!:pishtoldz

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Пробав, ама штета што не можам да дадам репутација за горниов пост.

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
61
Dadov jas Fortune, ne se sekiraj :)
stvarno e za respect...

Член од
4 декември 2005
Мислења
49
Поени од реакции
2
Promis напиша:
Мене навистиона не ми е јасно зошто вака размислувате, мене навистина ќе ми биде по драго ако јас сум и прв на девојками но верувајте нема да направам никаква разлика и ако сум со некоја девојка која имала 1000000 партнера. Знам бидејки и сум имал девојки кои навистина имале супер живот исполнет со сексуално задоволство што и самите не знаат со колку партнери биле, и сме биле заедно подолго време(се сакавме), не можам никако неа да ја наречам ниту курва ниту ороспија.

ВИДИ ВАКА, ЉУБОВТА Е НЕШТО ДРУГО, А СЕКСОТ Е ЗАДОВОЛСТВО. ЗОШТО ГИ ОСУДУВАМЕ ОНИЕ КОИ САКААТ ДА ИМААТ ЖИВОТ ИСПОЛНЕТ СО ЗАДОВОЛСТВО, ТОА Е НАВИСТИОНА ШОВИНИСТИЧКО СЕБИЧНО ОДНЕСУВАЊЕ!!!

П.С.
Затоа драги мои пријатели со вакво однесување ке си останеме само западен балкан:lud:,
и патем, кога ке побараш некогаш секс од девојка, таа ке те одбие, бидејки ти и тие што размислуваат исто како тебе правите девојката што доживеала интимно задоволство што е најдраго од се, да се чуствува дека направила грев!!!!
ЗАСРАМЕТЕ СЕ!!!!!!!!:pishtoldz
Kako sto kazav vo mojot post, jas nemam nisto protiv takvite devojki i nemam protiv da pominam nekoja so takva kilometraza i toa bas zatoa sto seksot e zadovolstvo. Sepak moe mislenje e deka ne bi imal poseriozna vrska so takva. Kazav i deka nema vrska so kolku mazi bila, tuku na kakov nacin go storila toa i vo toj pogled ako procitas pogore ke vidis deka se poklopuvam i so drugi forumdzii.
:lud:A sega jas bi te prasal tebe nesto. Si imal takva vrska i da pretpostavime deka devojka ti izlegla nekoja vecer koga ti ne si bil izlezen ili si bil nekade otsuten od gradot nekolku dena ( moze i da si znael deka taa izlegla, ne e vazno). Dali ke se cuvstvuvase ramnodusno ako razberese deka dodeka ti ne si bil prisuten devojka ti spiela so drug ili drugi?
Ako ti e seedno, ti bate imas seriozen problem i mozam da ti kazam deka si bil so nea samo zaradi seks i od ljubovta nemalo ni lj! A, sto se odnesuva do zapadniot balkan, kamo srekja toj tip na odnesuvanje da bese toj sto e presuden za nasiot napredok kaj starata dama vednas ke se izmenevme. A jas nemam problemi so davanjeto i baranjeto iako ti mislis deka sum sovinist.
Za sega nema da se navredam od iskazanite zborovi prema mene!:ne:

Carlito Brigante

Хаусмајстор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
844
Поени од реакции
8
Ох мори мајко @3PiO. Тоа за кое зборуваш е параноја. Ако девојката спиела со многу мажи не значи дека ги изневерила сите n-1 пред нив. Се забавувало девојчето. Подобро отвори пост Изневерување, таму ќе те подржам. За сега не можам да плукам на сите што имале повеќе од 20 партнери, а ми значеле нешто.
Се ебела, се ебела. И се правел кеифот. „После првиот не сум броела ама беше се подобро и подобро” ми рече една другарка кога ја прашав со колку мажи спиела.

Член од
7 декември 2005
Мислења
6
Поени од реакции
0
za ovaa tema fraerka ne gleam deka nekoj ke kaze za nekoja tipka samo kurva,prostitutka orospija bilo sto da bese vo prasanje masko togas moze da se kaze da toi e fraer go ima ebeno celo skopje....iako ustvari celo skopje nego go ebelo ....taka e ili???

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.139
Поени од реакции
19
FRAERKA ako mozeme nie mozete i vie be ozbilen sum

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
112
dajdo напиша:
FRAERKA ako mozeme nie mozete i vie be ozbilen sum
А што тоа дајдо???
Дека и ние сме фраерки ако легниме со пола град??
Тоа можеби го пишуваш тука на форум, ама признај дека ако некој другар ти каже:
„Еј, брат онаа нема со кој нема легнато! Уууу, тешка курва е!”
Нема да мислиш дека типката е фраерка.. или ќе мислиш?
Јас мислам дека ќе му речеш: „Бегај бе, сигурно има сида!”

Ајде кажи ми што ќе мислиш?
Чисто сумљам дека така мислиш со погоре напишаното..размили уште еднаш.:icon_roll

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.139
Поени од реакции
19
The`bItCh напиша:
А што тоа дајдо???
Дека и ние сме фраерки ако легниме со пола град??
Тоа можеби го пишуваш тука на форум, ама признај дека ако некој другар ти каже:
„Еј, брат онаа нема со кој нема легнато! Уууу, тешка курва е!”
Нема да мислиш дека типката е фраерка.. или ќе мислиш?
Јас мислам дека ќе му речеш: „Бегај бе, сигурно има сида!”

Ајде кажи ми што ќе мислиш?
Чисто сумљам дека така мислиш со погоре напишаното..размили уште еднаш.:icon_roll
pa mozda bef iznerviran so toa kurva kurva preku k.r me nakurchija inache sho znam valjda ke kazam deka e kurva ama sekoj mora da si go ispolni zadovolstvoto ja toa taka go razbiram :icon_roll

Член од
3 декември 2005
Мислења
19
Поени од реакции
1
а може некој да дефинира што е кучка, што е фраерка?

spooky напиша:
а и пошто Ацева праша : може да редефинираме фраерка како женско шо ги ебе мужите. Шо викате?
како женско ги ебе мужите? :) нова мода? :)

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
курва -> девојка шо легнува дечко само да го ”заебе” т.е од корист за нешто (билошто) да не набројувам (се е*е за пари)

фраерка -> девојка што си легнува исклучиво со дечковци што она сака да легне (а не само да ја викнеш и да ти легне во кревет)

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
Какви курви и какви фраерки? Што ви е бре луѓе? Има само женски што имаат или немаат „дарба” да си направат ќеиф. А тие што си знаат како, алал да им е, и за нив убаво, и за нас машките убаво.-Да не се сите машки случајно „курваришта”? :) А дека може да биде фраерка баш и не сум сигурен. Битно е колку успеала да собере искуство и знаење од тоа што си го прави за задоволување на потребите за да биде фраерка.

Член од
14 јули 2005
Мислења
2.128
Поени од реакции
41
lioness напиша:
а може некој да дефинира што е кучка, што е фраерка?

како женско ги ебе мужите? :) нова мода? :)
Епа за тоа е цела тема, бе дете!!

А ако никогаш не те изебало женско, не знаеш што пропушташ! :icon_lol:

Член од
16 ноември 2005
Мислења
52
Поени од реакции
5
3PiO напиша:
Kako sto kazav vo mojot post, jas nemam nisto protiv takvite devojki i nemam protiv da pominam nekoja so takva kilometraza i toa bas zatoa sto seksot e zadovolstvo. Sepak moe mislenje e deka ne bi imal poseriozna vrska so takva. Kazav i deka nema vrska so kolku mazi bila, tuku na kakov nacin go storila toa i vo toj pogled ako procitas pogore ke vidis deka se poklopuvam i so drugi forumdzii.
:lud:A sega jas bi te prasal tebe nesto. Si imal takva vrska i da pretpostavime deka devojka ti izlegla nekoja vecer koga ti ne si bil izlezen ili si bil nekade otsuten od gradot nekolku dena ( moze i da si znael deka taa izlegla, ne e vazno). Dali ke se cuvstvuvase ramnodusno ako razberese deka dodeka ti ne si bil prisuten devojka ti spiela so drug ili drugi?
Ako ti e seedno, ti bate imas seriozen problem i mozam da ti kazam deka si bil so nea samo zaradi seks i od ljubovta nemalo ni lj! A, sto se odnesuva do zapadniot balkan, kamo srekja toj tip na odnesuvanje da bese toj sto e presuden za nasiot napredok kaj starata dama vednas ke se izmenevme. A jas nemam problemi so davanjeto i baranjeto iako ti mislis deka sum sovinist.
Za sega nema da se navredam od iskazanite zborovi prema mene!:ne:
Прва работа мојот пост не се однесуваше само на тебе драг пријателе, постот се однесуваше на сите што размислуваат слично како тебе.
А патем изгледа си ја имал мувата на капата па си направил промена на постот на кој што јас реплицирав.
Но добро е, добро е што приметив дека си омекнал во ставот тоа ми се допаѓа кај тебе за ралика од многу други кои знаат да се фатат ко слеп за стап и неќат да прифатат друго размислување.
Инаку кога се работи за прељуба,имам напишано пост на топикот ВТОРА ШАНСА би било убаво ако сакаш да го прочиташ, можеби навистина имам проблем.
Не би ми било во никој случај убаво девојками да ме изневери со некој друг, но овде темата не е неверство како што успеав да прочитам.

Цело време спомнуваш километража.
Замисли ти една вечер пивнеш малку повеќе, се опуштиш и "Легнеш" некоја девојка.
Дали за таа работа тебе ќе ти се брои како "животна грешка, километража, ороспија итн."
Ех пријателе сигурен сум дека тебе и на многу други им се случило тоа, но ние машките сме веднаш е..чи и се фалиме со тоа.
За жал во нашево општество таква"ГРЕШКА" не смеат да ја направат девојките само поради таквиот начин на размислување, од нас машките.
Поздрав.:icon_roll

Член од
18 октомври 2005
Мислења
16
Поени од реакции
0
mala e razlika megu Ku*va i Nimfomanka.se postue ova vtoroto ona prvoto povlekuva trosoci za uslugite.NE POSTOI TAKVO NESO KAKO FRAERKA TOA SE ZABLUDI NAMETNATI OD OPSTESTVOTO I OD FEMINIZMOT.

Kajgana Shop

На врв Bottom