Курва или фраерка?

`Jomero

Jomi =)
Член од
26 февруари 2007
Мислења
241
Поени од реакции
8
Со фраерка тенџере ќе правиш. Been there done that, right Timche? You stud! :mist:
hehe Ur wrong ali sepak e slicno so toa Timce so sakase da go kazi...
So kurva mozis da prajs sto sakas a so fraerka nemozis<< da prevedam timce so sakase da kazi :pos2:

Океј.Вртете не’ вие нас а ние ќе си чутиме.А нас ко ќе ни се присакат немојт, тоаш сме курви.Не си во право.

Epa tebe ako ti se prisaka so mene da se plesnis a si me videla enda dvapati ili onaka povrsno me znajs kako da ne te narecam kurva:toe::smir:

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.502
Поени од реакции
8.180
курва дефинитивно, после тоа нема да те замара за ништо, а и башка немораш да и плаќаш пијачки...

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Bas me interesira sto mislite okolu sterotipot: ako eden maz ima mnogu zeni e jako bate i golem e..c, a ako edna zena ima mnogu mazi e ku*va? Ili ako sakate da go preformuliram prasanjeto: STO EDNA ZENA JA PRAVI KU*VA?
Dali e ku*va (ili mozebi fraerka) dokolku spiela so kogo ona sakala, koga sakala, odnosno zatoa sto ona taka sakala (a da receme toa e prilicno golem broj na batinja), megutoa mnogu cesto znaela da kaze i NE?
курва дефинитивно, после тоа нема да те замара за ништо, а и башка немораш да и плаќаш пијачки...
Видете го првиот пост после постирајте ::)))

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Не е курва љубителка на сексот е:pos2:.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Морам значи прво: хахахаххахахаха:pos2:. Е сега второ: За првото болдирано, одма сада одма, кажи ми, зошто ако јас му "дадам"(за ова давањево обавезно отварам тема, да видам баш што се дава и како се дава... У секој случај помутав израз амин Боже) на некој момак, јас станувам курва, а он станува фраер? М? Мушките ко што знам, кога зборуваат за некоја девојка дека е многу јака, не ја карактеризираат со зборот курва, туку со "добра". Е зошто кога ќе спијат со неа, одма магично,таа се трансформира во курва?:pipi:И после се чудите зошто не ви "ДАВА" девојката, и "ВИ СЕ ПРАВИ ПОШТЕНА"(израз исто така на мојот драг форумџија), а вие сте малограѓански настроени, со желба за доминација, без самокритика, со многу стереотипи, но на крајот сепак-сакате да ја имате "курвава". Колку што можам да сфатам од твојот напишан текст, мажите и жените се според тебе обратнопропорционални... Женава, со колку поише спие-толку иде надоле, а мужов нагоре. И тука стигнуваме со мужов, до точка на зенитот,:))) поради тоа што спиел со многу жени. Искрено, да спиеш со толку многу жени, исто така те прави курва. Само машка курва. Знаеш... Заклучокот ти вришти :) "не е он крив што е фраер а она што е курва, важно е да се дружиме"...Значи тука од перспектива на девојка, можам да ти кажам дека и девојките не се виновни што се толку многу добри во кревет, па сите вие сакате да спиете со нив и после ги правите занаетлијки... Но... тој муабет е во твој стил, а твојот тој стил е малограѓански.Ако те крева да спиеш со многу девојки, онда оди во јавна куќа. Зошто не ве прави ФРАЕРИ, кога спиете со ВИСТИНСКА КУРВА, туку најчесто се криете да не помислат дека не сте способни да освоите девојка?:pipi:
Бог да те чува и да те брани чедо божје:pop:....ни сама не си свесна кај си забегала со муабетот!

Прво убаво прочитај го мојот пост и види шо сум напишал....и ќе сфатиш дека јас го објаснувам само и единствено од каде иде феноменот "фраер".....

А тоа што тебе те боли зошто тебе ќе те нарекуваат курва заради тоа шо ќе се клецнеш со повеќемина тоа е сосема друг феномен за кој јас не напишав ни збор....така да тебе нешто те јаде совеста па сакаш да фураш со тоа дека девојка што се ебела со многу не е курва!!!:nesvest:

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Бог да те чува и да те брани чедо божје:pop:....ни сама не си свесна кај си забегала со муабетот!

Прво убаво прочитај го мојот пост и види шо сум напишал....и ќе сфатиш дека јас го објаснувам само и единствено од каде иде феноменот "фраер".....

А тоа што тебе те боли зошто тебе ќе те нарекуваат курва заради тоа шо ќе се клецнеш со повеќемина тоа е сосема друг феномен за кој јас не напишав ни збор....така да тебе нешто те јаде совеста па сакаш да фураш со тоа дека девојка што се ебела со многу не е курва!!!:nesvest:
Олабај се океј? Не ме знаеш, немаш благе везе за мене, не го терај муабетот на лично ниво. Аргументирај го својот став, да те видам...

Член од
6 ноември 2008
Мислења
1.115
Поени од реакции
1.372
Што се толку непотребни муабети не ми е јасно...
Еве го нашиот менталитет:
Ако Жена спие со повеќе мажи е курва!
Ако Маж спие со повеќе жени е Фраер и Ебач!
нема ништо нејасно тука ....

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Што се толку непотребни муабети не ми е јасно...
Еве го нашиот менталитет:
Ако Жена спие со повеќе мажи е курва!
Ако Маж спие со повеќе жени е Фраер и Ебач!
нема ништо нејасно тука ....
Темата е ЗОШТО ако мажево спие со поише е фраер, а цурава е дроља? Ени ризнбл експлинејшн? Нема, така? Е нема...

Д

Демијан

Гостин
Темата е ЗОШТО ако мажево спие со поише е фраер, а цурава е дроља? Ени ризнбл експлинејшн? Нема, така? Е нема...
Па нема што да правиме.Сепак различни се разбирањата на мажите и жените.И вие да си го наметнете тоа дека дечко со многу жени е курвар и не чини,како ние што си го имаме наметнато тогаш ќе биде исто како и за нас така и за вас.

С

Сатори

Гостин
Па нема што да правиме.Сепак различни се разбирањата на мажите и жените.И вие да си го наметнете тоа дека дечко со многу жени е курвар и не чини,како ние што си го имаме наметнато тогаш ќе биде исто како и за нас така и за вас.
Зарем суштината не лежи во тоа сите да го прават она што го сакаат и она што го сметаат за себе како правилно без да бидат курви и фраери? :)

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Болдираното, јас си го имам наметнато и уште по некоја цура,ама општоприфатеното е дека сте фраери... :bravo:Ние сме бештии, вие сте фраери, фурај надаље, имам попаметни работи отколку да се занимавам со неандертални мужиња, со малограѓански ставови. И уште никој не ми одговори зошто не сте ФРАЕРИ кога спиете со права курва, онаква платена? Туку се криете да не ве дознаат по маало и да не помислат дека не сте способни да освоите девојка...:back:

M

marsovka

Гостин
има марсовче го знае при долгогодишното проучување на вашата раса има забележано дека женскиот пол е многу склон кон емоционални испади и не трпи конкуренција екстремно е суетен и за да ги омаловажи припадниците од ист пол пушта муабети дека е курва плус женките на оваа раса сами си се кажуваат на своите пријателки плус додади дека мажјаците се егоистични и за да си го нахранат егото се фалат кривци двете страни за оваа појава
Појавата е инаку оставнина од вашите примитивни конзервативни предци која нажалост денес е злоупотребувана во други цели

kapetan

Не сум дебел. Стомакот ми е 3D!
Член од
4 октомври 2008
Мислења
966
Поени од реакции
535
според мене тие шо одат со поке женски се нарекуваат женкари а не фраери...кој што не знат да задржат девојка не знат да сакаат и да им удоволат...

Д

Демијан

Гостин
Болдираното, јас си го имам наметнато и уште по некоја цура,ама општоприфатеното е дека сте фраери... :bravo:Ние сме бештии, вие сте фраери, фурај надаље, имам попаметни работи отколку да се занимавам со неандертални мужиња, со малограѓански ставови. И уште никој не ми одговори зошто не сте ФРАЕРИ кога спиете со права курва, онаква платена? Туку се криете да не ве дознаат по маало и да не помислат дека не сте способни да освоите девојка...:back:
Па стани лезбејка ако нас мажите не не бива.И немој со вакви провокации не ти личи.

Еве јас и јавно си признавам дека си бил си со платеничка.Нема ништо лошо во тоа.

Kajgana Shop

На врв Bottom